Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Νέο ξέσπασμα Λιάγκα σε Light: «Το πρόβλημα είναι όταν δεν αποδέχεσαι ότι έχεις κάνει λάθη»

«Μετά από 30 χρόνια αλίμονο αν δεν είχα κάνει λάθη»

Ο Γιώργος Λιάγκας, επανήλθε με νέο ξέσπασμα κατά του τράπερ Light .

«Θέλω στο σημείο αυτό -για να μη νομίζουν ότι αφήνω πράγματα αναπάντητα, χθες δεν προλάβαμε- επειδή χθες ο Light έβγαλε μια ανακοίνωση που μιλάει για μένα και για όσα του είπα προχθές Εγώ ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι δεν έχω κάνει λάθη, ίσα ίσα εγώ χαίρομαι που έχω κάνει λάθη. Το πρόβλημα με τα λάθη δεν είναι αν τα κάνεις, το πρόβλημα είναι αν δεν αποδέχεσαι ότι κάνεις λάθη και δεν βελτιώνεσαι μέσα από τα λάθη σου.

Έχω κάνει λάθη τηλεοπτικά, μετά από 30 χρόνια αλίμονο αν δεν είχα κάνει λάθη, είμαι ίσως ο μόνος που το παραδέχεται δημόσια, που ζητώ συγγνώμη, που τα πληρώνω και επαγγελματικά και οικονομικά και ορθώς και προσπαθώ να βελτιώνομαι μέσα από τα λάθη μου και να μην τα επαναλαμβάνω.

Επίσης, δεν τα κάνω σημαία τα λάθη μου, δεν είμαι χαρούμενος ούτε περήφανος για τα λάθη μου, ντρέπομαι γι’ αυτά και θα ήθελα να μην τα έχω κάνει. Δεν τα κάνω σημαία να τα αναρτήσω και να πω κοιτάχτε τι ωραίο λάθος που έκανα και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Αυτό είναι το θέμα Light αγόρι μου».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...




Μποζουκια Αθηνα