Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Τραγωδία με αποδείξεις – Restart στις έρευνες για τη φονική έκρηξη στο...

Επειτα από μία ολόκληρη εβδομάδα παύσης, κατά την οποία...

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Ιουλία συναντά την τσιγγάνα – μάγισσα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι» η Μελισσάνθη είναι απόλυτα επικεντρωμένη στην φροντίδα του Απόστολου κι ο Άγγελος καταρρακώνεται.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με...

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Κορμός σοκολάτας από τον Πέτρο Συρίγο

Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής κορμό σοκολάτας.

Καινούργιου σε Μαραντίνη: «Ρε Θοδωρή για ποιο λόγο να δώσεις αυτή τη συνέντευξη χθες;»

«Δεν είχε λόγο να το κάνει αυτό, μπαίνω στη θέση της Σίσσυς Χρηστίδου»

Η Κατερίνα Καινούργιου, θέλησε να εκφέρει την άποψή της για τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην οποία μίλησε δημόσια για τη δικαστική του διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Την προηγούμενη φορά είχα και έναν διαπληκτισμό με τον Θοδωρή για κάποια πράγματα που είχα ειπωθεί στην εκπομπή, με είχε πάρει ένα τηλέφωνο. Βέβαια μετά ο άνθρωπος μου ζήτησε συγγνώμη. Τους καταλαβαίνω και τους δυο γιατί ξέρω ότι και οι δυο είναι πολύ καλά παιδιά και πολύ καλοί γονείς.

Ρε Θοδωρή όμως, θα το πω μέσα από την καρδιά μου, για ποιο λόγο να δώσεις αυτή τη συνέντευξη χθες; Η γυναίκα σου, η μητέρα των παιδιών σου που ξέρω ότι την έχεις αγαπήσει πάρα πολύ, στον θάνατο της μητέρας της ήσουν δίπλα της – που τον τιμά αυτό – για ποιο λόγο να μπεις σε αυτή τη διαδικασία που κάνει εκπομπή η κοπέλα κάθε Σαββατοκύριακο, είναι με τα παιδιά, έχει περάσει δύσκολα με την οικογένειά της, κι εσύ να μπεις στη διαδικασία να δώσεις μια συνέντευξη και να πεις τέτοια προσωπικά στοιχεία που να στεναχωρήσεις και τη μητέρα των παιδιών σου αλλά και τα παιδάκια σου.

Διαβάστε επίσης: Ενοχλημένη η Χρηστίδου με τις δηλώσεις Μαραντίνη – Θα κινηθεί νομικά για αποκατάστασης της αλήθειας

Και να περιμένουν τώρα, να δουν τη Σίσσυ το Σαββατοκύριακο αν θα πει κάτι στην εκπομπή, που δε θα πει. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος τραγουδιστής. Είναι δυο παιδιά που ερωτεύτηκαν πολύ, βοήθησαν ο ένας τον άλλον, ανέβηκαν μαζί, πάρα πολύ γλυκά παιδιά και πολύ χαμηλών τόνων. Δεν είχε λόγο να το κάνει αυτό χθες.

Ξαναλέω, για να μην πουν ότι λέω για τη Σίσσυ ή ότι με έβαλε ο Κοκλώνης επειδή είμαστε στην ίδια εταιρεία, δε μου έδωσε κανείς εντολή να τη στηρίξω, δεν είμαστε ούτε φίλες, ούτε κολλητές, τη συμπαθώ και την εκτιμώ που τη ξέρω σαν επαγγελματία, αλλά μπαίνω στη θέση μιας γυναίκας που ξέρω ότι έχει περάσει πολύ δύσκολα πως είναι, να πρέπει να αντιμετωπίσει όλο αυτό που έγινε χθες με δυο παιδιά που έχει να μεγαλώσει μέσα στο σπίτι. Μπαίνω στη θέση της.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...