Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κώστας Πανουργιάς

Καλό ταξίδι!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση του χαμού του ηθοποιού Κώστα Πανουργιά.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση στο facebook. «Ένας αγαπημένος φίλος και αξιόλογος συνάδελφος με μεγάλη πορεία στο Θέατρο, στον κινηματογράφο και σε δεκάδες σειρές στην τηλεόραση και στην μεταγλώττιση ο Κώστας Πανουργιάς που είχα την τύχη να δουλέψω μαζί του πολλά χρόνια στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ του Γιώργου Μιχαηλίδη έφυγε από την ζωή μετά από σκληρή μάχη…θα τον αποχαιρετήσουμε αύριο Παρασκευή από το κοιμητήριο του Κάτω Σουλίου στον Μαραθώνα στην μία το μεσημέρι. Καλό ταξίδι Κώστα μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...