Ο Σταμάτης Γονίδης «ξαναχτυπά» με νέο άλμπουμ

Ακούστε το πρώτο του τραγούδι!

Μία πολύ επιτυχημένη και δημιουργική περίοδο της καριέρας του διανύει αυτό το διάστημα ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο «αιώνιος έφηβος» του λαϊκού πενταγράμμου.

Κι αυτό γιατί συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά, δηλαδή να τραγουδάει, με περίσσιο ζήλο, ενώ συνεχίζει να δημιουργεί και να γράφει τραγούδια, που γίνονται τεράστιες επιτυχίες. Το επισφράγισμα της πολύ καλής περιόδου που διανύει ο σπουδαίος ερμηνευτής αποτελεί η κυκλοφορία ενός νέου χορταστικού άλμπουμ.

Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται 18 νέα ηχογραφήματα, τα οποία θα κυκλοφορήσουν από τη δισκογραφική του εταιρεία, τη Sonar music, σε παραγωγή του Αντρέα Γιατράκου.

Το άλμπουμ που τιτλοφορείται «Εγώ και οι φίλοι μου» αποτελείται από εννέα ανέκδοτα τραγούδια και εννέα αγαπημένες του επανεκτέλεσεις. Το πρώτο τραγούδι με τίτλο «Μόνος μου» κυκλοφόρησε την Τρίτη στο Youtube, ενώ κάθε δύο ημέρες στο κανάλι της Sonar Music θα ανεβαίνει και νέο τραγούδι του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

Σταμάτης Γονίδης

Ο Σταμάτης Γονίδης προέρχεται από μια θριαμβευτική σεζόν στο Vegas live stage, η οποία διήρκησε πέντε μήνες και περιελάμβανε τριήμερες εβδομαδιαίες εμφανίσεις. Γεγονός που αποτέλεσε ένα στοίχημα, το οποίο το κέρδισε πανηγυρικά και αναμφίβολα επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι παραμένει κυρίαρχος παίκτης στη νυχτερινή Αθήνα.

Μολονότι ο Σταμάτης Γονίδης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, όλοι γνωρίζουν ότι έχει φανατικούς και πιστούς θαυμαστές και κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας από τους τελευταίους των Μοϊκανών στο λαϊκό τραγούδι.

Άλλωστε με τις απερίγραπτες φωνητικές δυνατότητες έχει δημιουργήσει μια δική του σχολή με καθολική αναγνώριση από όλο το φάσμα της εγχώριας μουσικής σκηνής, με τους Γιώργο Νταλάρα και Χρήστο Νικολόπουλο να είναι μεταξύ αυτών που έχουν υποκλιθεί στο τεράστιο πηγαίο ταλέντο του Σταμάτη, την ίδια ώρα που οι νεότεροι καλλιτέχνες τον θεωρούν και τον αποκαλούν σε δημόσιες τοποθετήσεις τους «δάσκαλο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο