Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Ιωάννα Πηλιχού: «Ήταν πολύ ψυχοφθόρα η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

«Τότε είπα ότι αν είναι έτσι αυτός ο χώρος δεν έχω θέση σε αυτόν»

Η Ιωάννα Πηλιχού σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Δεν ήταν ωραία η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ήταν πολύ ψυχοφθόρα για εμένα. Εκείνο το διάστημα αναρωτήθηκα αν θα έπρεπε να αλλάξω επάγγελμα και να κάνω μια άλλη δουλειά. Ήμουν πολύ νέα όταν μου συνέβη αυτό και δεν είχα ακόμη δει πως ήταν αυτός ο χώρος. Είπα ότι αν είναι έτσι αυτός ο χώρος δεν έχω θέση σε αυτόν.

Στην πορεία βέβαια, ευτυχώς διαπίστωσα πως δεν είναι όλα έτσι και ότι υπάρχουν άνθρωποι που συμπεριφέρονται πολύ όμορφα, νοιάζονται για τον συνεργάτη τους και το καλό της δουλειάς. Αποφάσισα ότι αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που συνεργάστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και ότι δε θα ξαναβάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία.

Κάπου πρέπει να προφυλάσσεις κι εσύ τη ψυχή σου. Χαίρομαι για τις κοπέλες που πέρασαν όλη αυτή τη διαδικασία και τελικά δικαιώθηκαν. Την Πηνελόπη Αναστασοπούλου την έχω δει σε όλη αυτή τη διαδικασία να στέκεται δίπλα στα θύματα.

Είναι ένα πολύ φωτεινό άτομο γεμάτο αγάπη. Χαίρομαι που έχει δύναμη, μακάρι να υπήρχαν πολλοί άνθρωποι σαν εκείνη, τόσο δοτικοί»




spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα