Πέτρος Φιλιππίδης: Ξανά σε πλειστηριασμό το σπίτι του στο Σοφικό

Η τιμή του ακινήτου έπεσε κατά 30.000€

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό βγήκε ξανά σε πλειστηριασμό.

Η τιμή του ακινήτου έπεσε κατά 30.000€ από την πρώτη φορά που το συναντήσαμε στους καταλόγους του πλειστηριασμού.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχασε όλα τα υπάρχοντά του, ένα όμως δεν θα χάσει ποτέ, την αξιοπρέπεια του και το πολύτιμο έργο του, ως ηθοποιός και ως σκηνοθέτης».

Αξίζει να σημειωθεί η αποκάλυψη που έκανε ο δημοσιογράφος του ekorinthos.gr, Θύμιος Τσαρμπός: «Το σπίτι είναι ημιτελές και η οικογένεια χρωστά και κάποια χρήματα στους εργολάβους που το είχαν αναλάβει εργασίες σε αυτό το σπίτι και αυτό είχε αποθαρρύνει πολλούς. Οι ντόπιοι δεν θέλουν να “χτυπήσουν” πλειστηριασμό. Οι περισσότεροι που έχουν έρθει είναι ξένοι».

Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.