Η Βερόνικα Αργέντζη έγινε 52 χρονών – Δείτε πώς είναι σήμερα

Η Βερόνικα Αργέντζη γιόρτασε τα 52 της γενέθλια.

Η ηθοποιός τη δεκαετία του ’90 γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τους ρόλους της αλλά εντυπωσίαζε και με την εμφάνισή της. Κάποια στιγμή τα άφησε όλα πίσω καθώς ερωτεύτηκε, παντρεύτηκε και δημιούργησε οικογένεια.

Το 2019 έχασε τον σύζυγό της και έμεινε μόνη με την κόρη της αλλά δεν το έβαλε ποτέ κάτω. «Όταν έχασα τον σύζυγό μου, έπρεπε να παίξω στο θέατρο. Έχω πολλές απώλειες στη ζωή μου, έχω χάσει όλα τα κοντινά συγγενικά μου πρόσωπα, οπότε το διαχειρίστηκα.

Έγραφα πολύ. Έχω γράψει σενάριο και κομμάτια του τα έχω δει κι εγώ να παίζονται, δυστυχώς. Και μέχρι εκεί», έχει πει σε συνέντευξή της.

Η Βερόνικα Αργέντζη πόζαρε για μια selfie την οποία δημοσίευσε στο facebook και έγραψε: «52! Ανάσα και χαμόγελο. Όλη μου την αγάπη! Καλή μας Ανάσταση!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.