Ο Μιχάλης Αεράκης μας «συστήνει» την αδελφή του

Μοιάζουν λέτε;

Ο Μιχάλης Αεράκης γνωρίζει μεγάλη επιτυχία μέσα από το ρόλο του παπά στη σειρά «Σασμός».

Ο καταξιωμένος ηθοποιός δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας και είναι αγαπημένος ήρωας των τηλεθεατών. Πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφία να ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή του σε βραδινή τους έξοδο.

Σε συνέντευξή του είχε αναφερθεί στα παιδικά του χρόνια που δεν ήταν εύκολα. «Εγώ κατάγομαι από ένα ορεινό χωριό της Κρήτης πολύ γνωστό, τα Ανώγεια. Εκεί μεγάλωσα απότομα στα 7 μου. Έφυγε ο πατέρας μου μετανάστης στην Γερμανία. Ένα βράδυ του χειμώνα μου είπε ότι από αύριο θα είσαι ο άντρας του σπιτιού.

Τότε εγώ έγινα άντρας. Δεν ξέρω τι σημαίνει παιδικό παιχνίδι. Η συμπεριφορά μου ήταν ενός άντρα. Παρατηρούσα τους συγχωριανούς μου τους μεγάλους σε ηλικία πως περπατούν και κάθονται. Ήμουν 7 χρονών στο καφενείο κι έμπαινε ένας κι έλεγα του καφετζή να τον κεράσει. Μου έλειπε κάθε στιγμή ο πατέρας.

Βλέποντας τους συνομήλικούς μου να είναι με τους πατεράδες τους. Υπήρχε ένα σφίξιμο μέσα στην καρδιά μου, που είναι ο δικός μου ο πατέρας; Ευτυχώς αναπλήρωσε αυτό το κενό ο αδελφός της μάνας μου, ο οποίος ήταν ο πατέρας μου, ο καθοδηγητής μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.