«Εδώ είναι Survivor, ψευτοφουσκωτούλη» – Επίθεση Τριαντάφυλλου σε Βασάλο

Πριν καλά καλά ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης

Το «Survivor All Star» ξεκινάει αύριο, ωστόσο οι ίντριγκες και οι κόντρες άρχισαν ήδη σε… υπερατλαντικό επίπεδο. Πριν πετάξει για τον Αγιο Δομίνικο ο Κωνσταντίνος Βασάλος ρωτήθηκε από ρεπόρτερ του Σκάι με ποιους θα ήθελε να αγωνιστεί, απαντώντας «με τον Τριαντάφυλλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο».

Οταν μάλιστα ενημερώθηκε για το ότι ο Τριαντάφυλλος δεν θα μπει στο παιχνίδι, ο Βασάλος σχολίασε ειρωνικά: «Α, δεν θα κάνουμε 60% τηλεθέαση, δεν πειράζει. Τώρα που δεν ήρθε, πώς θα κάνουμε 60%; Θα τον ήθελα, είναι περίπτωση». Τα λεγόμενά του, που αφορούσαν μια παλαιότερη δήλωση του δικηγόρου του τραγουδιστή, ότι χωρίς εκείνον δεν θα κάνουν 60% τηλεθέαση στον Σκάι, εκνεύρισαν τον «Ντάφι».




Χωρίς να χάσει καιρό, λοιπόν, άφησε σοβαρές αιχμές εναντίον του Βασάλου, με αφορμή κάποιες πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τηλεοπτικό σταθμό ότι ο ίδιος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, φτάνοντας στον Αγιο Δομίνικο, άλλαξαν τα ευρώ τους σε δολάρια, ώστε να μπορούν να χρηματίζουν τους ντόπιους… «Καλά, αυτός δεν ήταν που ειρωνευόταν στο πουλμανάκι και έλεγε διάφορα; Τι νόμιζες, ότι θα έκρυβες λεφτά για να λαδώσεις τους ντόπιους, για να τρως εις βάρος άλλων παικτών και να το παίζεις μάγκας; Εδώ είναι Survivor, θα σεβαστείς τους παίκτες, ψευτοφουσκωτούλη! Και που ανεβάζω για σένα πολύ είναι, τώρα ο κόσμος ξέρει τι έγινε πριν καν μπεις μέσα και θα σε κρίνει ανάλογα…» έγραψε αρχικά ο «Ντάφυ».

«Ειρωνεύτηκες την αλήθεια, φίλε πανελίστα, και τώρα σε έπιασαν να έχεις κρύψει λεφτά, να τα δίνεις στους security. Οσο για το 60%, ρώτησε την παραγωγή, ψευτοφουσκωτούλη!» συμπλήρωσε σε άλλο story του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.