Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Θοδωρής Μαραντίνης «σπάει» τη σιωπή του για τη δικαστική διαμάχη με τη Χρηστίδου

«Έχω πολλούς ανθρώπους να εκθέσω με τη συμπεριφορά τους, ανθρώπους που είχα μέσα στο σπίτι μου, τους τάιζα ή τους πλήρωνα»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης «έσπασε» τη σιωπή του και καλεσμένος της εκπομπής «Το Πρωινό» και μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιο και τη δικαστική του διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

marantinis102145

«Δεν θυμάμαι πόσα δικαστήρια έχουν γίνει. Είναι περίεργο πώς 6 μήνες μετά από το τελευταίο δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια, μια απόφαση που βρίσκεται στα χέρια τα δικά μου, της Σίσσυς, των δικηγόρων μας και του δικαστή, πώς ξεφυτρώνουν δικαστικά ρεπορτάζ μονόπλευρα. Σημαίνει ότι κάποιος από αυτούς κάτι έχει διαρρεύσει.

Η Σίσσυ ζήτησε 6 πράγματα και απορρίφθηκαν και τα 6. Εγώ ζήτησα 2 πράγματα και εγκρίθηκε το ένα. Σε αυτή τη φάση δεν πήρα τη συνεπιμέλεια. Φυσικά και θα ξανακινηθώ νομικά. Εγώ παίρνω τα παιδιά κάθε Κυριακή πρωί και τα παραδίδω Τετάρτη. Δικαιούμαι να έχω λόγο στις αποφάσεις για τα παιδιά και όχι μόνο να πληρώνω. Δεν είμαι ο πατέρας του Σαββατοκύριακου, ούτε επισκέπτης. Το σχολείο το πληρώνω πλήρως μόνο εγώ από την πρώτη μέρα και πληρώνω και ένα ποσό διατροφής. Ποτέ δεν σταμάτησα να πληρώνω διατροφή. Στη χειρότερη στιγμή μου, η διατροφή που έπαιρνε η μητέρα των παιδιών μου ήταν 1.500 ευρώ. Αυτή τη στιγμή έχω δώσει 173.568 ευρώ από τότε που είμαστε χωρισμένοι. Με πληγώνει αφάνταστα να διαβάζω ότι εγώ δεν πληρώνω διατροφή.

Τόσο καιρό δεν θέλω να πέσω σε αυτό το επίπεδο αλλά αρχίζει να μοιάζει σαν σημάδι αδυναμίας και δεν είναι, είναι σημάδι ήθους. Όσο δύσκολα και να περνούσα έδινε διατροφή. Φυσικά έχω πάρει δανεικά αλλά και δάνειο. Αντί να βρω μια λύση με τη μητέρα των παιδιών μου πήρα δάνειο 30.000 ευρώ και θα δώσω 50.000. Μόλις είδα τις κάμερες έξω από το δικαστήριο είπα να φύγουν και εγγράφως θα αποπληρώσω τις υποχρεώσεις μου στο επόμενο τρίμηνο και να μη κάνουν δικαστήριο μπροστά στις κάμερες γιατί σε λίγο θα είναι στο πανελλήνιο και θα το διαβάσουν τα παιδιά μας.

marantinis101865 Και αυτό δεν έγινε δεκτό. Έπρεπε να γυρίσω σπίτι και να πω στο παιδί μου, που το παιδί μου Γιώργο ξέρεις πώς λέγεται; Μαραντίνης. Και ξέρεις τι τίτλος βγήκε εκείνη την ημέρα; “Ο Μαραντίνης φυλακή”. Και έπρεπε να πω στα παιδιά μου πως ο μπαμπάς τους δεν θα μπει φυλακή και να βλέπω τα προσωπάκια τους να παγώνουν.

marantinis102005

Δεν είμαι τέλειος, έχω κάνει τα λάθη μου αλλά είμαι εδώ να τα συζητήσουμε. Δίνω διατροφή 180.000 ευρώ, καταλαβαίνεις ότι ο κόσμος ζει με 600 ευρώ το μήνα; Κι εγώ πρέπει να μπω φυλακή ενώ έχω δώσει τόσα λεφτά. Έχω πολλούς ανθρώπους να εκθέσω με τη συμπεριφορά τους, ανθρώπους που είχα μέσα στο σπίτι μου, τους τάιζα ή τους πλήρωνα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...