Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Μαύρες» γιορτές για 2+1 celebrities

Διαρρήκτης μπούκαρε στο σπίτι του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου

Στη δίνη της κλεψιάς και της απάτης βρέθηκαν ξαφνικά, λίγο μετά το Πάσχα, τρεις celebrities της εγχώριας showbiz.

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος έπεσε θύμα διάρρηξης στο σπίτι του, στα νότια προάστια. Την ίδια ώρα η μηχανή μεγάλου κυβισμού του τραγουδιστή Χρήστου Χολίδη έκανε φτερά, ενώ «ποντικοί» του διαδικτύου αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό από τον τραπεζικό λογαριασμό του ΥouΤuber Χρήστου Κόγια.

Η απουσία του Δημήτρη Φιντιρίκου από την Αθήνα, με αφορμή το πασχαλινό tour που κάνει στις Κυκλάδες μαζί με τη σύντροφό του Κατερίνα Δαλάκα, φαίνεται πως λειτούργησε θελκτικά για τον διαρρήκτη που εισέβαλε στο τριώροφο σπίτι του, στη Βούλα.

fidirikos dalaka
Οι Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος σε παλιότερες διακοπές τους

Περί τις 9 το βράδυ της Δευτέρας άγνωστος άνδρας πήδηξε την περίφραξη του οικήματος, φτάνοντας μέχρι τον δεύτερο όροφο, όπου εντόπισε και αφαίρεσε ρολόγια Rolex μεγάλης αξίας. Μέσα στο σπίτι βρισκόταν η 22χρονη Γεωργιανή οικιακή βοηθός του 37χρονου επιχειρηματία, η οποία αντιλήφθηκε τον εισβολέα και έβαλε τις φωνές. Παρ’ όλα αυτά, μέχρι να καλέσει την Αστυνομία, ο διαρρήκτης κατάφερε να το σκάσει. Σημειώνεται πως το οίκημα έχει ιδιωτικό φρουρό όλο το 24ωρο αλλά και πολλές κάμερες ασφαλείας, με την Αστυνομία που κάνει την έρευνα για τον εντοπισμό του «ποντικού» να έχει ήδη στη διάθεσή της όλο το οπτικοακουστικό υλικό.

Τρόμος και σοκ

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος μετά την αποκάλυψη του περιστατικού θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς φίλους του για το ενδιαφέρον, ενώ κοινοποίησε κι ένα βίντεο από τη στιγμή της διάρρηξης, όπου η οικιακή βοηθός ακούγεται να ουρλιάζει! «Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Δυστυχώς αυτό που συνέβη σε μένα δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει σε πολλά σπίτια καθημερινά, δεν έχουν σημασία τα υλικά που κλάπηκαν, αλλά ο τρόμος και το σοκ των ανθρώπων που αντίκρισαν τους ληστές. Εύχομαι ως χώρα να εξαφανιστούν αυτά τα φαινόμενα. Η Αστυνομία ήρθε αμέσως και έκανε αμέσως τη δουλειά της. Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία για την ανεύρεση των δραστών» έγραψε ο 37χρονος σε Instagram story του.

Στο μεταξύ, ο δημοφιλής YouTuber Χρήστος Κόγιας έκανε γνωστό πως έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης, καθώς είχε παραγγείλει μια κάρτα για συναλλαγές με κρυπτονομίσματα και την αμέσως επόμενη μέρα, που έλαβε ένα σχετικό e-mail, έκανε το μεγάλο λάθος! Πιστεύοντας ότι το e-mail σχετιζόταν με την παραγγελία του, προχώρησε στα βήματα που απαιτούνταν, δίνοντας και τους κωδικούς της τράπεζάς του.

kogias
Ο Χρήστος Κόγιας ποζάρει μπροστά στη σούβλα με το αρνάκι

«Είχα παραγγείλει μια κάρτα, για να μπορέσω να κάνω συναλλαγές με ένα εικονικό πορτοφόλι που έχω με κρυπτονομίσματα. Προς υπεράσπισή μου, συνήθως δεν πέφτω θύμα τέτοιων μηνυμάτων, όμως, λόγω του ότι είχα κάνει μια παραγγελία την προηγούμενη μέρα, μού ήρθε ένα μήνυμα. Πάτησα το link, είδα ότι ήταν μια αρκετά καλοφτιαγμένη σελίδα, έβαλα τους κωδικούς της τράπεζάς μου σαν καλό κορόιδο και πρόλαβαν να μου αποσπάσουν σχεδόν 4.000 ευρώ. Εκαναν δύο συναλλαγές σε εταιρία στο Ντουμπάι» σημείωσε ο ίδιος, μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1. Φυσικά, μόλις κατάλαβε τι γινόταν, πάγωσε τις κινήσεις στους λογαριασμούς του. Πάντως, αν και ο Χρήστος Κόγιας έχασε ένα σημαντικό ποσό, δεν δίστασε να παραδεχτεί πως «χωρίς δικαιολογίες, δικό μου λάθος είναι, δεν ήρθαν οι άλλοι με το όπλο στο κεφάλι να μου πάρουν τα λεφτά».

Το κακό τρίτωσε στη showbiz με μια κλοπή μεταφορικού μέσου, συγκεκριμένα της μηχανής μεγάλου κυβισμού του Χρήστου Χολίδη. Οπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσα από μια οργισμένη ανάρτησή του στο Instagram, η μηχανή του εκλάπη από την περιοχή του Ρέντη, κοντά σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, πιθανότατα τη Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου.

Ο Χρήστος Χολίδης με τους αστυνομικούς που βρήκαν τη μηχανή του

Μάλιστα, στο μήνυμα που ανάρτησε στο προφίλ του ο Χρήστος Χολίδης δημοσιοποιεί τα στοιχεία του οχήματός του και απευθύνεται στους δράστες της κλοπής, καλώντας τους να επιστρέψουν το δίκυκλο σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο Αιγάλεω. «Για εσάς που μου κλέψατε τη μηχανή μου, μπορείτε αύριο να την αφήσετε στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω, γιατί θα σας βρω» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής.

Φαίνεται, ωστόσο, πως η δική του περίπτωση είχε καλό τέλος, αφού τελικά η μηχανή του εντοπίστηκε με τη συμβολή της ΕΛ.ΑΣ., την οποία ευχαρίστησε δημοσίως ο καλλιτέχνης. «Ευχαριστώ την Αμεση Δράση και το Τμήμα Νίκαιας» έγραψε σε νέο story του.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...