Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Η κοπέλα είναι τρελή και εμμονική, έχει πρόβλημα»

Ο make up artist περιέγραψε στην «Espresso» τις στιγμές που οδήγησαν σε ανταλλαγή μηνύσεων για ξυλοδαρμό

Τα ερωτικά φιλιά και οι υποσχέσεις αγάπης έδωσαν τη θέση τους στη βία και στις εκατέρωθεν μηνύσεις. Κάπως έτσι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η σύντροφός του Νάνσυ Χιουρέα, αντί να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως διαλαλούσαν τους προηγούμενους μήνες, αναμένεται να συναντηθούν τελικά στα δικαστήρια.

Από τον Ηλία Μαραβέγια

Στις 28 Δεκεμβρίου η Αστυνομία δέχθηκε κλήση για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στο σπίτι του πρώην παίκτη του «Survivor» στην περιοχή της Κυψέλης. Η Νάνσυ, η οποία φέρεται ότι είναι 2,5 μηνών έγκυος, κατήγγειλε επίθεση εναντίον της και ο Κωνσταντίνος συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου και, αφού έδωσε κατάθεση, αφέθηκε ελεύθερος. Οπως υποστήριξε ο ίδιος, η μέχρι πρότινος σύντροφός του τον χρησιμοποίησε για τη δημοφιλία του, ενώ την κατήγγειλε κι εκείνος για βίαιη συμπεριφορά. Ακολούθησαν μηνύσεις και από τους δύο και σχηματίστηκε δικογραφία για το περιστατικό, αφού κινήθηκε αυτεπάγγελτα η νομική διαδικασία, όπως συνηθίζεται στις περιπτώσεις καταγγελιών ενδοοικογενειακής βίας.

«Είναι τρελή»

Σε επικοινωνία που είχε η «Espresso» με τον make up artist, μας ξεκαθάρισε εξαρχής πως είναι θύμα και παρουσιάζεται ως θύτης! «Εκείνη με έσπασε στο ξύλο σαν να ήταν άντρας» συμπλήρωσε. «Η κοπέλα είναι τρελή και εμμονική, έχει πρόβλημα. Μετά την Αγγλία, όπου πήγα εγώ για έναν μήνα για να μείνω μαζί της, ήρθε τώρα εκείνη στην Ελλάδα να κάνουμε μαζί γιορτές. Ενώ, όμως, είχαμε συμφωνήσει να σταματήσει να με ζηλεύει παθολογικά, εκείνη δεν το έκανε. Απεναντίας, επενέβαινε στα επαγγελματικά μου, μου έλεγε “αν κάνεις εκπομπή θα είμαι κι εγώ μαζί σου” – μιλάμε για τόσο ακραία πράγματα. Η γυναίκα αυτή παθιάστηκε αρρωστημένα μαζί μου και ζαλίστηκε από τη δημοσιότητα του ονόματος “Κωνσταντίνος Εμμανουήλ”. Οποτε τη χώριζα αυτούς τους μήνες που ήμασταν μαζί και την μπλόκαρα, έπαιρνε τηλέφωνο τη μάνα μου και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Κι εγώ της έδινα κάθε φορά άλλη μία ευκαιρία…» μας είπε.

Στο Α.Τ. Ομονοίας

Τι έγινε όμως το βράδυ της 28ης Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο Α.Τ. Ομονοίας; Οπως ισχυρίζεται ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, όλα ξεκίνησαν από το Instagram, όταν έγραψε ο ίδιος σε μια fan του ότι την αγαπάει. «Ηρθε από τα Χανιά μια 15χρονη fan μου στην Αθήνα για να με δει μαζί με τους γονείς της και συναντηθήκαμε όλοι μαζί, αλλά η Νάνσυ ζήλεψε ακόμη και το ανήλικο κορίτσι. Λογομαχήσαμε έντονα και της είπα “πάρε τα πράγματά σου και φύγε πριν μπει το 2023. Δεν σε θέλω. Μου έκανες μαύρα τα Χριστούγεννα, δεν θα μου κάνεις μαύρη και την Πρωτοχρονιά”. Με το που της λέω, όμως, “χωρίζουμε”, μου ρίχνει δύο μπουνιές στα μάτια και μου τα… σκίζει -οι βολβοί μου έγιναν κατακόκκινοι-, ενώ χτυπήθηκε και η μύτη μου κι έτρεχε αίμα. Μου ρίχνει και μια κλοτσιά στα αχαμνά με αποτέλεσμα να λυγίσω από τον πόνο. Πάω τότε εγώ να την πιάσω από το τζάκετ για να αμυνθώ, αλλά φεύγει από το υπνοδωμάτιο και τρέχει στο σαλόνι. Την ακολουθώ, αλλά εκείνη βρίσκει το μπολ με το νερό του σκύλου και το ρίχνει όλο πάνω μου. Την κυνηγάω γύρω από το τραπέζι για να τη σταματήσω, αλλά προλαβαίνει και κλειδώνεται στο δωμάτιο όπου είχα μέσα το σκυλί και το κινητό μου. Της χτυπούσα μία ώρα την πόρτα να μου ανοίξει και δεν μου άνοιγε» περιγράφει στην «Espresso» ο beauty expert, διαψεύδοντας ότι βιαιοπράγησε εναντίον της.

emanouil mesa
Φιλάκι με τη σύντροφό του Νάνσυ Χιουρέα

«Εκείνη με χτύπησε. Δεν ξέρω καν αν ειδοποίησαν οι γείτονες την Αστυνομία. Μπορεί να πήρε και η ίδια τηλέφωνο, αφού λειτούργησε με δόλο εναντίον μου. Μπορεί και να της έβαλα εγώ την ιδέα, αφού της φώναζα “άνοιξέ μου την πόρτα, θα φωνάξω την Αστυνομία”. Εδώ μου δάγκωσε μέχρι και το χέρι και ούρλιαξα από τον πόνο. Δηλαδή, από θύμα θα βγω θύτης; Εδωσε κατάθεση ότι την ξυλοκόπησα – είπε ψέματα» υποστηρίζει και συνεχίζει: «Πέρασα Αυτόφωρο χωρίς χειροπέδες, πήγα στο Α.Τ., έδωσα κατάθεση και μετά πήγα στο νοσοκομείο, όπου έμεινα επτά ώρες. Εκανα υπέρηχο και αξονική στην κοιλιά, τις ίδιες εξετάσεις και στο κεφάλι, εξετάστηκα από ΩΡΛ και οφθαλμίατρο, έκανα ακτινογραφίες στον θώρακα και περιμένω να πάρω τα αποτελέσματα. Κατέθεσα κι εγώ μήνυση εναντίον της για όλα αυτά που μου έκανε. Για το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας έχει κινηθεί αυτεπάγγελτη διαδικασία. Θέλουμε – δεν θέλουμε να αποσύρουμε τις μηνύσεις, δηλαδή, θα βρεθούμε στα δικαστήρια. Η ίδια πάντως πήρε την επόμενη μέρα τηλέφωνο τη μάνα μου και της είπε πως με αγαπάει και δεν θέλει να μου κάνει κακό. Και της απαντά η μάνα μου “του έχεις κάνει ήδη κακό, κοπέλα μου”. Τι άλλο να πω; Νιώθω τεράστιο θύμα, με εξαπάτησε. Είναι μια πονηρή που θέλει τη δημοσιότητά μου και τα λεφτά μου. Γι’ αυτό και με πλησίασε. Σαφώς με ερωτεύτηκε κιόλας, γιατί είμαι ωραίος άντρας και με γούσταρε πολύ, αλλά πάνω απ’ όλα ήθελε να κερδίσει δημοσιότητα από εμένα».

«Πώς γίνεται να είναι 2,5 μηνών έγκυος, αφού τον Νοέμβριο κάναμε έρωτα;»

Ηταν κοντά στα τέλη Σεπτεμβρίου όταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποκάλυψε τη σχέση του με τη Νάνσυ, δηλώνοντας ενθουσιασμένος και πολύ ερωτευμένος. Οπως είχε αναφέρει τότε, τον προσέγγισε η ίδια μέσω Instagram από την Αγγλία, όπου ζει μόνιμα, γοητεύοντάς τον με τον δυναμικό τρόπο που τον διεκδίκησε. Η συνέχεια δόθηκε επί ελληνικού εδάφους, με τη Νάνσυ να έρχεται στην Αθήνα και να του κάνει live πρόταση γάμου στη διάρκεια κοινής εμφάνισής τους σε τηλεοπτική εκπομπή. Δύο μήνες μετά τη γνωριμία τους ο Κωνσταντίνος ανακοίνωσε ότι παντρεύονται, δηλώνοντας τότε στην «Espresso» πως το όνειρό τους είναι να αποκτήσουν δίδυμα ή τρίδυμα.

Στη συνέχεια ήρθαν οι κρίσεις μεταξύ τους και σήμερα που, όπως φημολογείται, η Νάνσυ είναι 2,5 μηνών έγκυος, ο πρώην παίκτης του «Survivor» δείχνει πλέον δύσπιστος. «Πόσων μηνών είναι; Δυόμισι; Σιγά μην είναι και 5,5! Αφού τον Νοέμβριο κάναμε έρωτα. Πότε πρόλαβε να… πιάσει;» δηλώνει ο ίδιος ειρωνικά στην «Espresso», δείχνοντας ότι δεν πιστεύει πλέον και πολύ.

«Σε κάθε περίπτωση, αν είναι έγκυος, θα βρούμε μεταξύ μας τι θα κάνουμε με το παιδί μας. Δεν είναι όλα για τη δημοσιότητα…» προσθέτει, ενώ εκφράζει την απορία του: «Πώς γίνεται όμως να την παρακαλάω να μου στείλει την ταυτότητά της εδώ και τρεις μήνες, και να μη μου τη στέλνει; Της λέω “κοπέλα μου, το ξέρεις ότι έχουμε αρραβωνιαστεί; Μου λες πως έχεις ένα παιδί στην κοιλιά σου, αλλά δεν μου δείχνεις την ταυτότητά σου;” Πού ξέρω εγώ ποια είναι τελικά

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...