Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Αννίτα Πάνια: «Είχα ακούσει πως είμαι κακός άνθρωπος που έχω μίσος για τους ανθρώπους»

«Έχω μόνο νοσταλγία και καλό feeling για τις παλιές μου εκπομπές»

Η Αννίτα Πάνια λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Έλεος» που θα παρουσιάζει με τον Ηλία Ψινάκη μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για την καριέρα, τον γάμο και το γιο της, Ανδρέα.

pania psinakis 2
«Στην τηλεόραση μπήκα μέσω του Ομήρου Ευστρατιάδη, πριν δίδασκα γαλλικά. Το concept για το Χρυσό Κουφέτο ήταν δική μου ιδέα. Το Χρυσό Κουφέτο ήταν για 2-3 χρόνια και το θυμόμαστε, σαν να συνέβαινε πολύ καιρό. Την κριτική την αποδέχομαι, άσχετα με το αν συμφωνώ, έχω γίνει αποδέκτης κριτικής και σε προσωπικό επίπεδο. Κι εγώ που βλέπω τις παλιές εκπομπές μου στο YouTube, για την εποχή ήταν περίεργο το θέαμα, όμως ήταν αληθινό και αθώες οι προθέσεις μας.

pania1Έχω μόνο νοσταλγία και καλό feeling για τις παλιές μου εκπομπές. Ενοχή θα είχα μόνο αν δεν έρχονταν οι άνθρωποι με χαρά και δεν τις έβλεπαν με χαρά. Είχα ακούσει πως είμαι κακός άνθρωπος που έχω μίσος για τους ανθρώπους. Είναι περίεργος κάποιος, που σκέφτεται έτσι».

pania4
Όσο για τον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα ανέφερε: «Παντρεύτηκα, έγινε κι αυτό. Εγώ δεν αισθάνομαι ότι παντρεύτηκα ποτέ, η σχέση με τον Νίκο ήταν συμβατή. Ήταν ένα event. Ο Νίκος Καρβέλας μου έκανε τύπου πέσιμο από το τηλέφωνο. Δεν είχα μητρικό φίλτρο, διακαή πόθο να κάνω παιδί, ήρθε από την σχέση μου με τον Νίκο. Ο Ανδρέας είναι ο άνδρας μου τώρα. Περνάμε ωραία με τον γιο μου, είναι η προσφιλέστερη παρέα μου. Τον γιο μου τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ.

pania2Ανασφάλεια και ανησυχία έχεις πάντα. Δεν θέλω να αγχώσω κανέναν άνθρωπο, πόσω δε τον γιο μου, για το τι θα κάνει στη ζωή του. Εγώ έφαγα καταπίεση μικρή και τι γίναμε; Μιλάμε γαλλικά για να θυμηθούμε την γλώσσα. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να αφήσω κάποιο αποτύπωμα γενικότερα, όχι στην καρδιά του Νίκου, με ενδιαφέρει να περνάω καλά. Η Άννα είναι χαρά μου που είναι στην ζωή μου, την θαυμάζω και την αγαπώ. Δεν έχω συνταγή και κανόνες για έναν σύντροφο, δεν αντέχω να είμαι με ανθρώπους επιτηδευμένους.

pania annita Σαν σύντροφος είμαι χάλια νομίζω. Αν δεν είμαστε φίλοι δεν μπορώ να συνυπάρξω. Καταλαβαίνω ότι, κάποιες φορές είμαι και ανυπόφορη. Δεν την θέλω την γκρίνια, την σιχαίνομαι. Μπορεί να είμαι ψιλοεμμονική να θέλω κάτι και να το πιστεύω. Με όλους τους ανθρώπους μου είμαι προστατευτική και τρυφερή. Η μεγαλύτερη μου ανασφάλεια είναι η αρρώστια», ανέφερε.




{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...