Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

Έξω φρενών ο Αντώνης Κανάκης για τα Τέμπη: «Ντρέπεσαι που ζεις σε αυτή τη χώρα, για όσους κυβερνούν»

«Κάνουν όλοι ό,τι μπορούν για να επιστρέψουμε στη χαζοχαρούμενη πραγματικότητα»

Ο Αντώνης Κανάκης με τους συνεργάτες του βγήκαν στον αέρα των «Ράδιο Αρβύλα» το απόγευμα της Δευτέρας και ξέσπασαν κατά πάντων για το δυστύχημα στα Τέμπη.

arvila8424

«Όταν ξεκίνησε το “Ράδιο Αρβύλα”, πριν 15 χρόνια, ήταν τότε που σκότωσαν τον Αλέξη και είχαμε βρεθεί σε τρομακτικά παράξενη θέση. Ήταν βέβαια άλλες εποχές, δεν είχε το διαδίκτυο στη σημερινή του μορφή και βγαίναμε σε καθημερινή βάση, ειδικά την πρώτη μέρα και δεν ξέραμε τι κάναμε, βγάζαμε το μέσα μας, ό,τι υπήρχε στο μυαλό μας. Θυμάμαι τη ψυχολογία εκείνες τις ημέρες, θέλαμε να ανοίξει η γη και να μας καταπιεί. Ντρέπεσαι που ζεις σε αυτή τη χώρα, για όσους κυβερνούν και τους προηγούμενους, έχεις ένα θυμό και λες “δε θέλω να ζω μέσα σε αυτό το πράγμα”, σκέφτομαι και λέω “θεέ μου να μην ξαναχρειαστεί να βγούμε υπό παρόμοιες συνθήκες”.

arvila8408

Κι όμως χρειάστηκε. Θα βγούμε για να βγούμε να εκφράσουμε όσα σκεφτόμαστε και συζητάμε, όπως κι εσείς. Είμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση σε αυτή τη χώρα. Είμαστε θλιμμένοι και θυμωμένοι, θα προσπαθήσουμε να τα βάλουμε σε μια ροή, η οποία όμως δε θα υπάρχει. Ο λόγος δε θα είναι δομημένος., θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και ήρεμοι. Για τον σταθμάρχη, για τον τράγο, για τους εαυτούς μας. Οι εκφράσεις όπως παπαγάλος που χρησιμοποιούνται ή τα συνθήματα που γράφονται στους τοίχους είναι λίγα. Όταν η δημοσιογραφία είναι υπάλληλος κομμάτων, καναλαρχών και διαφόρων άλλων συμφερόντων τότε γίνεται εχθρός της Δημοκρατίας.arvila8360

Μη στενοχωριέστε θα βάλουν τα τσιράκια τους, θα επιτεθούν και σε εμάς, θα επιτεθούν σε εσάς. Γιατί μπορούν να δημιουργούν μια πλασματική πραγματικότητα. Όσο κι αν λέτε ότι βρέχει ενώ σας φτύνουν, δεν βρέχει. Σας φτύνουν. Όσο κι αν αύριο έχετε 200 site, 200 μικρούς δημοσιογράφους, πέντε εφημερίδες, φιλαράκια και κολλητούς και μπορείτε να τους βάλετε όλους να γράφουν αυτό που εσείς θέλετε, σας φτύνουν.

Μας είναι δύσκολο να συνεχίσουμε το Ράδιο Αρβύλα αυτή τη σεζόν, και πέρυσι με όσα είχαν γίνει λέγαμε πότε θα έρθει η ώρα να τελειώσουμε. Προσπαθούσαμε να συνειδητοποιήσουμε το μιντιακό τσίρκο.

arvila8344

Κάνουν όλοι ό,τι μπορούν για να επιστρέψουμε στη χαζοχαρούμενη πραγματικότητα. Μέσα στο τριήμερο πένθος άρχισε ήδη η επιστροφή στην πραγματικότητα, έπαιζε το Survivor, έβλεπα αναρτήσεις για τη μία γκόμενα που φιλούσε. Η επιστροφή αυτή βολεύει και τα κέρδη. Θέλει χαρά η διαφήμιση και η λοβοτομή. Εμείς δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Και δεν μπορούμε και δεν θέλουμε. Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε με το Ράδιο Άρβυλα σε αυτή την πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης: Κανάκης κατά Πορτοσάλτε: «Γ@@μ@ τις γράβατες σας, τη μούρη που πουλάτε, έγκριτοι δημοσιογράφοι»

arvila8328

Τη μέρα που έγινε αυτό το κακό είχαμε προγραμματισμένη επίσκεψη στην παιδική ογκολογική κλινική του ΑΧΕΠΑ μαζί με τον Χρήστο, συναντήσαμε τον Λάζαρο, τον Ραφαήλ. Παρ’ όλα αυτά δεν θέλουμε να επιστρέψουμε, ελπίζουμε ότι ο ΑΝΤ1 θα κατανοήσει και μέχρι στιγμής θα κατανοήσει. Από ό,τι καταλάβαμε από τα μηνύματα, αυτό που είπα ήταν διφορούμενο και πρέπει να το διευκρινίσω. Δεν εννοούσα ότι εξαφανιζόμαστε, αλλά ότι το Ράδιο Αρβύλα δεν μπορεί να συνεχίσει στην μορφή που ήταν. Έχουμε σκέψεις να βγούμε αύριο από το περιβάλλον του Βινυλίου και να κάνουμε κάποιες εκπομπές που δεν θα είναι το Ράδιο Αρβύλα, όπως το ξέραμε».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...