Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τι συμβαίνει με τον Κώστα Κωστόπουλο και τα γυρίσματα της σειράς «Σασμός» μετά τη δικαστική απόφαση;

Βρίσκεται στο επίκεντρο ανακριτικής έρευνας ως κατηγορούμενος για βιασμό

Υποχρεωμένος να μη συμμετέχει με φυσική παρουσία στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» είναι ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο ανακριτικής έρευνας ως κατηγορούμενος για βιασμό σε βάρος της ηθοποιού Ελενας Αθανασοπούλου. Μάλιστα, για το αδίκημα αυτό ο γνωστός σκηνοθέτης είχε απολογηθεί πριν από μία εβδομάδα στον ανακριτή, αρνούμενος την καταγγελία της ηθοποιού για βιασμό της.

kostopoulos 1

Χθες, μία εβδομάδα μετά την απολογία του σκηνοθέτη ο δικηγόρος του Νίκος Βιτώρος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως ο εντολέας του, έχοντας στο πλάι του μάρτυρες από τον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο, απέδειξε με ακλόνητα αποδεικτικά μέσα την ψευδολογία της καταγγελίας της ηθοποιού. Επιπρόσθετα, διευκρινίζει πως ο κ. Κωστόπουλος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με μόνο όρο να μη συμμετάσχει με φυσική παρουσία στο σετ των γυρισμάτων του «Σασμού» μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσής του. Ωστόσο, όπως σημειώνει ο δικηγόρος, ο όρος αυτός δεν εμποδίζει τον σκηνοθέτη να συνεργάζεται με την παραγωγή και τους συντελεστές της σειράς.

kostopoulos 2

«Με την απολογία του ενώπιον του κ. 2ου τακτικού ανακριτή, αλλά και με την υποβολή ακλόνητων αποδεικτικών μέσων και επιστημονικών πορισμάτων, ο Κώστας Κωστόπουλος αποδόμησε τους ισχυρισμούς της μηνύτριας. Πολλοί μάρτυρες από τον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο στάθηκαν στο πλάι του και κατέδειξαν την ακέραιη προσωπικότητά του, αλλά και την ψευδολογία των καταγγελιών» αναφέρει ο κ. Βιτώρος στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες και προσθέτει: «Με ομόφωνη απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα κρίθηκε ότι δεν έπρεπε να του επιβληθεί προσωρινή κράτηση, ούτε τέθηκε κάποιος πρόσθετος περιοριστικός όρος, πλην της μη φυσικής παρουσίας του στο σετ των γυρισμάτων μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης.

kostopoulos 3

Πρέπει να διευκρινιστεί, προκειμένου να μην επιχειρείται από κανέναν η επικοινωνιακή εκμετάλλευση της διαδικασίας, ότι ο όρος αυτός είναι απολύτως σύμφυτος με την αρχική απόφαση του ίδιου του κ. Κωστόπουλου, ήδη από τον Μάιο του 2022, να απόσχει των γυρισμάτων για όσο διάστημα απαιτηθεί, για να μην επιτρέψει στη συκοφαντία να ρίξει σκιά στη μεγάλη επιτυχία του “Σασμού”.

kostopoulos 4

Η απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα, ωστόσο, δεν απαγορεύει στον κ. Κωστόπουλο να εργάζεται, να καθοδηγεί το σκηνοθετικό έργο και να συνεργάζεται με την παραγωγή και τους συντελεστές της σειράς που συνεχίζουν να τον περιβάλλουν με εμπιστοσύνη».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...