Το αστρονομικό ποσό που πήρε η Ζιζέλ για να εμφανιστεί στο Καρναβάλι του Ρίο

Nα λικνιστεί για λίγη ώρα στον ρυθμό της σάμπα στο Καρναβάλι του Ρίο

Χοντρό παραδάκι τσέπωσε η Ζιζέλ Μπούντχεν για να λικνιστεί για λίγη ώρα στον ρυθμό της σάμπα στο Καρναβάλι του Ρίο φορώντας μικροσκοπικό μπλουζάκι.

Το διάσημο μοντέλο, που προ μηνών πήρε διαζύγιο από τον Τομ Μπρέιντι, πληρώθηκε 1.890.000 ευρώ για να δώσει το «παρών» στο θεωρείο των VIP στην εξέδρα του Καρναβαλιού του Ρίο.

Το ποσό πλήρωσε η εταιρία της μπίρας Brahma, ώστε το μοντέλο να φοράει τοπ μπλουζάκι με το όνομά της όσο θα παρακολουθεί το καρναβάλι. Η 42χρονη Βραζιλιάνα το ανταπέδωσε χορεύοντας έξαλλα σάμπα προς τέρψη των παρευρισκομένων αλλά και των εκατομμυρίων χρηστών των social media.

Η Ζιζέλ σίγουρα έβγαλε τα λεφτά με τον ιδρώτα της, λόγω φυσικά και του χορού, αλλά δεν της βγήκε και το λάδι… Η όλη παρουσία της στην εκδήλωση της Brahma δεν κράτησε περισσότερο από τρεις ώρες, γεγονός που σημαίνει ότι κάθε λεπτό που περνούσε, ο τραπεζικός λογαριασμός της μεγάλωνε κατά περίπου 10.300 ευρώ.

Φέρεται, δε, να πάτησε πόδι στις απαιτήσεις της Brahma, τα αφεντικά της οποίας της ζητούσαν επίμονα να πιει μια μπίρα της. Η Ζιζέλ αρνήθηκε κατηγορηματικά και συμφώνησε απλά να φορέσει το διαφημιστικό μπλουζάκι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.