Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Παραλίγο αφίσα για χάρη του εγγονού του Ευστρατιάδη, που κατεβαίνει στην Α’ Αθήνας

Η Ζωζώ στα μπλε

Και ενώ σήμερα η προεκλογική περίοδος για κόμματα και υποψήφιους έχει λήξει, η «Espresso» αποκαλύπτει το άγνωστο παρασκήνιο της σχέσης ζωής της «βασίλισσας της νύχτας» Ζωζώς Σαπουντζάκη με υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθηνών, που δεν είναι άλλος από τον Ομηρο Τσάπαλο, τον εγγονό του σκηνοθέτη Ομήρου Ευστρατιάδη!

  • Από τον Γιάννη Αρμουτίδη

Μάλιστα, είναι τέτοια η στήριξη της σταρ του σινεμά στο πρόσωπό του, που λίγο έλειψε να γίνει για χάρη του και γιγαντοαφίσα!

Είναι γεγονός ότι για πρώτη φορά στην καλλιτεχνική της καριέρα -ως ηθοποιός, θεατρίνα και τραγουδίστρια- η Ζωζώ ντύνεται «γαλάζια» και «συμπολιτεύεται». Ετσι, λοιπόν, μπορεί να μην κρατάει στα χέρια της τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά αγκαλιάζει -με θέρμη- τον πολλά υποσχόμενο στην αρένα της πολιτικής Ομηρο Τσάπαλο, που άφησε το στίγμα του στη θέση του υπεύθυνου Επικοινωνίας και Τύπου του ΕΦΚΑ.

Με τον παππού του Ομηρο Ευστρατιάδη

Ποια είναι όμως η σχέση της Ζωζώς Σαπουντζάκη με τον νεαρό Ομηρο Τσάπαλο και γιατί υπάρχουν τόσες αγάπες; Το μυστικό κρύβεται σ’ αυτό που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος, το γεγονός δηλαδή ότι η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι επιστήθια φίλη της Σταυρίνας Ευστρατιάδη, μητέρας του Ομηρου Τσάπαλου, η οποία είναι σπουδαία make up artist και βρίσκεται δίπλα σε κάθε σούπερ ντούπερ μεταμόρφωση των κορυφαίων πρωταγωνιστών του θεάτρου και της τηλεόρασης. Οι σπουδαίες μεταμφιέσεις του Μάρκου Σεφερλή αλλα και μεγάλων πρωταγωνιστών στο θεατρικό σανίδι φέρουν την υπογραφή της, με τη Σταυρίνα Ευστρατιάδη τα τελευταία χρόνια να είναι το alter ego της Ζωζώς, η οποία την εμπιστεύεται απόλυτα και δεν κάνει βήμα χωρίς αυτήν.

Εκτός του ότι επιμελείται το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, είναι ο άνθρωπος στον οποίο εμπιστεύεται τα μεγαλύτερα μυστικά της και έχει εναποθέσει τη φροντίδα της. Η Ζωζώ, μάλιστα, δήλωσε πως θα είναι πολύ «γενναιόδωρη» προς τους ανθρώπους που θα βρίσκονται συνεχώς δίπλα της μέχρι τα τελευταία χρόνια της ζωής της. Για το χρονικό της σχέσης της Ζωζώς με τον Ομηρο Τσάπαλο θα σημειώσουμε ότι εκείνη ήταν η αρτίστα που τραγούδησε στον λαμπερό γάμο του με την όμορφη και λαμπερή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Ηρώ Ράντου, ο οποίος έγινε στο πολυτελές ξενοδοχείο του Κολωνακίου «St George» με δεκάδες προσκεκλημένους του καλλιτεχνικού και πολιτικού κόσμου.

Ο Ομηρος Τσάπαλος (αριστερά) με τα αδέρφια του και τη μητέρα τους

Ανήσυχο πνεύμα

Η Ζωζώ μεγάλωσε τον Oμηρο Τσάπαλο -παιδί των Πετραλώνων και ανήσυχο πνεύμα στα κινηματογραφικά χρονικά, αφού παρακολουθούσε κάθε γύρισμα από τις νεότερες ταινίες του παππού του, Ομήρου Ευστρατιάδη- σχεδόν στα χέρια της και σήμερα πιστεύει όσο ελάχιστοι σ’ αυτόν. «Ποτέ στη ζωή μου δεν τοποθετήθηκα ούτε υποστήριξα -μπαίνοντας μπροστά- πολιτικό αγώνα ή παράταξη. Ποτέ δεν χρωμάτισα την καριέρα μου και δεν εξέφρασα πολιτική άποψη ή συνείδηση. Σήμερα, όμως, αγκαλιάζω και υποστηρίζω ένα νέο αγόρι, έναν νέο άντρα, έναν μορφωμένο επιστήμονα και πολιτικό, που αγαπάει την Ελλάδα και τους Eλληνες, και όχι τα χρώματα και τις κομματικές παρατάξεις.

Ο Oμηρος είναι εδώ για να αγκαλιάσει, να βοηθήσει, να στηρίξει και να δώσει ελπίδα σε όλους μας και όχι μόνο στον ψηφοφόρο του κόμματος που υποστηρίζει. Γι’ αυτό τον στηρίζω και γι’ αυτό είμαι περήφανη που τον έχω σαν παιδί μου… Και τώρα… κάν’ τε πέρα να περάσω, κάν’ τε πέρα να διαβώ, μην τα κάνω όλα λίμπα, μην τα κάνω ρημαδιό…» λέει με στόμφο η μεγάλη σταρ του σινεμά στην «Espresso» και συνεχίζει: «Τα δάκρυά μου για εκείνον είναι ομηρικά και του εύχομαι κάθε επιτυχία στις εκλογές»! Τελικά, τι θα «σταυρώσει» η Ζωζώ ψηφίζοντας στις κάλπες της 21ης Μαΐου είναι ξεκάθαρο! Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμη είναι το τραγούδι που θα μας πει στο τέλος.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα