Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

«Survivor»: Άφωνη η Ελευθερίου με τα φιλιά του συντρόφου της, Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα

Το «Parking» απιστίας και η Ελευθερίου «τάρανδος»!

Το αυτοκίνητο της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα, που βρίσκεται παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του Bo, στην Ηλιούπολη, καθώς και ορισμένα προσωπικά αντικείμενα της παίκτριας του «Survivor All Star», τα οποία άφησε η ίδια εντός της οικίας του πρώην, πλέον, συντρόφου της και γνωστού ράπερ προτού φύγει για τον Αγιο Δομίνικο αποτελούν τώρα πια τις μοναδικές εκκρεμότητες μιας σχέσης που έγινε… θυσία στον βωμό του άγριου reality του Σκάι.

karolina

Διότι μπορεί το «κέρατο» που έριξε η γυμνάστρια στον Bo, ερωτοτροπώντας με τον καλό του φίλο Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη μέσα στη ζούγκλα, να είναι αληθινό, ωστόσο ο τρόπος που παρουσιάστηκε από την εκπομπή θύμισε κάτι από κακοφτιαγμένη τηλεοπτική σαπουνόπερα.

Το γεγονός αυτό απογοήτευσε πολλούς τηλεθεατές, καθώς στην all star εκδοχή του «Survivor» φαίνεται να πρωταγωνιστεί τελικά σκανδαλωδώς το ερωτικό στοιχείο και να παραγκωνίζεται εμφανώς το αγωνιστικό κομμάτι. Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και την τελευταία αποκάλυψη ότι η σύντροφος του Μάριου Πρίαμου δεν είναι άλλη από την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι, ενδεχομένως μαζί και με τον Bo, για να κάνουν… χαμό, τότε καλό θα είναι η Acun Medya να μετονομάσει το show σε… «Survivors in Love».

eleutherioy
Ελευθερία Ελευθερίου

«Γινόταν αρκετές φορές αυτό»

Οπως αποκάλυψε χθες το πρωί ο Γιώργος Λιανός, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό για τις ραγδαίες εξελίξεις, η παραγωγή ήξερε ότι η Καρολίνα και ο Μάριος είχαν συναντηθεί αρκετές φορές στη ζούγκλα. «Είχαμε πληροφορίες ότι γινόταν αρκετές φορές αυτό, απλώς έτυχε να το έχουμε και σε κάμερα. Οπότε, έπρεπε με κάποιο τρόπο να τους πούμε “μαζευτείτε από τη ζούγκλα, μην έχουμε τίποτα άλλο”» είπε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής, συμπληρώνοντας πως η παρατημένη καλύβα που τους εντόπισαν ήταν του μεξικανικού «Survivor», που είχε γίνει πριν από δύο χρόνια. «Πώς χώθηκαν εκεί μέσα στα αγκάθια; Ηταν πολύ άβολο για όλους μας…» σημείωσε ο Λιανός, ο οποίος όμως δεν σχολίασε το γεγονός ότι τη γλίτωσαν με μια απλή σύσταση και δεν τους επιβλήθηκε καμία ποινή, ούτε και στους Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι βρέθηκαν, επίσης, στο ίδιο σημείο της ζούγκλας.

kaliva 1
To στιγμιότυπο στην καλύβα που «έκαψε» τους δύο παίκτες του «Survivor»

Μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή «Γεια σου», το περασμένο Σάββατο, όπου σχολίασε σοκαρισμένος το τρέιλερ με τα καυτά πλάνα της Καρολίνας και του Μάριου στη ζούγκλα, ο Bo θέλησε να παρακολουθήσει ολόκληρο το επίμαχο επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής. Μαζί του είχε λίγους στενούς φίλους, ανάμεσά τους και τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο οποίος και αποκάλυψε τις αντιδράσεις του. «Αυτό που τον εξόργισε δεν ήταν ούτε ότι η Καρολίνα καθόταν πάνω στα πόδια του Μάριου ούτε τα φιλιά.

Ηταν ο Σάκης και η Μαριαλένα, εκεί τρελάθηκε» ανέφερε ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, καθώς το ζευγάρι γνώριζε για τη σχέση του Bo με την Καρολίνα από την αρχή της και υποτίθεται πως και ήταν και φίλοι μεταξύ τους. «Ο Μάριος τον έλεγε τόσα χρόνια “κολλητέ μου, αρχοντάντρα μου” και ο Βο ήταν σίγουρος ότι δεν είχε γίνει τίποτα μέχρι να βγει το πλάνο. Μου είπε για τον Μάριο ότι “εγώ του την παρέδωσα στα χέρια και του είπα να μου την προσέχεις και μου είπε “αρχοντάντρα μου, άσ’το πάνω μου”» σημείωσε ο δημοσιογράφος. Μετά την προβολή του επεισοδίου, πάντως, ο Bo βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, καθώς φαίνεται αποφασισμένος να συνεχίσει τη ζωή του. Το μόνο που τον συνδέει πια με την Καρολίνα είναι το αυτοκίνητό της, που –όπως φαίνεται στη φωτογραφία που εξασφάλισε η «Espresso»– παραμένει έξω από το σπίτι του, σκονισμένο και παρατημένο… όπως η σχέση τους.

Το αυτοκίνητο της Καρολίνας παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του ράπερ

Την ίδια ώρα, το δικό της δράμα ζει η Ελευθερία Ελευθερίου. Μπορεί κάποιοι να έκαναν λόγο για παρελθοντικό φλερτ ανάμεσα στην ίδια και τον Μάριο Πρίαμο, ωστόσο μετά τις αποκαλύψεις-φωτιά για το «παράνομο» ειδύλλιο, έγινε γνωστό πως η τραγουδίστρια και ο «διάσημος κόκκινος» ήταν κανονικό ζευγάρι και δεν φλέρταραν απλώς προτού εκείνος μπει στο reality. Ειδικότερα, η σχέση τους άρχισε πριν από δύο μήνες. Με το που είδε το τρέιλερ με τα καυτά πλάνα η Ελευθερία πήρε αμέσως τηλέφωνο τον Bo και μοιράστηκε μαζί του το σοκ που ένιωσε.

Μάλιστα, η ίδια επικοινώνησε και με τη Βρισηίδα για να τη ρωτήσει αν κατάλαβε κάτι για τον Μάριο και την Καρολίνα στον Αγιο Δομίνικο, γεγονός που αποκαλύφθηκε μέσω του «Πρωινού μας», στον Σκάι. «Είναι πάρα πολύ σοκαρισμένη, γιατί μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν ήθελε να το πιστέψει. Είχαν κάνει συμφωνία πως ακόμη κι αν μπει η Ελευθερία στο παιχνίδι, δεν θα έδιναν τέτοιο reality οι δυο τους» αποκάλυψε on air συνεργάτης της εκπομπής που μίλησε με την τραγουδίστρια, η οποία του παραδέχτηκε τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο.

priamos 2
Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Της… Καρολίνας στο twitter: «Χάφτετε ό,τι σας σερβίρουν»!

Περισσότερα από 3.500 «τιτιβίσματα» με το hashtag #karolina αναρτήθηκαν στο twitter το βράδυ της Κυριακής, μετά την προβολή των ερωτικών πλάνων του «παράνομου» ζευγαριού του «Survivor All Star» στη ζούγκλα, ανεβάζοντας έτσι την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα στην κορυφή των trends.

«Η Καρολίνα που έκανε κήρυγμα στον Σπύρο για το ότι δεν έφυγε όταν αποχώρησε οικειοθελώς η Βρισηίδα, απάτησε τον σύντροφό της σε πανελλήνια μετάδοση, έκανε την πάπια και την είπε και στην Ασημίνα που της ζήτησε να ξεκαθαρίσει. Τι υποκρισία…» σχολίασε κάποιος. «Η Καρολίνα, ενώ έχει παραβιάσει τους κανονισμούς, βγαίνει και λέει με θράσος ότι δεν έχει να απολογηθεί για κάτι. Απαράδεκτη» σημείωσε άλλος. «Και τώρα που είδαμε το πλάνο με την Καρολίνα και τον Μάριο φέρτε πίσω την Ευρυδίκη και να φύγει ένας από τους δύο, γιατί σίγουρα δεν έφυγε βάσει ψηφοφορίας» έγραψε ένας τρίτος, αφήνοντας αιχμές για «στημένο» αποτέλεσμα ψηφοφορίας. Και δεν ήταν ο μόνος.

koliva

«Ναι, ξαφνικά ο Μάριος καψουρεύτηκε την Καρολίνα, ο Bo βρέθηκε cool και άνετος σε εκπομπή όπου… τυχαία ήταν καλεσμένος, ο Λιανός το κάνει θέμα σε συμβούλιο πρώτη φορά, αλλά δεν θα τους τιμωρήσει, γιατί ο Ατζούν έχει μεγάλη καρδιά… Οτι χάφτετε ό,τι σας σερβίρουν μετά από τόσα “Survivor” με ξεπερνάει» ήταν ακόμη ένα δεικτικό σχόλιο για την παραγωγή. «Πάντως και η Μαριαλένα με τον Λιβάνη τα είχαν ένα δυο μήνες όταν μπήκε στο παιχνίδι… Επίσης Μαριαλένα – Καρολίνα είναι πλέον κολλητές. Το έργο επαναλαμβάνεται. Ανυπομονώ για ντουέτο Bo – Λιβάνη» σχολίασε με χιούμορ ακόμη ένας.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...