Βέρα Μακρομαρίδου: Αποκάλυψε με ποιον ηθοποιό πέρασε από κάστινγκ στον «Σασμό»

«Θεωρώ πως η κωμωδία είναι η μεγάλη μου ευκολία, απορώ πώς με πήραν σε δραματική σειρά»

Η Βέρα Μακρομαρίδου μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» για τη σειρά «Σασμός», το ρόλο της και για την προσωπική της ζωή.

«Πέρασα από κάστιγνκ με τον Δημήτρη Γεωργαλά, ήταν μία σκηνή τσακωμού. Αφού είπαμε το ναι, ήρθαν και τα πρώτα επεισόδια στο email. Η Άσπα θα έχει αρκετές συγκρούσεις στη συνέχεια αλλά θα δει το ουράνιο τόξο να έρχεται. Θα ξετυλιχθεί η ιστορία Αργυρώς-Αστέρη και θα δείτε πράγματα που δεν τα περιμένετε».

Είναι θετική σε ενδεχόμενη συνέχεια της σειράς για τρίτη σεζόν;

Πώς θα έβλεπε το ενδεχόμενο ο Σασμός να συνεχίσει και για τρίτη χρονιά; «Για να υπάρξει τρίτη σεζόν στον Σασμό, πρέπει να είναι σεναριακά κάτι δυνατό». Και πρόσθεσε: «Θεωρώ πως η κωμωδία είναι η μεγάλη μου ευκολία, απορώ πώς με πήραν σε δραματική σειρά. Προσπάθησα πολλά χρόνια να μη με θεωρούν κωμική».

Επίσης αναφέρθηκε στη σχέση της με τον συνάδελφό της, Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου: «Γνωριστήκαμε στο θέατρο και δεν συμπαθιόμασταν καθόλου στην αρχή. Μετά ήρθε η πανδημία και κάπως συμπαθηθήκαμε.

Ζήλευα πάρα πολύ όταν ήμουν άνεργη και κοιτούσα το ταβάνι στο σπίτι κι ο Αλέξανδρος ήταν στον Ήλιο του Ant1 και άλλαζε πολύ ωραίες γυναίκες.

Όταν ήρθε η σειρά μου και κάναμε την ερωτική σκηνή με τον Τάσο Νούσια, έκανε ο Αλέξανδρος κάποια screenshots στο κινητό του και μου έστειλε: τα βλέπεις;».




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.