Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Κούστας family σε νέο «παλάτι»

Η χολιγουντιανών διαστάσεων βίλα του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα και της Δήμητρας Κούστα στη Βουλιαγμένη και ο αγιασμός, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου

Η νέα κατοικία του εφοπλιστή, δρος Γιάννη Κούστα και της συζύγου του Δήμητρας κόβει την ανάσα τόσο με το μέγεθoς όσο και με την αισθητική της. Καταλαμβάνει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο σε περιοχή «φιλέτο» στη Βουλιαγμένη, στη γειτονιά των ισχυρών του χρήματος και της ναυτιλίας.

zevgari 4

Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών, η βίλα «φρούριο» παραπέμπει σε mansion που διαθέτουν σταρ του Χόλιγουντ στο Λος Αντζελες, όχι μόνο λόγω των χιλιάδων τετραγωνικών, αλλά και της πολυτέλειας που διαθέτει, με εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, λίμνες, κήπους και οικολογική συνείδηση, καθώς παρά το τεράστιο μέγεθός της, που ξεπερνά τα 2.000 τετραγωνικά μέτρα, φαίνεται ότι είναι εναρμονισμένη στο φυσικό περιβάλλον με υλικά από ξύλο και μάρμαρο.

vila 1

Αλλωστε, η βίλα, η οποία είναι από παντού λουσμένη στο φως, είχε από την πρώτη στιγμή που άρχισε να χτίζεται την προσωπική επίβλεψη του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, ενώ τη διακόσμησή της έχει αναλάβει, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, διάσημος interior designer του εξωτερικού, ο ίδιος που επιμελήθηκε και το νέο διαμέρισμά τους στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών του ιστορικού ξενοδοχείου «Plaza».

Λέγεται ότι στους τεράστιους εσωτερικούς χώρους της βίλας -από τη μεγαλοπρεπή είσοδο με την εντυπωσιακή μαρμάρινη σκάλα ως τα σαλόνια και τη huge τραπεζαρία (που στο μέλλον θα φιλοξενήσει δείπνα και δεξιώσεις)- την παράσταση κλέβουν τα έργα τέχνης, κάνοντας το σπίτι να παραπέμπει σε μουσείο, αλλά και το άσπρο πιάνο, καθώς ο Γιάννης Κούστας είναι εξαιρετικός πιανίστας και λάτρης της κλασικής μουσικής.

zevgari 2

Το οικόπεδο των 8 στρεμμάτων στη Βουλιαγμένη αγοράστηκε το 2018, αμέσως μετά τον γάμο του εφοπλιστή με τη νεαρή Δήμητρα Μέρμηγκα, με στόχο να στεγάσει τον έρωτά τους αλλά και την ευτυχισμένη οικογένεια που απέκτησαν με τη γέννηση των δύο θυγατέρων τους. Αλλωστε, στο προάστιο της Βουλιαγμένης βρίσκεται και το πατρικό σπίτι, η ντιζαϊνάτη μονοκατοικία στην οποία έχει μεγαλώσει η Δήμητρα Μέρμηγκα με την οικογένειά της.

Minimal αισθητική

Στο σπίτι σύγχρονο ανάκτορο, με τη minimal αισθητική, το μοντέρνο ντιζάιν και την υπερσύγχρονη τεχνολογία, στο οποίο ετοιμάζεται να κατοικήσει η οικογένεια Κούστα, τελέστηκε πριν από λίγες ημέρες αγιασμός, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου, καθώς φημολογείται ότι στο οικόπεδο έχει χτιστεί και ιδιωτικό παρεκκλήσι.

Η τυχαία συνάντηση, το 2015, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα με τη Δήμητρα Μέρμηγκα, μετά το διαζύγιό του από τη Σοφία Γιαννικοπούλου, εξελίχθηκε σε κεραυνοβόλο έρωτα και στη συνέχεια στη δημιουργία μιας ευτυχισμένης οικογένειας, διαψεύδοντας και τα πιο κακοπροαίρετα σχόλια όσον αφορά τη διαφορά της ηλικίας τους. Το ζευγάρι οκτώ χρόνια τώρα είναι συνέχεια μαζί και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

kousta

Αιφνιδιάζοντας τους πάντες, ο εφοπλιστής και η μνηστή του, λίγες ημέρες προτού φύγει το 2017, έστειλαν το «Save the date», ανακοινώνοντας και επίσημα τον γάμο τους, και από τότε γράφτηκαν εκατοντάδες σενάρια. Στο πρόσωπο της νεαρής Δήμητρας ο εφοπλιστής βρήκε την αγάπη μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του και τη θυελλώδη δικαστική διαμάχη που ακολούθησε και ακόμα εκκρεμεί με την πρώην σύζυγό του.

Το 2018 στην Ιταλία, στο γραφικό θέρετρο της Costa Amalfitana, Σορέντο, σε ιδιωτική βίλα και σε χολιγουντιανό σκηνικό τελέστηκε ο πολιτικός γάμος τους, παρουσία 200 εκλεκτών καλεσμένων και του Αντώνη Ρέμου. Στη συνέχεια, στη Βουλιαγμένη τελέστηκε ο θρησκευτικός γάμος τους σε κλειστό κύκλο. Λίγο αργότερα ακολούθησαν η βάπτιση της πρωτότοκης κόρης τους Αικατερίνης στην Κέρκυρα και το 2022 στο ίδιο χολιγουντιανό σκηνικό, με live από τον Μάριο Φραγκούλη και την Αννα Βίσση, η βάπτιση της δευτερότοκης κόρης τους στη Βενετία.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...