Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

«Μαύρο» στη showbiz για τα Τέμπη – Γροθιά στο στομάχι το σκίτσο του ηθοποιού Γιώργου Γαλίτη

«Μαύρισαν» τα social media μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη

«Μαύρισαν» τα social media των εκπροσώπων της showbiz μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. «Ξυπνάς με όρεξη και αισιοδοξία να πεις καλό μήνα, μπαίνει η άνοιξη και μαυρίζει η ψυχή σου στο λεπτό… Δυστυχώς ο μήνας μπαίνει με τον χειρότερο τρόπο! Εχω ταξιδέψει αμέτρητες φορές στο παρελθόν με αυτά τα δρομολόγια τρένων για Θεσσαλονίκη – Αθήνα. Δεν το χωράει το μυαλό μου… Ας προσευχηθούμε τώρα για τους ανθρώπους…» έγραψε η Βάσω Λασκαράκη στο Instagram.

Λασκαράκη

«Τραγικό αυτό που συνέβη σήμερα στα Τέμπη, με ένα τεράστιο “γιατί;”. Εύχομαι να γίνουν καλά όλοι οι τραυματίες. Συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν κάποιον δικό τους» σχολίασε σε δικό του post ο Σάκης Τανιμανίδης.

Τανιμανίδης

«Οχι, δεν ξεκίνησε καλά ο Μάρτιος. Εθνική τραγωδία με θύματα κυρίως νέα παιδιά! Που ανυποψίαστα μπήκαν στο τρένο του τρόμου. Εχω ταξιδέψει πολλές φορές στη συγκεκριμένη διαδρομή φέτος. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ αυτά τα βαγόνια (που τσουλούσαν ενίοτε με καθυστέρηση κι ενίοτε με τεχνικές ατέλειες) να γίνονται πύρινος τάφος τόσων συνανθρώπων μας. Οδύνη, θλίψη, αδικία κι ένα τεράστιο γιατί να πλανιέται πάνω από τα συντρίμμια. Το 2023, με τόση ηλεκτρονική εξέλιξη παντού, απαγορεύεται να υπάρχει… χώρος για ανθρώπινο λάθος στις ράγες. Αλλά τα ηλεκτρονικά συστήματα στους ελληνικούς συρμούς είναι σε… αργία από το 2002 που εγκαταστάθηκαν! Ντροπή!» ξέσπασε μέσω ανάρτησης της η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Χατζηβασιλείου

«Αχ, Θεέ μου, αυτό το θέλημά σου, κάποιες φορές… και τώρα σιωπή…» ανέφερε ο Βασίλης Ζούλιας, ενώ ο Βασίλειος Κωστέτσος έκανε λόγο για την «κοιλάδα των Τεμπών που έγινε κοιλάδα των νεκρών».

Ζούλιας
Κωστέτσος

Γροθιά στο στομάχι αποτελεί, τέλος, το σκίτσο που ανάρτησε στο Instagram ο ηθοποιός Γιώργος Γαλίτης, το οποίο απεικονίζει έναν σιδηρόδρομο γεμάτο φέρετρα.

Το σκίτσο του Γιώργου Γαλίτη
Γαλίτης

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα