Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο Γιάννης Στάνκογλου γιόρτασε τα 49α του γενέθλια – Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν εκεί

Τι λένε στην «Espresso» οι δύο ηθοποιοί

Διπλή χαρά για τον Γιάννη Στάνκογλου, με τον πρωταγωνιστή του σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει» να γιορτάζει τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου τα 49α γενέθλιά του αλλά και τη γιορτή του στα πρώτα τραπέζια του Σταυρού του Νότου, ακούγοντας Σωκράτη Μάλαμα και έχοντας δίπλα του τη μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου, τη Μαίρη Χρονοπούλου!

Από τον Γιάννη Αρμουτίδη

Ο αγαπητός ηθοποιός προσκάλεσε τους πιο στενούς και αγαπημένους φίλους τους, με τους οποίους διασκέδασε έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Χρονοπούλου ήταν μάλιστα η ψυχή της παρέας, αφού με τον πρωταγωνιστή τη συνδέει τρυφερή φιλία που άρχισε με δηλώσεις θαυμασμού και αγάπης του ενός για τον άλλον μετά την έναρξη των γυρισμάτων της πετυχημένης σειράς του Alpha, αφού το σπίτι της τηλεοπτικής μητέρας του Στάνκογλου είναι το σπίτι της Χρονοπούλου, που παραχωρήθηκε για τα γυρίσματα!

Εκεί, στην Παιανία, πρωτοσυναντήθηκαν οι δυο τους, με τον ηθοποιό να ανεβάζει φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ η σταρ από τη δική της πλευρά έκανε θερμές δηλώσεις για την αξία του και τη δυνατή τους φιλία κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών τους εμφανίσεων.

0005 MERI XRONOPOYLOY 19102022
7145157

Ο Γιάννης Στάνκογλου μιλώντας στην «Espresso» δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ηταν μία υπέροχη βραδιά! Στα 49 μου χρόνια βάζω νέους στόχους στη ζωή μου κάνοντας νέα σχέδια. Αυτά τα γενέθλια ήταν από τα ωραιότερα της ζωής μου. Τα έζησα μεταξύ αγαπημένων μου φίλων, αλλά και μόνο η Μαίρη Χρονοπούλου αρκεί. Φυσικά διασκεδάσαμε στο πρόγραμμα του στενού φίλου Σωκράτη Μάλαμα, ο οποίος μας έκανε και ένα μεγάλο το δώρο…» Επίσης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την πετυχημένη πορεία του σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει», αλλά και τη θεατρική παράσταση «Ζορμπάς» στην οποία πρωταγωνιστεί από τον Οκτώβριο 2022, στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.

5763 GIANIS STANKOGLOY NIKOS APOSTOLOPOYLOS 13122021

«Υπέροχη βραδιά»

Από την άλλη, η Μαίρη Χρονοπούλου μιλώντας για τον καλό της φίλο έστειλε άλλη μία φορά την αγάπη της και τις ευχές της: «Ηταν μία υπέροχη βραδιά. Τα τέσσερα πρώτα τραπέζια από τον Σταυρό του Νότου ήταν γεμάτα με φίλους του Γιάννη. Περάσαμε μοναδικά έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Είναι ένας εξαιρετικός και αγαπημένος φίλος. Εύχομαι στον Γιάννη να είναι πάντα πετυχημένος, λαμπερός και γεμάτος αγάπη»!

5660 MERI XRONOPOYLOY 16052022 001

Η δυνατή φιλία της Μαίρης Χρονοπούλου και του Γιάννη Στάνκογλου ξεκίνησε στις αρχές Σεπτέμβρη, αφού το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου από τις αρχές του φθινοπώρου έχει μετατραπεί σε πλατό γυρισμάτων του σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει». Ολα τα έπιπλα των δωματίων της -τα οποία έχουν συσκευαστεί και αποθηκευτεί σε ειδικούς χώρους φύλαξης– έχουν αντικατασταθεί με ντεκόρ που θυμίζει σπίτι του Αγρινίου τη δεκαετία του ’80. Εκεί πρωτοσυναντήθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου με τον Γιάννη Στάνκογλου και η φιλία τους έδεσε και έγινε δυνατή.stankogloy pandimia kakokairia

Ο ενθουσιασμός του ηθοποιού μετά τη γνωριμία του με τη Μαίρη Χρονοπούλου έγινε post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η Μαίρη, από τη δική της πλευρά, έκανε θερμές δηλώσεις για την αξία του Γιάννη και τη δυνατή τους φιλία κατά τις εμφανίσεις της σε τηλεοπτικές εκπομπές.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...