Κανάκης για τραγωδία στα Τέμπη: «Είμαστε στενοχωρημένοι, μας είναι αδύνατο να βγούμε στην εκπομπή»

Δεν θα προβληθεί η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα»

Ο Αντώνης Κανάκης συγκλονισμένος το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη μετά τη σύγκρουση τρένων έγραψε δυο λόγια στο facebook.

Ο παρουσιαστής εξέφρασε τη λύπη του για την ανείπωτη τραγωδία ενώ ανακοίνωσε πως η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» δεν θα προβληθεί λόγω πένθους.kanakis antonis xespasma

«Είμαστε σοκαρισμένοι, στεναχωρημένοι και θυμωμένοι όπως όλη η Ελλάδα. Φυσικά, μας είναι αδύνατο να βγούμε στον αέρα τις ημέρες αυτές.

Από την καρδιά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των συμπολιτών μας που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας αυτού του εγκληματικού κράτους».

Διαβάστε επίσης: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στα νοσοκομεία της Λάρισας – Αναγνώριση σορών από συγγενείς

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: «Θα τα φορτώσουν όλα στον σταθμάρχη. Θα πάνε άλλοι φυλακή; Θα απαντήσουν επίσημα;»

Διαβάστε επίσης: Έξω φρενών ο Λιάγκας: «Θα κηρύξουν πένθος, θα το παίξουν επικοινωνιακά και θα συνεχίσουν τις ζωές τους»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.