Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Τι τρέχει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την «πριγκίπισσα των αλλαντικών»;

Κους κους για τον τραγουδιστή και την 24χρονη Αλεξάνδρα της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας

Τι τρέχει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την 24χρονη jet setter Αλεξάνδρα Νίκα;

argiros

Οι φήμες κάνουν λόγο για φρέσκο ειδύλλιο, που μετράει μόλις τρεις μήνες. Ωστόσο, πηγές από το περιβάλλον του δημοφιλούς τραγουδιστή διαψεύδουν τη σχετική πληροφορία που μεταδόθηκε χθες μέσα από πρωινή εκπομπή και «ανακυκλώθηκε» με ταχύτητα φωτός από τα sites. Το γεγονός αυτό προσδίδει ακόμη μεγαλύτερο… μυστήριο στην υπόθεση, αφού, όπως συνηθίζει να λέει και ο θυμόσοφος λαός, «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά».

argyros
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Ποια είναι όμως η 24χρονη καλλονή που φέρεται ότι βρίσκεται σε σχέση με τον επιτυχημένο καλλιτέχνη, που αποτελεί αντικείμενο πόθου για χιλιάδες γυναίκες; Η Αλεξάνδρα Νίκα θεωρείται ένα από τα πιο «hot» πρόσωπα της νέας γενιάς των Ελλήνων jet setters. Πατέρας της είναι ο γνωστός επιχειρηματίας της ομώνυμης εταιρίας αλλαντικών, ενώ έχει κι έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον οποίο λατρεύει.argiros 5 Η ίδια ολοκλήρωσε πέρυσι τις σπουδές της στις ΗΠΑ, συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια, και πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα. Μια από τις καλύτερες φίλες της είναι η Χριστιάνα Μπέτα, κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον πρώτο της γάμο. Χριστιάνα και Αλεξάνδρα κάνουν στενή παρέα, και, όπως φημολογείται, η γνωριμία της 24χρονης με τον Αργυρό έγινε στη διάρκεια μιας εξόρμησης των δύο κοριτσιών και ενός ακόμη φίλου τους, του Ανέστη Ευαγγελόπουλου, ο οποίος και σύστησε τελικά την κόρη του Νίκα στον γοητευτικό σταρ της εγχώριας μουσικής σκηνής.

nika
Μία από τις φωτογραφίες της Αλεξάνδρας που κοσμούν τον λογαριασμό της στο Instagram

Από την εκπομπή «Πρωινό μας» μεταδόθηκε χθες η πληροφορία ότι ο Κωνσταντίνος και η Αλεξάνδρα ταξίδεψαν με κοινή παρέα στη γειτονική Ιταλία, περνώντας ρομαντικές στιγμές σε Τοσκάνη και Φλωρεντία. Πηγές από το περιβάλλον του τραγουδιστή ωστόσο διαψεύδουν την κοινή αυτή εξόρμηση, όπως και την ύπαρξη αυτής της σχέσης γενικότερα.

Ταξίδι στη Ρώμη

Οπως τονίζουν, δε, το ταξίδι του Κωνσταντίνου στην Ιταλία είχε προορισμό τη Ρώμη και έγινε με ανδροπαρέα. Το παραπάνω δήλωσε εξάλλου και ο ίδιος ο καλλιτέχνης σε κάμερα του ΑΝΤ1 που τον εντόπισε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». «Πήγα ένα τετραήμερο διακοπές, το πρώτο μετά από ενάμιση χρόνο. Περάσαμε ωραία. Είδαμε νέες εικόνες.

280651040 1411543562640084 7479364699166430180 n

Ξεκουραστήκαμε, εμπνευστήκαμε, ήταν υπέροχα. Ωραία πράγματα. Και στη Φοντάνα ντι Τρέβι πήγαμε και στα μουσεία. Επειδή οι γονείς μου σπούδασαν στην Ιταλία και μας μιλάνε από μικρά, προσπαθώ να κρατάω επαφή με τη γλώσσα. Να τη θυμάμαι…» είπε χαρακτηριστικά.

nika1
H Αλεξάνδρα Νίκα κατά τη διάρκεια διακοπών της

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ κανένα ειδύλλιό του. Στο παρελθόν έχουν περάσει από την προσωπική του ζωή γνωστές γυναίκες, όπως η ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη, η επιχειρηματίας Κατρίνα Τσάνταλη, αλλά και η φετινή κριτής στο «My style rocks» Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η τελευταία γνωστή σχέση του ήταν με το μοντέλο Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του τραγουδιού του «Σ’ έχω ξεπεράσει» και έμειναν μαζί για σχεδόν τρία χρόνια. Τώρα οι φήμες τον συνδέουν πάλι με μια Αλεξάνδρα, η οποία μπορεί να μη δραστηριοποιείται στον χώρο του μόντελινγκ, αλλά -αν ήθελε- σίγουρα θα μπορούσε!

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ταραχή

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο αδερφός της Νταϊάνα κακοποιήθηκε στα 11 του

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ενήλικη γυναίκα έπεσε ο μικρότερος...