Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

«Σειρήνες στο Αιγαίο» με ουκρανικό υπερόπλο στη… λάβα της Σαντορίνης

Στα χαρακώματα της Μυκόνου κουνελάκι από τον Καναδά μαζί με τις φίλες του και η δική μας Σοφία Φυρού

Η άφιξη Ουκρανής καλλονής στη Σαντορίνη έβαλε (και) στα χαρακώματα του διαδικτύου τους συμπατριώτες της, με την πλειονότητα να πυροβολεί κατά ριπάς την Ντάρια Μπόνταρ, μια και θεώρησαν –αν μη τι άλλο– πρόκληση το γεγονός ότι αυτή απολαμβάνει τη θέα από την Καλντέρα την ώρα που χιλιάδες γυναίκες μάχονται στα μέτωπα του πολέμου, αντιμετωπίζοντας του Ρώσους εισβολείς!

oukraniki dimosiografos2306
Η Ουκρανή δημοσιογράφος και μέλος του γραφείου Τύπου της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ντάρια Μπόνταρ, στη Σαντορίνη

Είναι, δε, χαρακτηριστικό το τι γίνεται στο twitter εις βάρος της, ενώ αρκετές ουκρανικές ιστοσελίδες αναφέρονται με διόλου κολακευτικά λόγια για την επιλογή της δημοσιογράφου να διαφημίζει τις διακοπές της στο Αιγαίο, αδιαφορώντας για το λουτρό αίματος στη γη της Ουκρανίας. «Δεν μπορεί μανάδες να κλαίνε τις κόρες τους και τους γιους τους που χάθηκαν για την ελευθερία της πατρίδας, και εσύ, Ντάρια, να βρίσκεσαι για διακοπές στην Ελλάδα αμέριμνη» είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια που αλίευσε η «Espresso» από χρήστη του twitter, που έσπευσε να στηλιτεύσει την επιλογή της Μπόνταρ!

oukraniki dimosiografos23062
Πολυτέλεια και «πουλ μουρ» στην Μύκονο από την παρέα των Καναδών μοντέλων

Η δημοσιογράφος, προτού εμπλακεί με τα media στη χώρα της έκανε καριέρα μοντέλου και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία, μια και ήταν το πρόσωπο σε διαφημιστικές καμπάνιες παγκόσμιων εταιριών στον χώρο της ένδυσης. Για του λόγου το αληθές ακόμη και τώρα, που έχει στραφεί στη δημοσιογραφία, είναι η αμπάσαντορ της Puma στην Ουκρανία! Τα σπορ όμως τη γοητεύουν και σε επίπεδο μάρκετινγκ, αφού η αθλητική δημοσιογραφία είναι το πάθος της! Ανήκοντας στο team που απαρτίζει το γραφείο Τύπου της Σαχτάρ Ντόνετσκ, κάλυπτε και στο παρελθόν το ρεπορτάζ και της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ουκρανίας!

oukraniki dimosiografos23063
Η Khloe Terae από τον Καναδά απολαμβάνει μαζί με τις φίλες της τη φιλοξενία του «Cavo Tagoo» στην Μύκονο

Ακόμη όμως και ο έρωτας που της χτύπησε την πόρτα ξεπήδησε μέσα από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, αφού είναι παντρεμένη με τον διεθνή αμυντικό Βαλερί Μπόνταρ! Πάντως, το ζεύγος Μπόνταρ δεν έχει επιλέξει για πρώτη φορά την Ελλάδα για τις διακοπές του, μια και σχεδόν κάθε χρόνο ριλαξάρει στη Μύκονο ή στη Σαντορίνη. Και μια και είπαμε για το νησί των ανέμων, μπορεί η Μπόνταρ να σκανδαλίζει με τα ροζ μαγιό της με θέα την Καλντέρα τους Ουκρανούς, που αντί για μαγιό φοράνε στρατιωτικές στολές,όμως και ο κοσμοπολίτικος προορισμός έχει αποκτήσει τις τελευταίες ημέρες τον δικό του στρατό μοντέλων, με «στρατηγό» το άλλοτε κουνελάκι του καναδικού «Playboy», την Khloe Terae!

Ταξιδιωτικές εμπειρίες

H ξανθιά μοντέλα, που κάνει και την travel blogger μοιράζοντας τις ταξιδιωτικές της εμπειρίες, αφίχθη με τις φίλες της στο «Cavo Tagoo» και με ορμητήριο την πισίνα έχει αφεθεί στα χάδια του μυκονιάτικου ήλιου, βομβαρδίζοντας τον λογαριασμό της στο Instagram, με τους εκατομμύρια ακολούθους, με σέξι πόζες, διαφημίζοντας, όπως και πέρσι που είχε βρεθεί στο νησί, τις ομορφιές των Κυκλάδων!

oukraniki dimosiografos23061

Συνεχίζοντας το σημερινό Mykonos report, που σαφώς έχει πιο δροσερές πινελιές, μια και στο χθεσινό μας φύλλο το ρεπορτάζ μας από τη Μύκονο σχετίζονταν με την ινκόγκνιτο άφιξη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η παρουσία της Σοφίας Φυρού στις κοσμικές παραλίες του νησιού και συγκεκριμένα στο beach bar SantAnna στην Παράγκα, που κάθε καλοκαίρι αποτελεί πόλο έλξης για ξένους και εγχώριους celebrities!

gynaika kopsiali2306
Σοφία Φυρού

Η sexy Σοφία, που έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και έχει επιστρέψει στην παλιά, εκρηκτική σιλουέτα της, φορώντας ένα αποκαλυπτικό μπικίνι και έχοντας στην παρέα της μια φίλη της, πλατσούριζε στην πισίνα, μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλων επάνω της, με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Κοψιάλη να είναι… σωματοφύλακας δίπλα από τα δύο κορίτσια!

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...