Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Νίκος Ζωιδάκης: «Με την Άννα Βίσση έγινε το μεγάλο μπαμ για να μπει η κρητική μουσική στα μεγάλα σχήματα»

«Το μεγάλο μπαμ για να βάλουμε την κρητική μουσική στα μεγάλα νυχτερινά σχήματα έγινε με την Άννα Βίσση»

O Νίκος Ζωιδάκης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα». Ο γνωστός λυράρης μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με την Άννα Βίσση το 2012 στο νυχτερινό κέντρο LAV (Κέντρο Αθηνών).

«Το μεγάλο μπαμ για να βάλουμε την κρητική μουσική στα μεγάλα νυχτερινά σχήματα έγινε με την Άννα Βίσση. Την ευχαριστώ και μέσα από τη δική σας εκπομπή για αυτό.

Ήμουν σε μία συναυλία στην Κρήτη με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, όπου ήρθε η Άννα, της άρεσε και μου πρότεινε να είμαστε τον χειμώνα μαζί. Ποιος θα ‘λεγε όχι; Βέβαια είναι πολύ μεγάλο ρίσκο για έναν καλλιτέχνη που κάνει αυτού του είδους τη μουσική να συνυπάρξει με ένα τέτοιο θηρίο σαν την Άννα Βίσση.

Αυτές οι πίστες είναι τεράστιες, μπορούν να σε “καταπιούν”. Εκεί πρέπει να βάλεις το στοίχημα: ή θα σταθείς ή θα σε καταπιεί».

Στην συνέχεια και μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου αν δέχθηκε ποτέ αρνητικά σχόλια για την επιλογή του να συνεργαστεί με πιο mainstream καλλιτέχνες όπως η Άννα Βίσση ο Νίκος Ζωιδάκης απάντησε: «Έχω μάθει στη ζωή μου να κοιμάμαι ήσυχος. Σε όποιον αρέσει αυτό που κάνω ας το ακολουθήσει.

Από τη στιγμή που μου δίνεται η ευκαιρία να βάλω αυτό το καταπληκτικό όργανο και αυτό το καταπληκτικό είδος μουσικής στα μεγάλα μαγαζιά, να τα ακούσει κόσμος που μέχρι πρότινος δεν θα τα άκουγε, δεν έχω δεύτερες σκέψεις».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα