Θάνος Μπίρκος: «Συγκινήθηκα όταν τυφλός με αναγνώρισε από τη φωνή και είπε “ο Τόλης του Σασμού”»

«Η μητέρα μου ξέρει πλέον όλα τα spoiler του Σασμού. Μου διαβάζει τα σενάρια, δεν μπορώ να της τα κρύψω, τη λυπάμαι»

Ο Θάνος Μπίρκος γνωρίζει μεγάλη επιτυχία ως «Τόλης» στη σειρά «Σασμός» και μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινάτικα;» για το ρόλο του και τον κόσμο που τον αναγνωρίζει.

«Πλέον στον δρόμο γυρνάω στο Τόλης. Η μητέρα μου με φωνάζει “βλαχοδήμαρχο”, γιατί χαιρετάω τους πάντες. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε χάσει την όρασή του, με χαιρετάει ο συνοδός του και από τη φωνή μου λέει ο τυφλός: ο Τόλης.

Με αυτά συγκινούμαι πάρα πολύ. Μια κυρία σταμάτησε την κυκλοφορία σε κεντρικό δρόμο για να βγάλουμε φωτογραφία, κόρναραν όλοι και ντράπηκα».

Και πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου με καμαρώνει από ‘κει ψηλά, είμαι σίγουρος. Η μητέρα μου ξέρει πλέον όλα τα spoiler του Σασμού. Μου διαβάζει τα σενάρια, δεν μπορώ να της τα κρύψω, τη λυπάμαι».




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.