Έληξε το ματς αγάπης του Τσιτσιπά με τη Θεοδώρα Πεταλά

Heart... point

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με τη Θεοδώρα Πεταλά. Ο διεθνούς φήμης τενίστας και η γοητευτική αριστοκράτισσα σύντροφός του πήραν την απόφαση να χωρίσουν έπειτα από τριάμισι χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που απομακρύνθηκαν είχε να κάνει με τη μεταξύ τους απόσταση. Μπορεί στην αρχή της γνωριμίας τους να μην το θεώρησαν εμπόδιο, ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου τα δεδομένα άλλαξαν. Ας μην ξεχνάμε πως οι υποχρεώσεις του Στέφανου στο άθλημα στο οποίο διαπρέπει τον θέλουν να κάνει διαρκώς ταξίδια ανά την υφήλιο.

Μάλιστα, τα πρώτα χρόνια η πρώην, πλέον, σύντροφός του δήλωνε παρουσία στις VIP κερκίδες των γηπέδων, παρακολουθώντας τους αγώνες του και εμψυχώνοντάς τον. Φαίνεται ωστόσο πως αυτό την κούρασε, με συνέπεια να αραιώσουν οι εμφανίσεις της. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι δεν βλέπονταν συχνά για να διατηρούν τη «φλόγα» του έρωτά τους αναμμένη οδήγησε το love story τους στο «the end» και όχι στην επισημοποίηση, όπως περίμεναν κάποιοι.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Θεοδώρα Πεταλά σε παλαιότερες διακοπές

Η 28χρονη Θεοδώρα, γεννημένη στο Λονδίνο από Γερμανίδα μητέρα, Ελληνα πατέρα και παππού τον βαρόνο Τζόχαν Κρίστιαν φον Γιένις, ο οποίος ήταν νονός του πρίγκιπα της Ολλανδίας Γιόχαν Φρίζο, σπούδαζε Project Management and Technology όταν γνωρίστηκε με τον Στέφανο στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Η σχέση τους έγινε γνωστή μέσα από τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις, αλλά και από μία αφιέρωση που της έκανε ο κορυφαίος τενίστας στην κάμερα μετά το τέλος του προημιτελικού του Australian Open. Τον Μάρτιο του 2021 ο ίδιος είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Down Town» το παρασκήνιο της γνωριμίας τους λέγοντας: «Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου μέχρι που της ζήτησα να βγούμε ραντεβού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...