Δεν πάει ο νους σας ποιος Έλληνας ηθοποιός είναι το μελαχρινό αγόρι της φωτογραφίας

Τι του συνέβη;

Ο μελαχρινός μπόμπιρας της φωτογραφίας ποζάρει με τον αδελφό του στη βεράντα του σπιτιού τους μερικά χρόνια πριν.

Σήμερα είναι καταξιωμένος ηθοποιός που ασχολείται και με το τραγούδι τα τελευταία χρόνια. Ο μικρούλης δεν είναι άλλος από τον Πάνο Βλάχο σε παιδική φωτογραφία.

«Δεν είχα ποτέ αυτό το όνειρο του να κάνω καριέρα στην Αμερική για να το έχω τώρα. Έχω πάρα πολύ μεγάλο πάθος για την υποκριτική, αυτό δε σταματάει, μου αρέσει να κάνω σινεμά, θέλω να συμμετάσχω και σε κάποια άλλη σειρά του Netflix, όπως έκανα πέρσι.

Δεν έβαλα ποτέ όνειρο ζωής να κάνω αυτό που κάποιοι αποκαλούν “διεθνή καριέρα”, αλλά είμαι ειλικρινής και σου λέω ότι επιθυμώ και προσπαθώ να είμαι μια ρεαλιστική επιλογή σε πράγματα τα οποία έχουν όραμα και είναι παραγωγές τις οποίες θαυμάζω. Αν το καταφέρω, καλώς. Αν δεν το καταφέρω, θα συνεχίσω να προσπαθώ», ανέφερε σε συνέντευξή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.