Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Εκλογές 2023: Η νέα κουπ της Τζίμα, η συνταγή του Λαζάρου και τα πρωτοκλασάτα στελέχη των κομμάτων

Κυρίες, σεφ και ελίτ βουλευτές

Οι ψηφοφόροι ψήφισαν θάλασσα δαγκωτό και οι δημοσιογράφοι μοιράστηκαν άλλοι στις αμμουδιές κι άλλοι στα εκλογικά κέντρα! Με γραφικά και όλους τους τηλεστάρ δημοσιογράφους στην πρώτη γραμμή και καλεσμένους τα πρωτοκλασάτα ονόματα των βουλευτικών κομμάτων, οι τηλεοπτικοί σταθμοί έδωσαν ακόμα μία φορά τη μάχη της ενημέρωσης με σκοπό -τι άλλο!- την πρωτιά στην τηλεθέαση.

Οι κυρίες που έκλεψαν τα βλέμματα ήταν αδιαμφισβήτητα η Σία Κοσιώνη με το πορτοκαλοφούξια σακάκι της, με γιακάδες, μάλιστα, σε λευκό, που έδενε τέλεια με το σπαστό ξανθό μαλλί της, αλλά και η Ράνια Τζίμα, που αποφάσισε να αλλάξει κουπ και ιντρίγκαρε… ξανά τις κομμώτριες αλλά και τις γυναίκες τηλεθεάτριες.

sia kosioni
Σία Κοσιώνη

Η Ράνια Τζίμα έκανε τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, αφού από ξανθιά έγινε καστανή. Φαίνεται ότι η παρουσιάστρια του Mega αγαπά να πειραματίζεται, αφού ανανέωσε ξανά το look της. Η δημοσιογράφος μείωσε αρκετά το μήκος των μαλλιών της και υιοθέτησε την τάση του 2023: το κοντό καρέ μαλλί! Το συγκεκριμένο hairlook θα λέγαμε ότι της χαρίζει ένα ιδιαίτερο στιλ, αν και το μακρύ καρέ ήταν πιο θηλυκό. Η newscaster του Mega επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο κοστούμι και εισέπραξε κοπλιμέντα από τους συμπαρουσιαστές της Νίκο Ευαγγελάτο και Γιάννη Πρετεντέρη.

rania tzima2606
Ράνια Τζίμα

Από τα ωραία της τηλεοπτικής εκλογικής βραδιάς ήταν σίγουρα η εμφάνιση του σεφ που τάισε τον Μπαράκ Ομπάμα, Λευτέρη Λαζάρου, στο πάνελ του Σκάι, ο οποίος μίλησε για την κρίση στην εστίαση, η παρουσία του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο εκλογικό πάνελ του ΑΝΤ1, που κατάφερε να κάνει τον Γρηγόρη Παπαδάκη και τον Νίκο Ευαγγελάτο να γελάσουν με την καρδιά τους, όταν εξέφρασε το παράπονο της εφορευτικής επιτροπής του εκλογικού κέντρου στα Βριλήσσια, όπου ψήφισε, επειδή δεν τους πήγαν να φάνε, κάτι που ο «Αρνι» θεώρησε απαράδεκτο, καθώς με την τροφή… έχει μια ευαισθησία.

Ο Αlpha και ο Αντώνης Σρόιτερ προτού ανακοινώσουν τα exit polls έδωσαν βήμα σε αγαπητούς ηθοποιούς, όπως ο Απόστολος Γκλέτσος, που σχολίαζε τις εκλογές του TikTok.

gkletsos63248Με το που έπεσαν οι πρώτες κάρτες των exit polls, ο Αδωνις Γεωργιάδης άρχισε την κούρσα των εμφανίσεων από τον ΑΝΤ1 στο Open, ενώ τις πρώτες θέσεις στα τηλεοπτικά στούντιο έπιασαν πολιτικοί-βαρύ πυροβολικό, Αχτσιόλγου, Τσακαλώτος, Βορίδης, Κεφαλλογιάννη, ενώ η Λιάνα Κανέλλη παραλίγο να «πλακωθεί» στον αέρα με τον Νίκο Ευαγγελάτο, όταν της έκανε πλάκα για τις καρδούλες του κ. Κουτσούμπα.

Εφη Αχτσιόλγου

Ο Παναγιώτης Στάθης και ο Δημήτρης Καμπουράκης στο Open έκαναν τα πιο εύστοχα σχόλια για τους «Σπαρτιάτες», καθώς -όπως τόνισαν- πρόκειται για μια μεγάλη έκπληξη, αφού δεν ξέραμε ούτε το πρόσωπο του αρχηγού τους, αν και το είδαμε κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

liana kaneli2606
Λιάνα Κανέλλη

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...