Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Στο στόχαστρο του πρίγκιπα Χάρι η «κακή» Καμίλα! Εμφάνιση στην TV με πυρά

«Εφεδρικός» και εχθρός!

Οι όλμοι που εξαπολύει ο «Εφεδρικός» από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού σκάνε στο παλάτι που σείεται από τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι και ενώ η αυτοβιογραφία του «Spare» («Eφεδρικός») που κυκλοφορεί σήμερα αναμένεται να γίνει ανάρπαστη όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά σε πολλές γωνιές του πλανήτη!

Ο μικρός γιος του Καρόλου και της Νταϊάνα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «60 λεπτά» στο αμερικανικό δίκτυο CBS, με σκοπό να υπερασπιστεί όσα αποσπάσματα του βιβλίου του έχουν δει το φως της δημοσιότητας, εξαπολύοντας νέα επίθεση κατά του βασιλιά Καρόλου, της βασιλικής συζύγου Καμίλα και του αδερφού του Ουίλιαμ! Από τα πυρά του, λοιπόν, δεν γλίτωσε η Καμίλα Πάρκερ – Μπόουλς, με τον Χάρι να τη χαρακτηρίζει «επικίνδυνη» και «κακή», λέγοντας μπροστά στις κάμερες ότι τίποτα από όσα έχει πει για μέλος της οικογένειάς του, και ειδικά για τη μητριά του, δεν ήταν καυστικό και ότι υπάρχουν πράγματα που ήταν εξαιρετικά επώδυνα, άλλοτε στο παρελθόν και άλλοτε τώρα!

kamila
H Καμίλα Πάρκερ – Μπόουλς

Μάλιστα, ο «αυτοεξόριστος» (μετά τη Μέγκαν Μαρκλ) στις ΗΠΑ Χάρι θύμισε στο τηλεοπτικό κοινό όσα είχε πει το 1995 η μητέρα του σε συνέντευξή της, αποκαλώντας την «το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της»!

Για αυτόν τον λόγο ο Χάρι θεωρεί πως η Καμίλα έγινε «κακή», γιατί «χρειαζόταν να αποκαταστήσει την εικόνα της». Αυτή η επιθυμία της την έκανε επικίνδυνη, κατηγορώντας την ότι «αντάλλασσε πληροφορίες» με εκπροσώπους του Τύπου σε μια προσπάθεια να γραφτούν περισσότερες θετικές ιστορίες για το πρόσωπό της.

26211908

Συμμαχίες

Οπως υπονόησε, μάλιστα, οι «επαφές» της με τα μέσα ενημέρωσης θα οδηγούσαν σε «ανθρώπους νεκρούς στον δρόμο». «Η ανάγκη της να αποκαταστήσει την εικόνα της την έκανε επικίνδυνη για τις συμμαχίες που σχημάτιζε με τον βρετανικό Τύπο. Και υπήρχε ανοιχτή προδιάθεση και από τις δύο πλευρές να ανταλλάξουν πληροφορίες. Και με μια οικογένεια βασισμένη στην ιεραρχία και με την ίδια καθ’ οδόν για να γίνει η βασιλική σύζυγος θα είχαμε πτώματα στον δρόμο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρι. Τα πυρά, όμως, για το Μπάκιγχαμ δεν σταμάτησαν στην πέτρα του σκανδάλου, αφού κατηγόρησε τη βασιλική οικογένεια για «μια πραγματικά άθλια αντίδραση» την ημέρα του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ, λέγοντας ότι ήταν «σε θέση άμυνας» και είχε δει «διαρροές».

αΣΔΦΓΗΞ 1

«Αγαπώ τον πατέρα μου, τον αδερφό μου, την οικογένειά μου. Δεν έχω καμία διάθεση να τους προκαλέσω κακό. Αλλά όσον αφορά τα ταμπλόιντ, ορισμένα μέλη (σ.σ.: της βασιλικής οικογένειας) είχαν αποφασίσει να “ξαπλώσουν με τον διάβολο” για να αποκαταστήσουν την εικόνα τους. Αυτή ήταν η επιλογή τους. Αλλά η “κόκκινη γραμμή” για εμένα ήρθε όταν αυτή η προσπάθεια γίνεται επιβλαβής για άλλους, εμένα και άλλα μέλη της οικογένειάς μου».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...