Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Αψήφησαν την εθνική τραγωδία των Τεμπών και ανέβηκαν στις πίστες

Οι αόριστες δωρεές Βέρτη, ο Πλούταρχος που άφησε μόνη την Πάολα!

Σοκαρισμένοι οι περισσότεροι καλλιτέχνες από το δυστύχημα στα Τέμπη ανέβαλαν τις εμφανίσεις τους στις ονομαζόμενες μεγάλες πίστες της Αθήνας και για την Παρασκευή και το Σάββατο που μας πέρασε.

Διαβάστε επίσης: Έξω φρενών ο Αντώνης Κανάκης για τα Τέμπη: «Ντρέπεσαι που ζεις σε αυτή τη χώρα, για όσους κυβερνούν»

Υπήρχαν όμως και εξαιρέσεις, οι οποίες δημιούργησαν αντιδράσεις… Οι περισσότεροι καλλιτέχνες ανακοίνωσαν έγκαιρα ότι Παρασκευή και Σάββατο 3 & 4 αλλά και στην περίπτωση του Αντώνη Ρέμου και Κυριακή 5 Μαρτίου δεν θα λειτουργήσουν, σεβόμενοι το μέγεθος της τραγωδίας και το πένθος των οικογενειών του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Αντώνης Ρέμος

Στα κοινωνικά δίκτυα όμως βαριές εκφράσεις γράφτηκαν για αυτούς τους λίγους που αποφάσισαν να ανοίξουν τα καταστήματα όπου εμφανίζονται κανονικά! Στην περίπτωση του Νίκου Βέρτη ήταν έντονη η δυσαρέσκεια και αυτό ανάγκασε την επιχείρηση να αναρτήσει την ανακοίνωση η οποία έλεγε αόριστα ότι τα έσοδα της βραδιάς θα πάνε στις οικογένειες των θυμάτων. Οπως επίσης και στους ηρωικούς ανθρώπους που όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται εκεί παρόντες και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης: Κανάκης κατά Πορτοσάλτε: «Γ@@μ@ τις γράβατες σας, τη μούρη που πουλάτε, έγκριτοι δημοσιογράφοι»

Νίκος Βέρτης

Στην περίπτωση της Πάολας, εκείνη επέλεξε να διευκρινίσει διά μικροφώνου ότι το μεροκάματό της θα δοθεί ως δωρεά στο Νοσοκομείο Λάρισας. Πριν από την έναρξη όμως της βραδιάς ο Γιάννης Πλούταρχος με ανακοίνωσή του στα προσωπικά του προφίλ στα social media έγραφε: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν θα συμμετάσχω στο αποψινό πρόγραμμα του Fever».

Πάολα
Γιάννης Πλούταρχος

Αντιδράσεις υπήρξαν και για τη λειτουργία του Omega Stage όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης με τον Γιώργο Γιαννιά, το βράδυ του Σαββάτου. «Ολοι ζήσαμε ακριβώς τα ίδια αυτές τις ημέρες. Την πίκρα, τη στενοχώρια και την απογοήτευση. Οταν ήμουν στο Romeo έχασα τον αδερφό της γυναίκας μου και το επόμενο βράδυ πήγα στο μαγαζί να δουλέψω. Σε αυτό το μαγαζί δουλεύουν 50-60 άτομα. Γι’ αυτούς δεν είναι διασκέδαση, είναι η δουλειά τους. Γι’ αυτό είμαστε εδώ. Μέσα από τη μουσική έρχεται η θεραπεία. Σήμερα το βράδυ, λοιπόν, χωρίς να ξεχνάμε, θα θεραπευτούμε μέσα από τη μουσική» εξήγησε, επίσης διά μικροφώνου, ο Γιώργος Τσαλίκης.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα Λιάγκα κατά της Πάολα: «Δεν ντρεπόμαστε λίγο; Δεν είναι ζητιάνοι, τα παιδιά τους έχασαν»

Γιώργος Τσαλίκης, Γιώργος Γιαννιάς

Την ίδια ώρα, μικρότερα προγράμματα των Αθηνών αλλά και της επαρχίας, συμπεριλαμβανομένων Λάρισας – Βόλου, λειτουργούσαν κανονικά! Η αλήθεια είναι ότι οι φοιτητικές εκδηλώσεις στα περισσότερα νυχτερινά μαγαζιά που γίνονται κυρίως Παρασκευή ακυρώθηκαν και προβλημάτισαν καλλιτέχνες και επιχειρηματίες, και σε συνάρτηση με το πραγματικά βαρύ κλίμα η απόφαση για μη λειτουργία των καταστημάτων ήταν εύκολη. ο πιο ειλικρινές όμως και κατανοητό από το κοινό θα ήταν να βγει μια ανακοίνωση που να εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων των καλλιτεχνών, αλλά και να δίνει στον κόσμο να καταλάβει πως σε αυτά τα καταστήματα εργάζονται εκατοντάδες άνθρωποι που έχουν πραγματική ανάγκη το μεροκάματο, ενώ και οι επιχειρήσεις έχουν τεράστια έξοδα και χρέη, τα οποία μάλιστα έχουν διογκωθεί με τα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας και είναι ζωτικής σημασίας για αυτές να λειτουργήσουν.

Αναμφισβήτητο όμως είναι ότι σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος θρήνησε και προβληματίστηκε με αυτή την εθνική τραγωδία. Ολοι οι τραγουδιστές συγκλονισμένοι δήλωσαν τη θλίψη, τον πόνο αλλά και την οργή τους μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα