Μάρκος Σεφερλής – Έλενα Τσαβαλιά: Οι ευχές για τα 19α γενέθλια του γιου τους

Να τον χαίρονται!

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά ευχήθηκαν στο γιο τους, Χάρη για τα 19α γενέθλιά του.

Δημοσίευσαν φωτογραφίες του γιου τους στο instagram και έγραψαν από ένα τρυφερό μήνυμα.

«Κύριος ετών 19! Χρόνια πολλά γιε μου! Χρόνια καλά, γεμάτα υγεία! Να είσαι πάντα έτσι χαρούμενος, χαμογελαστός κι ευτυχισμένος με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις να έχεις δίπλα σου! Σ’ αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω ξανά! @harrysef #myson #birthday», έγραψε ο Μάρκος Σεφερλής.

«28 / 5 / 2004. 10.00 π.μ. Το πρώτο δικό σου κλάμα ζωής το μεγαλύτερο δικό μου κλάμα ευτυχίας! Από τότε – μέχρι σήμερα – μετράω 19 χρόνια ΕΥΤΥΧΙΑΣ. Χρόνια πολλά, γιε μου! Όλες μου οι ευχές και οι προσευχές για ‘σένα!!!!! Σ’ αγαπάω ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ! !», ήταν οι ευχές της ηθοποιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...