Ο Τσιάρτας για ομόφυλα ζευγάρια: «Τα παιδιά δεν είναι για πειράματα, πρέπει να μεγαλώνουν με μητέρα και πατέρα»

«Για πείτε μου, που είμαι ομοφοβικός, ρατσιστής και φασίστας; Απάντησα χθες»

Ο Βασίλης Τσιάρτας απάντησε για πρώτη φορά μετά το σάλο που ξέσπασε στην οικογένειά του όταν δήλωσε πως θα είναι υποψήφιος με το κόμμα Εθνική Δημιουργία.

«Νομίζω πως η ανακοίνωση της μητέρας και της αδερφής μου είναι διαχωρισμός, δεν είναι μια δήλωση έτσι όπως θέλει να την παρουσιάσει μια μειοψηφία που κατά τη γνώμη της με αποκηρύσσει. Είναι ένας διαχωρισμός. Οκ, έκαναν μια τοποθέτηση. Εγώ απάντησα ξεκάθαρα χθες.

Τις αποφάσεις για το τι θα κάνω τις παίρνω μόνος μου, δεν κάνω γκάλοπ. Θα σας πω κάτι κύριε Λιάγκα και κλείνω όσον αφορά με το θέμα της ανάρτησης και της μητέρας και της αδερφής μου. Ο πατέρας μου με στήριξε και με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου. Ήταν αντικειμενικός πάνω από όλα.

Αλλά ξέρετε κάτι κύριε Λιάγκα; Ήταν Παναθηναϊκός. Εγώ σε ποια ομάδα έπαιξα μόνο στην Ελλάδα; Στην ΑΕΚ. Πάμε παρακάτω! Είναι ξεκάθαρες οι θέσεις μου. Τη μάνα μου τη σέβομαι και την εκτιμώ, δεν έχει να κάνει. Εγώ απάντησα. Για πείτε μου, που είμαι ομοφοβικός, ρατσιστής και φασίστας; Απάντησα χθες. Επέλεξα ένα κόμμα διότι με εκφράζει ακόμα. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα σε ποια περιφέρεια θα κατέβω, θα ανακοινωθεί σύντομα. Με είχαν προσεγγίσει στο παρελθόν και από το κόμμα του κ. Βελόπουλου, και κάποια στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και από το κόμμα του κ. Κασιδιάρη αλλά η επιλογή μου ήταν συνειδητή. Το κόμμα του κ. Κρανιδιώτη και του κ. Τζήμερου είναι ένα πατριωτικό, φιλελεύθερο κόμμα υπέρ των μεταρρυθμίσεων και με σεβασμό στους θεσμούς, χωρίς να έχει καμία σχέση με τα άκρα. Ένα κόμμα που ασπάζεται την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που καταδικάζει τον ναζισμό και τον κουμμουνισμό. Η επιλογή μου ήταν ξεκάθαρα σε ένα κόμμα πατριωτικό, χωρίς να έχει σχέση με τα άκρα»».

Όσο για τα παιδιά ομόφυλα ζευγάρια: «Τα παιδιά δεν είναι για πειράματα, πρέπει να μεγαλώνουν με μητέρα και πατέρα για να έχουν τα πρότυπα τα σωστά»




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.