Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Τα πυρά του χορογράφου Τάκη Σαγιώρ για το «J2US» πήραν και τον Μπιμπίλα!

Πινγκ πονγκ με σπόντες και από τον πρόεδρο του ΣΕΗ

Tέτοιο ξεκατίνιασμα είχαμε να δούμε χρόνια στη showbiz. Μια ανάρτηση του γνωστού χορογράφου Τάκη Σαγιώρ για την εμφάνιση του Σπύρου Μπιμπίλα στο σόου του Νίκου Κοκλώνη «J2US» έγινε η αφορμή για να ανάψουν τα αίματα και να αρχίσουν δημόσιο, χοντρό ξεκατίνιασμα μεταξύ τους.

«Επέβαλα στον εαυτό μου να δει αυτή την εκπομπή, για να ξέρω πώς να απαντώ σε κάποιες περίεργες κριτικές! Την είδα όλη και… ζαβλακώθηκα! Ντράπηκα για την επιτροπή αυτού του αλαλούμ προγράμματος. Σκέφτηκα πως πέρασαν τα χρόνια που οι επώνυμοι καλλιτέχνες πρόσεχαν πού εμφανίζονταν, από σεβασμό στο κοινό που τους ακολουθεί! Τώρα όπου τους πληρώσουν πάνε κι ας είναι κι εκπομπές ελεεινές, σκουπίδια! Οι σημερινοί καλλιτέχνες γύρισαν το θέατρο εκατό χρόνια πίσω, στην εποχή των μπουλουκιών. Δυστυχώς! Αυτός ο Κοκλώνης είναι ό,τι φτηνιάρικο, λαϊκίστικο πράγμα έχει παρουσιαστεί στη σκηνή, ένα μίασμα!

sagior
Ο Τάκης Σαγιώρ

Οι διαγωνιζόμενοι, πλάσματα ταλαιπωρημένα, ξεχασμένα, παραμορφωμένα, που έχουν χάσει τις φωνές τους και νομίζουν πως τραγουδούν! Τι φάλτσο “γενικά”, ταλαιπώρησαν τα αυτιά μου! Τι μπανάλ ντύσιμο όλοι τους! Ο Κοκλώνης μάλλον πιστεύει πως έχει φωνή, έβγαλε ολόκληρο πρόγραμμα και δεν πάτησε μια νότα! Θλιβερή παρουσία. Οι διαγωνιζόμενοι, κάποιοι μαϊντανοί της τηλεόρασης και κάποια ψώνια της Μυκόνου, ήρθαν να παρουσιαστούν στην εκπομπή με την ελπίδα να ανέβει το… κασέ τους το καλοκαίρι στη Μύκονο! Είδα και κάποιους που εκτιμώ, όπως η κυρία Δρούτσα. Αλήθεια, σε τι θα τη βοηθήσει αυτή η ξεφτίλα!

Τον Μπιμπίλα τον έχουμε συνηθίσει να ξημεροβραδιάζεται σε κάθε είδους εκπομπές! Οπότε μια από τα ίδια! Κατά τη γνώμη μου, η στάση που κρατά, γενικά, δεν ανταποκρίνεται ούτε στην ηλικία του ούτε ταιριάζει σε πρόεδρο σωματείου και μάλιστα του ΤΑΣΕΗ. Εκπροσωπεί και κάποιους σοβαρούς καλλιτέχνες που ανήκουν στο σωματείο. Δεν είναι όλοι βούρλα!» ήταν η πρώτη ανάρτηση του Σαγιώρ!

Η άμεση απάντηση

Και, φυσικά, άμεσα ήρθε η απάντηση από τον πρόεδρο του ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα: «Λυπάμαι για το τόσο απαξιωτικό σχόλιο για τόσους καλλιτέχνες μαζί! Μάλλον σε διακρίνει μια εμπάθεια τελευταία. Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να εμφανίζεται σε υπάρχοντα σόου μαζί με τόσους καλλιτέχνες, όπου ένας Φωκάς Ευαγγελινός σκηνοθετεί. Οσο για εμένα, επίτρεψέ μου να είμαι σοβαρός κι όχι σοβαροφανής. Εχοντας πλάι μου τη σπουδαιότερη δασκάλα φωνητικής, την Τζούλι Μασίνο».

mpimpilas 1
Ο Σπύρος Μπιμπίλας με την Τζούλι Μασίνο στη σκηνή του «J2US»

Ο έντονος λεκτικός διάλογος συνεχίστηκε και στο προφίλ του Τάκη Σαγιώρ, με το ξεκατίνιασμα να μην έχει τέλος: «Είδα την εκπομπή και έγραψα τη γνώμη μου! Είπα πως είναι μια εκπομπή αλαλούμ! Υπάρχει μια επιτροπή… σοβαρή, που κρίνει για τα φωνητικά τους χαρίσματα! Ποιους; Κάποιους άσχετους με το τραγούδι καλλιτέχνες, που σε κάθε τους εμφάνιση προκαλούν γέλιο! Αναφέρθηκα στους διαγωνιζομένους αποκλειστικά και στον παρουσιαστή, που θέλει ντε και καλά να το παίζει τραγουδιστής, ενώ είναι θεόφαλτσος!

Ενοχλήθηκε ο Μπιμπίλας με τη γνώμη μου σχετικά με την εκπομπή και με αποκάλεσε απαξιωτικό και άφησε αιχμές για τον χορογράφο Ευαγγελινό (ότι υπονόησα κάτι αρνητικό για τη δουλειά του) και επίσης αναφέρθηκε και στην κυρία Μασίνο! Λοιπόν, Μπιμπίλα, και κάθε Μπιμπίλα, να τελειώνουμε. Δικαίωμά σου να τρέχεις ως μαϊντανός από εκπομπή σε εκπομπή. Δικαίωμά σου να δηλώνεις ηθοποιός, τραγουδιστής, χορευτής, κομμωτής και ό,τι άλλο γουστάρεις. Είναι, όμως, δικαίωμά μου να κρίνω αυτούς που εκτίθενται στο γυαλί. Τι να κάνουμε, αγόρι μου, δεν το ‘χεις με το… τραγούδι! Αυτό ακούω, αυτό βλέπω, αυτό γράφω! Οσο για τον Φωκά Ευαγγελινό, πρόκειται για έναν χορογράφο σκηνοθέτη ταλαντούχο, έχει γράψει τη δική του λαμπρή πορεία στη showbiz. Η δουλειά του χορογράφου φαίνεται, αγαπητέ μου Σπύρο, στις χορογραφίες του που εκτελούν χορευτές και στις ιδέες που κατεβάζει το μυαλό του, και όχι σε άσχετους με τον χορό ηθοποιούς!

Επίσης η κυρία Μασίνο που αναφέρεις είναι μια σπουδαία καλλιτέχνις και μια καταξιωμένη καθηγήτρια φωνητικής! Λάθος σου που προσπάθησες να μου βάλεις τρικλοποδιά! Αγόρι μου, εκτίθεσαι και κρίνεσαι! Μην ξεχνάς, σε έχουμε ψηφίσει πρόεδρο του σωματείου μας! Θα έπρεπε να ήσουν πιο προσεκτικός στις επιλογές σου… γενικά. Σου απάντησα κόσμια, γιατί σε εκτιμώ! Σε άλλη περίπτωση θα απαντούσα σαγιωρέικα!»

Κάτω από την ανάρτηση, εκτός από τα δεκάδες σχόλια, απάντησε στον γνωστό χορογράφο και ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Kι εγώ, Τάκη, κόσμια σου απάντησα: το να απαξιώνεις τόσους ανθρώπους που τους λες άσχετους, όπως Ηρώ, Μαραγκόζη, Στανίση, Γιαγκούση, Καλίδη κι άλλους προσβάλλει εσένα που ενώ είσαι καλλιτέχνης δεν το καταλαβαίνω. Το αν δεν σου αρέσω είναι δημοκρατικό σου δικαίωμα.

Αραγε το ίδιο έλεγε ο Χατζιδάκις όταν με διάλεξε, ο Γερμανός Σροτ του Μπερλίνερ Ανσάμπλ όταν τραγουδήσαμε Μπρεχτ, το ίδιο είπαν στο μιούζικαλ “Σκρουτζ” που δεν είδες, το ίδιο όταν τραγούδησα Θεοδωράκη στο Ηρώδειο; Σ’ ευχαριστώ, πάντως, για τις παρατηρήσεις σου σαν φίλος».

Και, φυσικά, η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα δεν έμεινε ξανά ασχολίαστη από τον Τάκη Σαγιώρ, ο οποίος έριξε ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά γράφοντας: «Διάβασε καλύτερα τι γράφω. Αναφέρομαι στους καλλιτέχνες διαγωνιζόμενους οι οποίοι δεν έχουν σχέση με το τραγούδι! Το θέμα δεν είναι αν μου αρέσεις εμένα, επειδή γνωρίζω την πορεία σου και τις συνεργασίες σου έκανα αυτή την κριτική! Αν ήσουν σούργελο θα αδιαφορούσα! Νομίζω πως ένας καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του και το κοινό δεν θα δεχόταν να συνεργαστεί με τέτοιου είδους παραγωγές!

Αλήθεια στενοχωριέμαι που βλέπω σε αυτή την εκπομπή τραγουδιστές όπως η Ηρώ! Οσο για τον Φωκά, αυτό είναι μια άλλη περίπτωση, ξεχωριστή, από όλο αυτό το αλαλούμ! Χορογραφεί το μπαλέτο του και φαίνεται η δουλειά του! Είναι ξεχωριστό κομμάτι. Ισως αν διαβάσεις τα δεκάδες σχόλια κάτω από την ανάρτησή μου καταλάβεις τι εννοώ! Δικαίωμά σου είναι να κάνεις ό,τι γουστάρεις, αλλά να με χαρακτηρίζεις εμπαθή δεν στο επιτρέπω!»

Τέλος, τη σκυτάλη πήρε ξανά ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, και ανταπαντώντας στον γνωστό χορογράφο έγραψε μεταξύ άλλων: «Τάκη, επειδή με τη συνθήκη φιλίας που μας διέπει μπορείς να λες αυτό που σε εκφράζει, το ίδιο κάνω κι εγώ, που βάζω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου όπου βρίσκομαι».

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...