Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Αποκλειστικό: Ο Σχίζας ξέχασε τη Παναγιώταρου και έπεσε στην αγκαλιά της Σοφιάννας Αβραμάκη

Από το... θερμό κλίμα σε cafe, στις κρυφές νύχτες στο σπίτι του

Φρέσκος έρωτας… φωτιά στην εγχώρια showbiz. Ο Στάθης Σχίζας και η Σοφιάννα Αβραμάκη εθεάθησαν να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά μπροστά στους έκπληκτους θαμώνες γνωστού cafe στην Καλλιθέα, κάνοντας έτσι τα… αποκαλυπτήρια του ειδυλλίου τους με τρόπο –αν μη τι άλλο– φαντασμαγορικό!

Πριν από λίγες ημέρες οι δύο νέοι εμφανίστηκαν μαζί στο Passaggio, επί της λεωφόρου Θησέως, και κάθισαν σε ένα από τα τραπεζάκια του μαγαζιού για να πιουν τον καφέ τους. Τελικά, κόντεψαν να… φάνε ο ένας τον άλλον! Με τις κινήσεις τους να δείχνουν μεγάλη οικειότητα από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στο μαγαζί, ο Στάθης και η Σοφιάννα δεν μπόρεσαν να… συγκρατηθούν για πολύ. Τα πρώτα χάδια και κάποια πεταχτά φιλάκια έδωσαν μέσα σε λίγη ώρα τη θέση τους σε θερμές αγκαλιές και παθιασμένα γλωσσόφιλα.

Έκπληκτοι οι θαμώνες με το θέαμα

Πολλοί από τους θαμώνες του cafe, οι οποίοι τους αναγνώρισαν, τους «κάρφωσαν» με το βλέμμα τους, αλλά οι ίδιοι έδειξαν να αδιαφορούν για ό,τι και να συνέβαινε γύρω τους. Θέλετε και το καλύτερο; Κάποια στιγμή η Σοφιάννα σηκώθηκε από τη θέση της και κάθισε στα πόδια του Στάθη, με τους δυο τους να συνεχίζουν να φιλιούνται περιπαθώς μπροστά σε όλους!

3143 SOFIANA AVRAMAKI 27112022

Όπως φαίνεται, ο νικητής του περσινού «Survivor», ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από τον φετινό «All Star» κύκλο του reality επιβίωσης, έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή, μόλις λίγους μήνες μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Ο επιχειρηματίας και η influencer, ως γνωστόν, συμβίωναν κιόλας για ένα διάστημα στο σπίτι εκείνου, στο Παγκράτι. Κάποια στιγμή, ωστόσο, η Αλεξάνδρα αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση τους (άγνωστο γιατί…), μετακομίζοντας σε δικό της διαμέρισμα, πάλι στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Εκτοτε έχει κόψει κάθε επαφή μαζί του. Οσο για τον Στάθη, οι (ανατρεπτικές!) εξελίξεις δείχνουν πως δεν τα… έβαψε μαύρα. Απεναντίας, βρήκε πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο της πρώην συμπαίκτριάς του στο «Survivor» του 2022 Σοφιάννας Αβραμάκη.

Η εκρηκτική φυσικοθεραπεύτρια ήταν μια από τις ωραιότερες και πιο δυνατές αγωνιστικά παρουσίες της περσινής σεζόν του δημοφιλούς reality. Με τον Στάθη Σχίζα δεν ήταν κοντά το πρώτο διάστημα, αφού εκείνη ανήκε στους Μαχητές κι εκείνος στους Διασήμους. Μετά την ένωση των δύο ομάδων, ωστόσο, φάνηκαν να αναπτύσσουν μια ζεστή σχέση φιλίας.

sofiana avramaki0607

Εκείνη την εποχή, άλλωστε, ήταν φουλ ερωτευμένος με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, στην οποία αφιέρωνε κάθε νίκη του. Ομως τα πράγματα άλλαξαν φέτος, μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor All Star». Ο χωρισμός του από την influencer ακολούθησε σχετικά γρήγορα, με τον Στάθη ν’ αλλάζει… γραμμή πλεύσης και να πηγαίνει προς τη Σοφιάννα. Μάλιστα, οι επαφές τους μέσα από τα social media είχαν αρχίσει από τον Μάιο. Ο επιχειρηματίας είχε ανεβάσει κάποια στιγμή στο Instagram μια φωτογραφία του στην οποία κοιτούσε κατάματα την κάμερα. «Αν σε κάνει χαρούμενο, κράτησέ το κρυφό…» είχε σχολιάσει με νόημα στη λεζάντα, με τη Σοφιάννα να σημειώνει από κάτω «Ε, ναι!» και τον Στάθη να της απαντά με μια καρδούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο νικητής του περσινού «Survivor» και η νέα του σύντροφος συναντιούνται κατά διαστήματα και στο σπίτι του επιχειρηματία, παίρνοντας ωστόσο προφυλάξεις, αφού εκείνος, όπως μαθαίνουμε, δεν θέλει να γίνει… σούσουρο στη γειτονιά του. Ωστόσο το… σούσουρο στην Καλλιθέα δε το απέφυγαν μετά την πρόσφατη δημόσια… έκρηξη του πάθους τους στο Passaggio!

Το σούσουρο με τον Άρη Σοϊλεδη

Στον περσινό κύκλο του «Survivor» η Σοφιάννα Αβραμάκη είχε πρωταγωνιστήσει (άθελά της!) σε πολλά κουτσομπολιά, με τα μέσα ενημέρωσης να της… κολλάνε τους τίτλους όπως «πειρασμός» και «πέτρα του σκανδάλου». Το πρώτο διάστημα της είχαν «χρεώσει» φλερτ με τον τότε συμπαίκτη της Γιάννη Τσολάκη, ο οποίος όμως διατηρούσε σοβαρή σχέση εκτός παιχνιδιού.

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είχε αφήσει αιχμές πως στη Σοφιάννα άρεσε ο (αρραβωνιασμένος με τη Μαρία Αντωνά) ποδοσφαιριστής Αρης Σοϊλέδης. «Δεν είχα καταλάβει την έκταση που είχε πάρει το πράγμα. Μίλησα με την οικογένειά μου και τους παππούδες μου και μου είπαν ότι είχε σφιχτεί το στομάχι τους γιατί είναι σοβαρό και, ιδίως όταν είσαι μία ελεύθερη κοπέλα, να ακούγονται αυτά τα πράγματα. Μου κόλλησε η ρετσινιά της αντροχωρίστρας» είχε δηλώσει η Σοφιάννα βγαίνοντας από το «Survivor». Όμως, οι φήμες για το άτομό της συνεχίστηκαν και στο «All Star», παρότι η ίδια δεν έλαβε μέρος.

sofiana avramaki775

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε αναφέρει ότι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης φλέρταρε και με τη Σοφιάννα πριν μπει στον φετινό κύκλο του reality. «Να μπει ένα μέτρο στον σχολιασμό. Κι εμείς έχουμε οικογένειες και μας έχουν χρεώσει τον κάθε ένα. Με τον Μάριο γνωρίζομαι, έχω φιλικές σχέσεις, δεν κρυφτήκαμε, αλλά κάπου όπα. Δεν είμαι καν στο παιχνίδι!» είχε απαντήσει τότε αυστηρά η Σοφιάννα Αβραμάκη.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...