Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Παύλος Ασπρογέρακας: Κατηγορώ το «X-Factor»

Γιατί ο νεαρός τραγουδιστής «τα βάζει» με τους κριτές του talent show!

Ο Παύλος Ασπρογέρακας μόλις στα 20 του χρόνια ξεχώρισε με τη συμμετοχή του στο «X-Factor» πέρσι στο Mega, με κριτές τους Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου και Στέλιο Ρόκκο, καθώς έφτασε ένα βήμα πριν από τον μεγάλο τελικό.

  • Aπό τον Βαγγέλη Καράλη

Σε συνέντευξη που παραχωρεί στην «Espresso» καταγγέλλει ότι αδικήθηκε από τους κριτές, καθώς ο κόσμος τον έβγαλε πρώτο στην ψηφοφορία, λέγοντας ότι δεν προωθούν τους λαϊκούς τραγουδιστές. Χθες, μάλιστα, o νεαρός λαϊκός ερμηνευτής κυκλοφόρησε σε διασκευή το πρώτο τραγούδι που είπε ο Αντώνης Ρέμος, «Το πάμε παρακάτω».

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με τη μουσική και το τραγούδι;

Είχα μουσικά ερεθίσματα από μικρός γιατί όλη μου η οικογένεια στο σπίτι τραγουδούσε πάντα. Να φανταστείς, εγώ τραγουδούσα Πάριο από τα πέντε μου χωρίς καν να ξέρω ότι τραγουδάω έναν τόσο μεγάλο καλλιτέχνη. Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι και για εμένα είναι όλη μου η ζωή η μουσική.

pavlos asprogerakas

Ξεχώρισες μέσα από τη συμμετοχή σου στο «X-Factor» και ήσουν φαβορί για τη νίκη. Πιστεύεις ότι αδικήθηκες από τους κριτές;

Ηταν για εμένα όλο το παιχνίδι έτσι όπως το έζησα συγκλονιστικό. Ο κόσμος ήθελε να συνεχίσω και φάνηκε σε όλες τις ψηφοφορίες. Φυσικά και θεωρώ πως αδικήθηκα από τους κριτές. Τα λαϊκά παιδιά γενικά δεν προωθούνται στα σόου, θέλουν λίγο πιο γλυκανάλατα τα πράγματα, και αποδείχτηκε αυτό στη συνέχεια. Η λαϊκή μουσική δεν είναι τόσο αγαπητή, αυτή είναι η γνώμη μου. Αλλά εγώ είμαι ένας λαϊκός τραγουδιστής, και αυτό θα φανεί στην πορεία μου. Θεωρώ ότι άξιζα να πάρω μια ευκαιρία από τους κριτές, και άξιζα να με πάνε παρακάτω, αφού πάντα μου έλεγαν πολύ καλά λόγια και σχόλια στις κλειστές κάμερες.

Aπό όλους έχεις παράπονα;

Μόνο ο Μιχάλης Κουινέλης ήταν ο πιο αληθινός σε όλα του. Σε αυτά που έλεγε, που πίστευε!

pavlos asprogerakas2

Εάν κέρδιζες τα χρήματα από το παιχνίδι τι θα τα έκανες;

Αν κέρδιζα αυτό το ποσό, θα έδινα ένα πολύ μεγάλο μέρος των χρημάτων σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Εχω γύρω μου ανθρώπους που πραγματικά τα χρειάζονταν, όπως και ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε. Εμένα όλο αυτό το έργο της αγάπης και της φιλανθρωπίας μού το έμαθε η οικογένειά μου και, επειδή πιστεύω στον Θεό, θα κάνω πάντα ό,τι καλύτερο μπορώ για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα τα φέρει η ζωή μας και πότε θα χρειαστείς ένα χέρι δίπλα σου.

Χθες βγήκε σε διασκευή σου από τη Heaven το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε ο Αντώνης Ρέμος, «Το πάμε παρακάτω». Πώς πήρες αυτήν την απόφαση;

Πάντα ήθελα σταθερά βήματα στη ζωή μου. Ενα από αυτά είναι ο Κωνσταντίνος Παντζής με τον Νίκο Σουλιώτη, που με εμπιστεύτηκαν και μου δημιούργησαν το τραγούδι αυτό στα δικά μου μέτρα. Μια εμπιστοσύνη πολύ σημαντική στα πρώτα μου βήματα. Συνθέτης του τραγουδιού είναι ο Παντζής και τους στοίχους τους έχει γράψει η Ναταλία Γερμανού. Πολύ μεγάλη τιμή για εμένα. Πόσο μάλλον ένα κομμάτι του Αντώνη Ρέμου, που είναι ένας τραγουδιστής που θαυμάζω πολύ. Να φανταστείς, με τραγούδι του Ρέμου με κόψανε από το παιχνίδι, ενώ με το τραγούδι αυτό έβγαινα πρώτος στην ψηφοφορία του κοινού.

pavlos asprogerakas3

Σε φοβίζει ότι αυθόρμητα μπορεί να γίνει η σύγκριση με τον τραγουδιστή;

Καθόλου. Αλλωστε, δεν υπάρχει σύγκριση, ο Ρέμος είναι ένας και σε αυτό που κάνει ο καλύτερος. Μακάρι να τον φτάσω και να κάνω βήματα όπως εκείνος και πραγματικά να έχω την καριέρα που έφτιαξε με κόπο και μεράκι. Θεωρώ πως έχω την προσωπικότητά μου και την ταυτότητά μου, και εύχομαι ο κόσμος να το αγαπήσει πολύ το τραγούδι μας.

pavlos asprogerakas4

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια και οι φιλοδοξίες σου για το μέλλον;

Δεν κάνω σχέδια, γιατί ο Θεός γελάει… Κάνω όνειρα, και μέσα σε αυτά είναι να αγαπήσει ο κόσμος το τραγούδι μου, να μάθει εμένα μέσα από αυτό και να καταφέρω να δημιουργήσω και πολλά τραγούδια ακόμα, μια και η σύνθεση είναι ένα κομμάτι που μου αρέσει πολύ. Να ευχαριστήσω και εσάς, και τον κόσμο για την τόσο μεγάλη δύναμη που μου δίνει!

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...