Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Συγκλονίζει η κατάθεση η κατάθεση ανήλικου κοριτσιού που παρενοχλήθηκε από τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

«Εβαλε τα δάχτυλα μέσα στο μαγιό μου»

Άνοιξε η «αυλαία» της δίκης του πρώην συνεργάτη των Πυξ Λαξ στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τη δεύτερη υπόθεση για την οποία κατηγορείται και αφορά παρενοχλήσεις τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών.

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η μια εκ των τεσσάρων καταγγελλουσών, η οποία στην αρχή της κατάθεσής της έκανε αναφορά σε ακόμα οκτώ ανήλικα κορίτσια, τα οποία -κατά την ίδια – παρενοχλήθηκαν κατά τη χρονική περίοδο 2007-2013 από τον κατηγορούμενο μουσικό. Αυτός ο ισχυρισμός δημιούργησε ένταση στη δικαστική αίθουσα, με το δικαστήριο να προχωρά σε ολιγόλεπτη διακοπή. Η μάρτυρας κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος χούφτωνε εκείνη και άλλα ανήλικα, όπως οι κόρες του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ, μέσα στη θάλασσα.

pakistanos kakopoiisi

Μάλιστα, τις κινήσεις του κατηγορουμένου είχε αντιληφθεί κι ένα αγόρι, το οποίο είχε εκφράσει τον εκνευρισμό του. «Ντρεπόμουν πολύ γι’ αυτό και δεν το μοιράστηκα αμέσως με την οικογένειά μου» είπε στο δικαστήριο το κορίτσι και συμπλήρωσε: «Δεν το είπα στον πατέρα μου, με τον οποίο δεν έχω καν σχέσεις τώρα, γιατί δεν ήθελα. Αν του έλεγα για τις φίλες μου, θα ρωτούσε για εμένα και θα έπρεπε να πω ψέματα» είπε η μάρτυρας, υπογραμμίζοντας ότι έχει μεγαλώσει σε μικρή κοινωνία.

Όπως είπε η μάρτυρας, εκείνη είχε ανοιχτά τα πόδια και ο κατηγορούμενος βουτούσε για να περάσει από κάτω. «Το συγκεκριμένο περιστατικό εμείς δεν το θεωρούσαμε αρκετά βαρύ, γιατί αναρωτιόμασταν αν ήταν αυτό που καταλάβαμε. Ήταν πολύ άβολο, αναρωτιόμασταν αν έγινε μόνο σε μένα. Μέρες αργότερα ακολούθησαν τα χουφτώματα» κατέθεσε.

Σε ερώτηση σχετικά με το εάν αυτά τα περιστατικά τα είχε αναφέρει στις κόρες του κατηγορουμένου με τις οποίες έκαναν παρέα στο κάμπινγκ, η μάρτυρας απάντησε αρνητικά. «Στις κόρες του δεν είχαμε πει τίποτα. Συνήθως ήμασταν μια παρέα μαζί και έρχονταν με τον μπαμπά τους. Προσωπικά δεν ένιωθα καλά να το πω γιατί είχε κολλήσει στο μυαλό μου ότι κάνει το ίδιο στις κόρες του».

Η κατάθεση της κοπέλας διεκόπη αρκετές φορές από κλάματα και αντεγκλήσεις. Περιγράφοντας όσα έκανε σε βάρος της ο 70χρονος μουσικός, είπε στο δικαστήριο πως τα περισσότερα γίνονταν μέσα στη θάλασσα.

viasmos

«Περίμενα να με βουτήξει στη θάλασσα. Με το που σηκωνόταν, την ώρα που με έπιασε, τα χέρια του ήταν ανάμεσα στον ποπό και τον γλουτό μου. Τα δάχτυλά του μπήκαν μέσα από το μαγιό μου και άρχισε να τα ανοιγοκλείνει, και φώναξε τα άλλα κορίτσια για να παίξουμε κοκορομαχίες. Και όση ώρα μιλούσε, συνέχιζε την κίνηση με τα δάχτυλά του. Μετά με πέταξε στη θάλασσα» ανέφερε.

Υπεράσπιση: Ούτε η (…) ούτε η (…) ούτε κάποιο άλλο κορίτσι κατάλαβαν ότι σας πείραξε;

Μάρτυρας: Οχι. Η (…) με ρώτησε αργότερα αν το έκανε αυτό γιατί το έκανε αργότερα και στην ίδια. Τελικά το είπα στις φίλες μου και σε καινούργια παιδιά που γνωρίσαμε και κάναμε παρέα για να τις προειδοποιήσουμε και να τον αποφεύγουν.

viasmos paidi foto 708

Η υπεράσπιση του κατηγορουμένου ρώτησε τη μάρτυρα γιατί πήγε να δει ταινία με τις κόρες του στη σκηνή του μουσικού, εφόσον τον απέφευγε. «Ηθελα να δω την ταινία. Σε όλη τη διάρκεια της ταινίας μού έπιανε το στήθος. Ηταν πιάσιμο και ζούπηγμα. Μου έπιανε τη ρώγα. Δεν έφυγα για να μην παραδεχτώ ότι μου συμβαίνει».

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...