Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 04 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Η φαντασία σας θα δουλέψει δημιουργικά και θα...

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

Ερωτευμένος ο εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με το μοντέλο Πόπι Ντελεβίν

Της... Πόπις με εγγονό του τέως

Ενα από τα κορυφαία μοντέλα του πλανήτη έπεσε στην αγκαλιά του πρίγκιπα που τράβηξε πάνω του τα βλέμματα στη Μητρόπολη Αθηνών, στην κηδεία του παππού του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

eggonos
Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος

Ο 24χρονος Κωνσταντίνος Αλέξιος, πρωτότοκος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, είναι ζευγάρι, όπως αποκάλυψε στην «premium» έκδοσή της η διαδικτυακή Daily Mail, με την κατά 12 χρόνια μεγαλύτερή του Αγγλίδα Πόπι Ντελεβίν. Είναι μαζί εδώ και καιρό και από ό,τι φαίνεται δεν κρύβουν τον έρωτά τους, καθώς εθεάθησαν πρόσφατα στο Λονδίνο να ανταλλάσσουν τρυφερότητες αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

poppy
Η Πόπι Ντελεβν

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στη βρετανική ιστοσελίδα ότι το ζευγάρι αντάλλαξε φιλιά και αγκαλιές μέσα σε ένα βιβλιοπωλείο και φαινόταν πολύ ευτυχισμένο. Αν και το δημοσίευμα δεν διευκρινίζει ποια είναι η μόνιμη κατοικία του πιο περιζήτητου γαλαζοαίματου εργένη της Ευρώπης και του κορυφαίου μοντέλου, αναφέρει ότι βρέθηκαν στο Λονδίνο, καθώς εκεί ζει η επίσης διάσημη αδελφή της Πόπι Ντελεβίν και μοντέλο Κάρα Ντελεβίν. Ξεκαθαρίζει ωστόσο ότι η 36χρονη Πόπι Ντελεβίν ήταν ελεύθερη όταν τα έφτιαξε με τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, καθώς μπορεί στα χαρτιά να είναι παντρεμένη με τον Τζέιμς Κουκ, είναι ωστόσο σε διάσταση εδώ και καιρό.

«Τίνο»

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος, τον οποίο έχει βαφτίσει ο διάδοχος στον βρετανικό θρόνο πρίγκιπας Ουίλιαμ, φέρεται ότι ήταν ένα από τα αγαπημένα εγγόνια του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε κερδίσει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια το δικαίωμα να αποκαλείται «βασιλιάς» και κατά συνέπεια τα παιδιά του και τα εγγόνια του αποκαλούνται «πρίγκιπες». Γεννημένος στο Weill Cornell Medical Center της Νέας Υόρκης, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος μεγάλωσε στο Λονδίνο και μετά την αποφοίτησή του από το βρετανικό Wellington College συνέχισε τις σπουδές του στο Georgetown University των ΗΠΑ, απ’ όπου αποφοίτησε πέρυσι τον Μάιο. Οι φίλοι του, σύμφωνα με πληροφορίες, τον αποκαλούν «Τίνο», ενώ τα αγαπημένα του χόμπι είναι η φωτογραφία, η ζωγραφική και η γλυπτική, στην οποία αντλεί έμπνευση από τα αγάλματα της αρχαίας Ελλάδας.

vaftisi
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ βαφτίζει τον πρωτότοκο γιο του Παύλου

Η Πόπι Ντελεβίν θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα του πλανήτη, καθώς έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τις εταιρίες Burberry, Chanel και Dolce & Gabbana. Το 2012 είχε επιλεγεί ως το πρόσωπο της Louis Vuitton για την κολεξιόν του καλοκαιριού, ενώ έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα κορυφαίων περιοδικών, όπως «Vogue», «Harper’s Bazaar» και «Elle». Παράλληλα κάνει καριέρα ηθοποιού και έχει εμφανιστεί σε επιτυχημένες ταινίες, όπως το «Kingsman: The Golden Circle», όπου έκοψε την ανάσα του ανδρικού πληθυσμού στον ρόλο της Κλάρα Φον Γκλοούκφμπεργκ. Στο «The Aspern Papers» έπαιξε την Αντριάνα Κολόνα, ενώ στην τελευταία της κινηματογραφική δουλειά, το 2020, πρωταγωνίστησε στην ταινία «Spy Intervention». Η 36χρονη, που έχει αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση, έχει τη δική της εταιρία Poppy Delevingne Limited, ενώ με τις αδελφές της Κάρα και Κλόε λάνσαραν με επιτυχία το 2020 το βραβευμένο vegan κρασί Della Vite.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...