Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ναταλία Γερμανού: «Πολλές φορές στην καριέρα μου έχω υπάρξει πολύ σιχαμένο βρωμόπαιδο»

«Όταν αισθάνομαι ότι κάποιος αδικείται νιώθω μία ακατανίκητη ανάγκη να πάρω το μέρος του»

H Ναταλία Γερμανού έδωσε μια συνέντευξη κατάθεση – ψυχής στην Δανάη Μπάρκα και στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται».

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας της και για την δυσκολία να κουβαλάει το όνομα του πατέρα της.

Ναταλία Γερμανού Καλύτερα δε γίνεται 001

«Στο ξεκίνημα της δημοσιογραφικής πορείας μου ήμουν το λεγόμενο “βύσμα”. Ήμουν πάντα αυτή που κάποιος την έβαλε εκεί, γιατί ήταν η κόρη του Φρέντυ Γερμανού και που θα έπρεπε να αποδείξει εάν αξίζει τη δουλειά ή αν την τρώμε στη μάπα γιατί μας την φόρτωσε ο πατέρας της.

germanou1

Ο πατέρας μου δεν σήκωσε ποτέ μα ποτέ κανένα τηλέφωνο για να μου κλείσει την παραμικρή δουλειά. Ξέρω πολύ καλά ότι το όνομα του πατέρα μου από μόνο του άνοιγε πόρτες, δεν θα πω ψέματα. Εμείς τα παιδιά που κουβαλάμε ένα “βαρύ” όνομα πρέπει να αποδείξουμε πολύ περισσότερο την άξια μας από έναν άνθρωπο που απλώς έχει ταλέντο.

natalia germanou

Δεν χρειάστηκα υπεράσπιση. Το μόνο που χρειάστηκα ήταν να δουλέψω πολύ και να γίνω καλύτερος άνθρωπος γιατί πολλές φορές στην καριέρα μου έχω υπάρξει πολύ σιχαμένο βρωμόπαιδο απλά και μόνο γιατί στην ανάγκη μου να επιβιώσω έβγαινε ο κακός μου εαυτός.

natalia germanou2

Κάπως έπρεπε να επιβιώσω από τα “μαχαίρια” που άκουγα να σφυρίζουν πίσω από τα αυτιά μου και δεν ήξερα ποιο θα με βρει. Ζήτησα πολλές συγγνώμες. Κάποιοι μου είπαν ότι χαίρονται πολύ, κάποιοι ότι δεν το περίμεναν από εμένα και κάποιοι ότι συμβαίνουν αυτά στο χώρο μας.»

natalia germanou3

Στην συνέχεια η Ναταλία Γερμανού μίλησε για την ευγνωμοσύνη που πρέπει να έχουμε μέσα μας: «Στη ζωή μου προσπαθώ να λέω όσο πιο συχνά μπορώ “καλύτερα δε γίνεται”, γιατί έχω περάσει πολλά χρόνια στη ζωή μου ως ένα ανικανοποίητο άτομο, στα όρια της αχαριστίας και το πλήρωσα αυτό γιατί το σύμπαν ή ο Θεός έχουν ένα τρόπο που σου δίνουν τα μαθήματά τους. Έτσι έμαθα να ευχαριστιέμαι αυτά που έχω και να λέω στον εαυτό μου ότι τώρα είμαστε πολύ καλά, καλύτερα δε γίνεται. Έμαθα να λέω πιο πολύ “ευχαριστώ Θεέ μου” πάρα “σε παρακαλώ Θεέ μου, κάνε μου αυτό”.

natalia germanou4

Δεν αισθάνομαι πρότυπο, γιατί πιστεύω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που θεωρεί λανθασμένες τις απόψεις μου. Έχω “φάει” πάρα πολύ βρισίδι υπερασπιζόμενη ανθρώπους ή ομάδες ανθρώπων που κατά τη γνώμη μου χρειάζονταν αγάπη ή στήριξη. Από μικρο παιδάκι δεν άντεχα την αδικία. Όταν αισθάνομαι ότι κάποιος αδικείται νιώθω μία ακατανίκητη ανάγκη να πάρω το μέρος του ό,τι και αν ακούσω μετά. Αυτό δεν με κάνει πρότυπο απλώς με κάνει να κοιμάμαι καλύτερα το βράδυ».

GERMANOY

Η γνωστή παρουσιάστρια συνέχισε την αποκαλυπτική συνέντευξη λέγοντας: «Κλαίω πολύ και μου αρέσει αυτό. Θεωρώ ότι το κλάμα είναι υγεία. Δεν φοβάμαι καθόλου να κλάψω, να τσαλακωθώ, να πέσω κάτω και να παρακαλέσω ή να συγκινηθώ. Στο σπίτι μου είμαι αρκετά μοναχική, επιλέγω αρκετές φορές να είμαι μόνη με τον εαυτό μου γιατί μου πήρε πολλά χρόνια να τον αποδεχτώ και να τον αγαπήσω. Όταν κατάφερα να αποδεχτώ τελικά τον εαυτό μου, θεώρησα τις στιγμές που περνάω με εμένα πολύτιμες».

106074577 116377733231464 9054409022590498944 n

«Έχω την ανάγκη και θέλω η εκπομπή μου να γίνεται άρτια και όλα σωστά, γι’ αυτό με πιάνει η ανυπομονησία μου» είπε η Ναταλία Γερμανού ενώ συμπλήρωσε πως θα ήθελε να έχει περισσότερη υπομονή.

natalia

Στο τέλος η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την γιαγιά της: «Εάν μπορούσα να αγκαλιάσω κάποιον που δεν είναι στη ζωή πια, προς έκπληξη πολλών, θα σου έλεγα την γιαγιά μου. Ήταν ο άνθρωπος που με μεγάλωσε και την έχω τόσο ζωντανή στο μυαλό μου που αυτή θα ήθελα να αγκαλιάσω τώρα».




{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...