Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Βίκυ Κάβουρα: Πόζαρε στην αγκαλιά του Γιώργου Τζαβέλλα παρέα με την πεθερά της

Η ηθοποιός που στέφθηκε πρωταθλήτρια στην καρδιά του Τζαβέλλα έχει προϊστορία στα θυελλώδη love stories που έδωσαν τροφή για κους κους

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο ποδόσφαιρο η ΑΕΚ. «Πρωταθλήτρια» στην καρδιά του Γιώργου Τζαβέλλα η Βίκυ Κάβουρα.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική ζωή της διανύει η όμορφη ηθοποιός, αφού το ειδύλλιό της με τον γοητευτικό ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται πλέον στην καλύτερη φάση του.

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και την περασμένη Κυριακή, όταν η Βίκυ καμάρωσε από της κερκίδες του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια τον αγαπημένο της εν δράσει στον αγωνιστικό χώρο. Μαζί της ήταν και η μητέρα του διεθνή αμυντικού Ματθίλδη Μαρνέρη, με την οποία φάνηκε να διατηρούν άψογες σχέσεις.

Μετά το τέλος του αγώνα, που σήμανε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ, η Βίκυ και ο Γιώργος ανέβασαν στα social media μια κοινή φωτογραφία τους από τα αποδυτήρια, με τον περήφανο ποδοσφαιριστή να δείχνει το μετάλλιό του, και την κούκλα σύντροφό του να γράφει σε λεζάντα στο «κλικ» τη λέξη «πρωταθλητής» βάζοντας δίπλα και μια κίτρινη καρδούλα.

kavoura tzavelas
Η Βίκυ Κάβουρα στην «Αγία-Σοφία» καμαρώνοντας τον πρωταθλητή της καρδιάς της Γιώργο Τζαβέλλα

Γεννημένη στη Σπάρτη τον Ιούνιο του 1987, η Βίκυ Κάβουρα πέρασε εκεί τα παιδικά της χρόνια, για να μετακομίσει τελικά στην Αθήνα αμέσως μετά την ενηλικίωσή της. Σκοπός της από την αρχή ήταν οι σπουδές στην υποκριτική, γι’ αυτό και φοίτησε στη σχολή του Θεάτρου των Αλλαγών, παίρνοντας πτυχίο έπειτα από τρία χρόνια. Παράλληλα εργαζόταν πότε ως σερβιτόρα και πότε ως γυμνάστρια προκειμένου να βγάζει τα έξοδά της.

tzavellas kavoura15311

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της έγινε το 2010 μέσα από μια μικρή συμμετοχή της στη σειρά «Μίλα μου βρόμικα», ενώ την ίδια χρόνια έπαιξε και σε ένα επεισόδιο του δραματοποιημένου reality «Οικογενειακές ιστορίες». Εναν χρόνο αργότερα ήρθε ο πρώτος της μεγάλος τηλεοπτικός ρόλος, στην κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Το αμάρτημα της μητρός μου», όπου συνεργάστηκε με τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο και τον Ορέστη Τζιόβα.

«Κλεμμένα όνειρα»

Τη σεζόν 2013 εντάχθηκε στο καστ του τρίτου κύκλου της καθημερινής σειράς του Δημήτρη Αρβανίτη «Κλεμμένα όνειρα». Ο ίδιος σκηνοθέτης, ο οποίος φαίνεται πως εκτίμησε τα προσόντα της στην υποκριτική, την επέλεξε και για τις δύο επόμενες δουλειές του στη μικρή οθόνη, πρώτα στη «Δικαίωση» κι έπειτα στην «Ar3na». Δυστυχώς, όμως, κανένα από αυτά τα δύο σίριαλ δεν κατέγραψε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

tzavellas kavoura15384

Παράλληλα με την τηλεόραση, η εκρηκτική Σπαρτιάτισσα δοκίμασε τις δυνάμεις της και στο σανίδι, παίρνοντας μέρος σε θεατρικές παραστάσεις όπως «Αντρες έτοιμοι για όλα», «Bam Bam» και «Πετάει Πετάει». Η ίδια πήρε μια μικρή γεύση και από τη μεγάλη οθόνη, συμμετέχοντας στις ταινίες «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός» του Στράτου Μαρκίδη, «Χαλβάη 5-0» του Μάρκου Σεφερλή και «The Bachelor 3» του Γιάννη Παπαδάκου.

Η αντικειμενική ομορφιά και η λαμπερή εμφάνιση της Βίκυς λειτούργησαν ως αφορμή να δεχτεί προτάσεις και για τηλεοπτικά shows. To 2018 διαγωνίστηκε στο «Dancing with the Stars», όπου δεν πέρασε καλά – σύμφωνα με όσα αποκάλυψε μόνη της αρκετό καιρό μετά τη συμμετοχή της.

Συνεργάστηκε, ωστόσο, και με τον Νίκο Κοκλώνη ως συμπαρουσιάστριά του στην εκπομπή «It’s show time», όπως και στον πρώτο κύκλο του talent show «Just the 2 of Us». Κάποια στιγμή η εκρηκτική (και… πολυτάλαντη!) Βίκυ λάνσαρε τη δική της σειρά μαγιό και εσωρούχων, τα οποία ονόμασε i-crab, κάνοντας έτσι ένα έξυπνο λογοπαίγνιο με το επίθετό της.

kavoura oikonomopoulos
Κάβουρα, Οικονομόπουλος την εποχή που ήταν ζευγάρι

Από την προσωπική ζωή της Βίκυς Κάβουρα έχουν περάσει στο παρελθόν γνωστοί και επιτυχημένοι άντρες. Ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν ίσως η πιο διάσημη σχέση της. Η γνωριμία τους έγινε τον Ιούνιο του 2013 σε κοσμικό πάρτι, με τους ίδιους να κρατούν χαμηλούς τόνους στο ειδύλλιό τους, χωρίς ωστόσο να κρύβονται. Επειτα από 1,5 χρόνο, ενώ όλοι πίστευαν πως το ζευγάρι θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας, έπεσε τελικά σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

kavoura viggos
Τρυφερό ενσταντανέ με τον Βίγγο στα μπουζούκια

Ερωτευμένοι

Η Βίκυ υπήρξε, επίσης, σε σχέση, πριν από λίγα χρόνια, με τον πολιτικό μηχανικό Γιώργο Βίγγο. Οι δυο τους φαίνονταν ταιριαστοί κι ερωτευμένοι. Παρ’ όλα αυτά, ύστερα από οκτώ μήνες κοινής πορείας και περιορισμένες κοινές εμφανίσεις σε κοσμικά στέκια γράφτηκε το… the end του έρωτά τους. «Χώρισα μάλλον γιατί δεν ήμουν ευτυχισμένη…» είχε δηλώσει τότε η ηθοποιός σε τηλεοπτική εκπομπή. Λένε πως όλα γίνονται για κάποιον λόγο.

kavoura viggos2
Την εποχή που οι παπαράτσι κυνηγούσαν Κάβουρα και Βίγγο στις κοσμικές πλαζ

Ετσι και στην περίπτωση της Βίκυς ο μεγάλος έρωτας της ζωής της έμελλε να έρθει την κατάλληλη στιγμή. Συγκεκριμένα, στις αρχές του φθινοπώρου μια συνάντησή της με τον Γιώργο Τζαβέλλα αποδείχτηκε αρκετή για να πυροδοτήσει τη μεταξύ τους έλξη. Λίγο καιρό νωρίτερα ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ είχε χωρίσει με το μοντέλο Αθηνά Πικράκη, με το οποίο ήταν παντρεμένος τέσσερα χρόνια.

Οι πρώτες φήμες γύρω από τη σχέση του Γιώργου και της Βίκυς άρχισαν με την εμφάνιση της ηθοποιού στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στις 9 Νοεμβρίου 2022, τον οποίο είχε παρακολουθήσει μαζί με μια φίλη της. Το ζευγάρι, βέβαια, προσπάθησε να κρατήσει… αθόρυβη τη σχέση του για λίγο καιρό, αλλά κάποιες κοινές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ανάγκασαν τελικά την ηθοποιό να επιβεβαιώσει το ειδύλλιό τους μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στα social media ανήμερα τη γιορτή του αγαπημένου της.

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...