Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αμαλία Ζαργιανάκη – Δραμουντάνη: H… καράτε Σταματάκαινα του «Σασμού»

Είναι η «γριά Σταματάκαινα» του «Σασμού», που συγκλόνισε στη...

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Ελληνικό καλοκαίρι στο Αιγαίο: Μοντέλα και σταρ της μπάλας στη Μύκονο

«Πασαρελα» από σεξοβόμβες

Εστεμμένες καλλιστείων, ποδοσφαιριστές (σόλο ή με τις συντρόφους τους) και σταρ του Χόλιγουντ στο Αιγαίο, με τη Μύκονο να έχει την τιμητική της!

Ο Ορνός, που λέτε, καλοί μας αναγνώστες, πήρε φωτιά (ευτυχώς, μεταφορικά) από καλλονές που πήραν μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός» του Γιώργου Κουτούλια, με τις εκπροσώπους της Βενεζουέλας και της Αργεντινής να τα περνάνε μούρλια στο beach restaurant Kuzina, ξεσηκώνοντας όλα τα αρσενικά της παραλίας με τις καμπύλες και τις αναλογίες τους! Bέβαια, για τα κορίτσια υπήρχε και Mykonos by night, μια και μαζί με τον διοργανωτή των καλλιστείων σεργιάνισαν στα κοσμικά Ματογιάννια!

mykonos05072
Οι λάτιν εστεμμένες των καλλιστείων του «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός»

Οι εστεμμενες του Κουτούλια δεν ήταν το μοναδικό άρωμα ομορφιάς στο νησί, μια και Ana Beatriz Barros, για ακόμα ένα καλοκαίρι, παραθερίζει στην αγαπημένη της Μύκονο, το νησί όπου παντρεύτηκε και στο οποίο διατηρεί εξοχική κατοικία. Η 41χρονη καλλονή πλέον έχει αποσυρθεί από τις πασαρέλες και έχει αφιερώσει όλο τον χρόνο της στα δύο της παιδιά και στον σύζυγό της, τον Αιγύπτιο επιχειρηματία με ελληνικές ρίζες Karim El Chiaty.

Και αν η Beatriz δεν έτυχε να έρθει μούρη με μούρη με τον Κρίστιαν Μπέιλ, που παραθέριζε οικογενειακώς στον κοσμικό προορισμό των Κυκλάδων, αυτό το πέτυχαν οι παπαράτσι, που ευτυχώς έβγαλαν και αυτοί το… ψωμάκι τους, αφού τον τσάκωσαν με τον φακό τους ουκ ολίγες φορές, με νέα φωτογραφικά ενσταντανέ να έρχονται στο φως της δημοσιότητας! Ο οσκαρικός ηθοποιός, που έχει φύγει από την Ελλάδα εδώ και κάμποσες ημέρες, έμεινε κατενθουσιασμένος από τις ομορφιές της Μυκόνου και μάλλον θα τον έχουμε… τακτικό πελάτη μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους!

Κι αν ο Μπέιλ επέλεγε συνήθως φουσκωτό για τις αποδράσεις του, ένας άλλος σταρ, όχι του σινεμά αλλά του ποδοσφαίρου, δεν το κουνάει… ρούπι από τις ξαπλώστρες διάσημου beach bar! O λόγος για τον Σέρβο επιθετικό της Γιουβέντους Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος μας βγήκε… βλαχοκάγκουρας. Βρε αθεόφοβε, σκας στην παραλία με το σλιπάκι (εντάξει… Calvin Klein), δεν λέμε, και μετά, σαν να μην τρέχει τίποτα, βάζεις από πάνω το… μαγιό;

mykonos05073
Ο Βλάχοβιτς βάζει το μαγιό του πάνω από το… σλιπάκι μάρκας Calvin Klein

Πήγαινε σε ένα παραβάν, άνθρωπέ μας, και άλλαξε, όπως κάνει όλος ο κόσμος. Ή κάνε το άλλο, αν θες: ξέρεις, όσοι ξεκινάνε για μπάνιο φεύγουν από το κατάλυμά τους φορώντας ήδη το μαγιό τους…

Θερμοπληξία

Πάντως υπάρχουν και γουστόζοι σταρ του ποδοσφαίρου, όπως ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Σκοτ Μακ Τόμινεϊ που αλωνίζει στο Αιγαίο με κότερο και την εντυπωσιακή κοπέλα του στο πλευρό του! Ενώ ο διεθνής με την Εθνική Σκοτίας ποδοσφαιριστής φωτογραφιζόταν κάτω από την ελληνική σημαία, η Καμ Ρίντινγκ αύξανε τον κίνδυνο για θερμοπληξία σε όσους έβλεπαν τις «καυτές» πόζες της με φόντο την ελληνική θάλασσα.

mykonos0507
Η εκρηκτική σύντροφος του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ

Τις καλοκαιρινές διακοπές σε ελληνικό νησί του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεκινάει βασικός στο κέντρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ την άνοιξη σκόραρε δύο φορές με την Εθνική Σκοτίας εναντίον της Κύπρου, αποκάλυψε η σύντροφός του. Η Ρίντινγκ, που δουλεύει ως μάνατζερ στη χρηματιστηριακή εταιρία Fortress Capital, ανάρτησε στο Instagram φωτογραφίες τους, σχολιάζοντας ότι είναι από ταξίδι με σκάφος στην Ελλάδα.

mykonos05071
Σκοτ ΜακΤόμινεϊ

Φορώντας ένα μικροσκοπικό πολύχρωμο μπικίνι, η νεαρή πόζαρε κάτω από τον ελληνικό ήλιο αναδεικνύοντας το «φονικό» κορμί της. Φωτογράφος, όπως φάνηκε από επόμενη selfie, ήταν ο ποδοσφαιριστής, όμως αργότερα οι ρόλοι άλλαξαν. Ο Μακ Τόμινεϊ έδειξε στους followers της συντρόφου του το καλογυμνασμένο σώμα του, αφού στάθηκε μόνος του κάτω από την ελληνική σημαία του σκάφους. Το ζευγάρι, που, σύμφωνα με την «Daily Mail», είναι μαζί από τα τέλη του 2022, δεν παρέλειψε να βγάλει και κοινή φωτογραφία, στην οποία είναι αγκαλιασμένοι με φόντο τη σπηλιά ελληνικού νησιού.

Η πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα έχει πάθει… «λαλά» με την Κυλλήνη

Ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυλλήνη έδωσε ακόμη μία χρονιά η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα, η οποία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την οικογένειά της σε υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα της περιοχής.

priigkipisa lala
H πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα

Οπως έγινε γνωστό, η πριγκίπισσα έφτασε την Κυριακή στην Ελλάδα με το ιδιωτικό της αεροπλάνο. Συγκεκριμένα, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Αραξου κι από εκεί πήγε οδικώς στην Κυλλήνη. Μαζί της είναι τα παιδιά της, ο πρίγκιπας Μουλά Χασάν και η πριγκίπισσα Λάλα Χαντίγια αλλά και μέλη της βασιλικής οικογένειας της χώρας.

Η Λάλα Σάλμα επιλέγει συνεχώς τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα, ενώ δείχνει να έχει λατρεία στην Κυλλήνη και στο γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα στο οποίο μένει και τώρα, όχι μόνο για την όμορφη θέα του αλλά και για τις μικρές εξορμήσεις που κάνει στο Ιόνιο.

kyllini lala0507

Στο παρελθόν η ίδια έχει επισκεφθεί αρκετά νησιά της χώρας, μεταξύ των οποίων η Κέα και η Σκιάθος. Βέβαια, τα δύο προηγούμενα έτη δεν είχε έρθει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των περιορισμών, όμως φέτος βρήκε την ευκαιρία να περάσει λίγες ημέρες χαλάρωσης στο δημοφιλές θέρετρο της Ηλείας. Η πριγκίπισσα του Μαρόκου είναι μια γυναίκα με σπουδαίο κοινωνικό προφίλ, που στέκεται δίπλα σε ανθρώπους με προβλήματα και ειδικά σε ζητήματα υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό έχει ιδρύσει τον φορέα Lalla Salma Foundation – Prevention and Treatment of Cancer για την πρόληψη του καρκίνου, ενώ συμμετέχει και σε προσπάθειες για την πρόληψη του AIDS στην Αφρική, έργο για το οποίο μάλιστα έχει τιμηθεί στο παρελθόν.

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....