Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Η showbiz ξεχύθηκε στις παραλίες για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Celebrity κορμιά στις πλαζ!

Το τριήμερο… των σταρ! Τα μαγιό τους και στις παραλίες! Για αρκετούς celebrities, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος λειτούργησε ως η τέλεια ευκαιρία για μια παύση από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις τους, και ως ευκαιρία για μια βουτιά σε καταγάλανα νερά.  Αρκετοί σταρ της showbiz διοργάνωσαν την πρώτη εξόρμηση του καλοκαιριού και δημοσίευσαν στα προφίλ τους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης στιγμιότυπα από τα ταξίδια τους.

Στη Μύκονο βρέθηκε λοιπόν ο Αντώνης Ρέμος με την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ. Η γνωστή σχεδιάστρια είχε τα γενέθλιά της την Κυριακή 4 Ιουνίου και τα γιόρτασε μαζί με τον σύζυγό της και αγαπημένα της πρόσωπα στο νησί των ανέμων.

Η κουμπάρα

Σχετικό βίντεο μοιράστηκε ο γνωστός PR manager Χάρης Σιανίδης, στέλνοντας τις δικές του ευχές. «Happy birthday, Διδυμίνα μου. Συνέχισε να ομορφαίνεις το σύμπαν! Να τη χαίρεσαι, Αντώνη Ρέμο. Σας αγαπώ πολύ και τους δύο». Στο βίντεο φαίνεται η κουμπάρα του ζευγαριού Μαρία Μπεκατώρου να κάνει την εμφάνισή της με την τούρτα, ενώ η παρέα τραγουδάει το καθιερωμένο τραγουδάκι και ο Αντώνης Ρέμος τής δίνει ένα τρυφερό φιλί.

Η Χριστίνα Μπόμπα

Η Βάσια Κωσταρά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Ελενα Χριστοπούλου πέρασαν και αυτές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στο νησί των ανέμων. Ωστόσο, η Ηλιάνα πετάχτηκε και στη Σαντορίνη την Κυριακή 4 Ιουνίου για τον γάμο της φίλης της, Σουζάνας Κεγγίτση.

katerina kainourgiou
Η Κατερίνα Καινούργιου

Η beauty editor παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιάννη Δαββέτα στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, ενώ ακολούθησε δεξίωση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στο πέταγμα της γαμήλιας ανθοδέσμης, οι ελεύθερες φίλες της νύφης πήραν μέρος, με την παρουσιάστρια να αναδεικνύεται τελικά… νικήτρια!

florinta0606
Στη Μύκονο η Φλορίντα Πετρουτσέλι

Στη Μύκονο όμως βρέθηκαν και η αέρινη, πλην καυτή, Κατερίνα Καινούργιου, η Φλορίντα Πετρουτσέλι, αλλά και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά και η κόρη της Εϊντα είναι αχώριστες πια. Μαμά και κόρη ταξίδεψαν στην Ιο και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα μακριά από τη φασαρία της πρωτεύουσας. Στη Σαντορίνη βρέθηκε και η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο.

panagiotarou0606
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Γυμνασμένο κορμί

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε ένα βίντεο όπου φόρεσε ένα ψηλόμεσο μπικίνι, ενώ το γυμνασμένο της κορμί τραβά τα βλέμματα.

athina oikonomakou0606
Η Αθηνά Οικονομάκου

Από την άλλη, η Δούκισσα Νομικού πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Σύμη και δεν παρέλειψε να μοιραστεί με τους followers της φωτογραφίες από το ταξίδι της.

doukissa0606
Η Δούκισσα Νομικού

Τη Σύμη προτίμησε για το τριήμερο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Από την άλλη, η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια και την παρέα τους ταξίδεψαν στη Σέριφο, ενώ η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε την Αντίπαρο.

tonia sotiropoulou0606
Η Τόνια Σωτηροπούλου

Η Ευγενία Σαμαρά απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης στην Τήνο, ενώ η Ρούλα Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα και τα παιδιά τους ταξίδεψαν στην Κύθνο.

samara0606
Με εντυπωσιακό μαγιό η Ευγενία Σαμαρά

Ανάμεσα σε εκείνους που προτίμησαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό ήταν η Δανάη Μπάρκα, η οποία βρέθηκε στη Βαρκελώνη, αλλά και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που μαζί με τους φίλους της, Φίλιππο Ιωάννου και Βάλια Χατζηθεοδώρου, βρέθηκαν στο Αμστερνταμ και παρακολούθησαν συναυλία του Harry Styles!

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...