Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Μπαινοβγαίνανε ντίλερς ναρκωτικών σπίτι μου, είχα πιάσει πάτο»

«Ευτυχώς είχα αυτή τη μάνα που ήταν και του λιμανιού και του σαλονιού»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εξάρτησή της από τα ναρκωτικά και στη ζωή της σήμερα.

likourezou15352

«Περάσανε πολλά χρόνια από τότε που έκοψα τα ναρκωτικά. Δεν είναι μια ιστορία που έχουν περάσει 4-5 χρόνια που τελείωσε. Φέτος έκλεισα 20 χρόνια από τότε που σταμάτησα τα ναρκωτικά. Οπότε, τώρα αισθάνθηκα δυνατή ώστε να μπορέσω να αρχίσω να το επικοινωνώ. Δεν είμαι δηλαδή καινούργια σε αυτή την αλλαγή ζωής.

likourezou15580

Έχω δει πολλά πράγματα σε αυτά τα 20 χρόνια και μπορώ να έχω μια άποψη. Ήθελα πάρα πολύ να το μοιραστώ με τον κόσμο και να πω ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλα τα σπίτια και ότι χρειάζεται μια πιο σωστή αντιμετώπιση. Δεν υπάρχει παιδεία. Πολλοί γονείς φοβούνται, τσακώνονται με τα παιδιά τους, εναντιώνονται με αποτέλεσμα το παιδί να απομακρύνεται περισσότερο.

likourezou15428

Εγώ, όταν το είπα στη μάνα μου και της είπα ότι θέλω να γίνω καλά, ήταν δίπλα μου. Δε με κόντραρε και αυτό με βοήθησε ψυχολογικά. Μου έδωσε δύναμη αυτό. Γεννήθηκα σε ένα σπίτι με δυο πολύ έντονες προσωπικότητες για γονείς. Δεν υπήρχε κοινή ροή ανάμεσά τους… Μεγάλωσα πολύ ανατρεπτικά. Η αγάπη της μάνας μου ήταν απλόχερη, με είχε παντού μαζί της. Βαριόμουν με τα παιδιά της ηλικίας μου.

Ήθελα να ξεφύγω, ήθελα να διαφέρω, ήθελα να κάνω παρέα με μεγαλύτερους, ήθελα να κάνω πράγματα που δεν κάνανε οι υπόλοιποι της ηλικίας μου για να διαφέρω. Ίσως έπαιξε ρόλο το ότι έκανα παρέα με μεγαλύτερους από πολύ μικρή. Ήθελα μονίμως κάτι άλλο… Εμείς, που πέφτουμε στα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τα χάπια θέλουμε να μας προσέξουν. Έχουμε ανασφάλεια, θέλουμε την προσοχή. Αν είμαστε καλά στο μυαλό, στην ζωή και την καθημερινότητά μας δεν αναζητούμε να κάνουμε κάτι ή να ξεφύγουμε. Προφανώς είχα κι εγώ τα θέματά μου.

likourezou15352

Έφυγα από το σπίτι μου στα 18 αλλά τα ναρκωτικά τα είχα ξεκινήσει από τα 15. Στα 18 πήγα να μείνω μόνη μου στο κέντρο. Όλοι είχαν φύγει να σπουδάσουν κι εγώ ήμουν η μόνη στην παρέα που είχα δικό μου σπίτι στο κέντρο. Γινόταν το έλα να δεις. Όλοι ερχόντουσαν σπίτι μου. Μπαινοβγαίνανε dealers… κανονικά, μια τρέλα. Κάποια στιγμή έπιασα πάτο. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που τα είχα όλα. Αν δεν είχα βγει από αυτό και αν δεν έπιανα πάτο και δεν έβλεπα άλλα πράγματα, μπορεί να ήμουν τώρα ένα ψωνισμένο κοριτσάκι.  Ευτυχώς είχα αυτή τη μάνα που ήταν και του λιμανιού και του σαλονιού. Δε ξέρω αν κάποιος μπορεί να το αποφύγει αυτά, πρέπει να δοκιμάσεις τη ζωή σου. Ένας έφηβος πρέπει να δοκιμάσει τη ζωή του, μπορεί όχι όσο εγώ αλλά δε ξέρω αν μπορεί να τα αποφύγει κάποιος τελείως. Όταν άρχισα να γυρνάω μόνη μου σπίτι και να πίνω κόκες, έφευγα από την παρέα και πήγαινα σπίτι για να πιώ κόκες, τότε ταρακουνήθηκα και αποφάσισε να σταματήσω».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...