Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Η Ευδοκία Τσαγκλή περιέγραψε τις εφιαλτικές πρώτες στιγμές στην τραγωδία των Τεμπών

«Με έσωσε η αγία Ευδοκία»

Σε θαύμα της αγίας Ευδοκίας, της οποίας μάλιστα έχει το όνομα, απέδωσε τη σωτηρία της η πρώην παίκτρια του «Big Brother 3», Ευδοκία Τσαγκλή, η οποία ήταν μεταξύ των επιβατών που κατάφεραν να βγουν ζωντανοί μέσα από τα φλεγόμενα συντρίμμια της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity 62!

treno kentriki

Λίγο προτού συμπληρωθούν δύο εβδομάδες από την εθνική τραγωδία των Τεμπών, με τα σημάδια στο πρόσωπό της από τη φονική σύγκρουση να είναι ακόμη εμφανή, η νικήτρια του τρίτου κύκλου του δημοφιλούς ριάλιτι παιχνιδιού μοιράστηκε την τραυματική εμπειρία που βίωσε τη «μαύρη» Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, όταν έχασαν τις ζωές τους 57 άνθρωποι.

evdokia 1

Πλημμυρισμένη από συγκίνηση, ευγνωμοσύνη αλλά και θρησκευτικό δέος, η πρώην παίκτρια του «Big Brother 3» απέδωσε το γεγονός ότι είναι ζωντανή στην πίστη της στον Θεό αλλά και στη χάρη της προστάτιδάς της, της αγίας Ευδοκίας: «Πρώτη Μαρτίου, της αγίας Ευδοκίας, και με παραλαμβάνει νοσηλεύτρια που την έλεγαν Ευδοκία. Πες μου για τύχη. Και αυτός είναι ο λόγος που είμαι εδώ, γιατί πιστεύω. Εγώ πιστεύω, για μένα η ουσία είναι η πίστη. Από τη μια λες «Θεέ μου, γιατί έγινε αυτό;» και από την άλλη «Θεέ μου, είμαι ζωντανός». Πιστεύω και στη συλλογική πίστη, έχει άλλη βαρύτητα. Εδώ που φτάσαμε, ας πιστέψουμε όλοι μαζί ότι αυτό δεν θα ξαναγίνει» είπε η Ευδοκία Τσαγκλή μιλώντας στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη «Πρωταγωνιστές». Παράλληλα, ανέφερε για τα τραύματα που υπέστη: «Τα σοβαρά τραύματα δεν τα βλέπεις… Το κάταγμα δεν είναι στα κόκαλά μου, αλλά στην ψυχή!»

vagonia kentriki

Παγιδευμένοι

Περιγράφοντας η ίδια τις δραματικές στιγμές που βίωσε κατά τη σύγκρουση των δυο αμαξοστοιχιών στη «ματωμένη» κοιλάδα των Τεμπών, είπε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τα ουρλιαχτά τρόμου του κόσμου, που είχε παγιδευτεί μέσα στα βαγόνια του θανάτου.

tempi 3

«Εφαγα το χτύπημα στο κεφάλι, κουλουριάστηκα και μετά ήμουν μια μπάλα. Αν υπάρχει κάτι σε κόλαση, ήταν ό,τι πιο κοντά έχω φτάσει!» είπε αμέσως μετά. Σύμφωνα με τις περιγραφές της, αφού βεβαιώθηκε ότι ήταν αρτιμελής, άρχισε να μετακινεί σίδερα και μέταλλα για να απεγκλωβιστεί από το βαγόνι, που είχε τυλιχθεί στις φλόγες: «Εκείνη την ώρα σκέφτεσαι ότι “θα γίνει κάποια έκρηξη; Μήπως έχω δευτερόλεπτα; Ποια είναι η πιο σοφή επιλογή;” Βλέπω μια μάζα με σίδερα στο πλάι και λέω ότι “δεν μπορώ να πηδήξω από εδώ, θα σκοτωθώ” και αρχίζω να κάνω καταρρίχηση για να κόψω ύψος.

evdokeah 335789856 119551187744183 8206913627415845042 n

Αρχίζει τότε ένας αέρας και φέρνει φωτιά, ζέστη και σκόνη, αφήνω τα χέρια μου και πέφτω κάτω… Επεσα με τα οπίσθια, καταλαβαίνω ότι χτυπάω και αρχίζω να τρέχω. Δεν ξέραμε πού να πάμε, ήμουν ξυπόλυτη από τη σύγκρουση» περιέγραψε η Ευδοκία Τσαγκλή, για να καταλήξει ότι δεν θα ξεχάσει τα μάτια μιας κοπέλας, που την εκλιπαρούσε να τη σώσει, καθώς και την εικόνα μιας άλλης, που «ούρλιαζε και πέφτει κάτω και σπάει», όπως τόνισε.

H διευκρίνιση του ΣΚΑΙ για το «My Style Rocks»

Απορίες στο τηλεοπτικό κοινό προκάλεσε η είσοδος της Ευδοκίας Τσαγκλή στο «My Style Rocks» στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας. Κι αυτό διότι η νέα παίκτρια του reality μόδας, η οποία είχε πάρει μέρος πριν από αυτό και στο «Survivor 2», ήταν ανάμεσα στους επιβάτες του μοιραίου τρένου στα Τέμπη, και λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της.

treno 2

Με σχετικό δελτίο Τύπου ο Σκάι έσπευσε να ενημερώσει πως τα γυρίσματα των εμφανίσεων των διαγωνιζομένων που βλέπουμε αυτές τις μέρες στις οθόνες μας πραγματοποιήθηκαν στις 20 και τις 21 Φεβρουαρίου, δηλαδή μία εβδομάδα πριν από το τραγικό δυστύχημα, όπου τραυματίστηκε και η Ευδοκία. Η 31χρονη έχει σχεδόν αναρρώσει από τα σωματικά τραύματά της με τη φροντίδα των δικών της ανθρώπων. Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ακόμη αν θα επιστρέψει στα γυρίσματα του τηλεοπτικού προγράμματος.




{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...