Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τέλος η Μπέττυ Μαγγίρα από το OPEN – Οι λεπτομέρειες που οδήγησαν σε ρήξη των σχέσεών τους

Διαζυγίο

Τίτλοι τέλους για την Μπέττυ Μαγγίρα έπειτα από ένα έντονο θρίλερ μιας εβδομάδας! Οικονομικές διαφορές και νέοι συνεργάτες οι οποίοι της προτάθηκαν για την εκπομπή της έφεραν στο παρά πέντε τη ρήξη της δημοφιλούς παρουσιάστριας με το Οpen.

mpetty maggira3006
Μπέττυ Μαγγίρα

Ανατροπή την τελευταία στιγμή, αφού όλα έδειχναν ότι το Open θα ανανέωνε τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια, έγινε στην τελευταία συνάντηση της ηθοποιού με το κανάλι. Όπως είναι γνωστό, το συμβόλαιο της Μπέττυς Μαγγίρα ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες και οι δύο πλευρές είχαν αρχίσει συναντήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Οι αλλαγές

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, η Μαγγίρα είχε ένσταση σε αλλαγές που της ανακοινώθηκαν για τη νέα σεζόν και αφορούσαν πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά και στη δομή και στο περιεχόμενο της εκπομπής. Η οριστική όμως διαφωνία φαίνεται ότι προήλθε στα οικονομικά. Επίσης, αναφέρθηκαν και συγκεκριμένα ποσοστά τηλεθέασης που έπρεπε να σημειώνει η καθημερινή εκπομπή από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

mpetty maggira0206

Λέγεται ότι αυτό φάνηκε πολύ αγχωτικό στην Μπέττυ Μαγγίρα. Αλλωστε για να επιτευχθούν αυτά τα ποσοστά, απαιτούσε αύξηση στο μπάτζετ της εκπομπής της, το οποίο δεν της το έδινε το κανάλι αφειδώς.

maggira mpetty

Στο Open πιστεύουν πολύ στην εκπομπή των Μαριάντας Πιερίδη, Φελίσιας Τσαλαπάτη και Τριαντάφυλλου και, αν επιτευχθούν καλά νούμερα το καλοκαίρι, τότε θα τους δώσει το πράσινο φως και για την καθημερινή πρωινή ζώνη.

Πολλοί θεωρούν ότι ύστερα από αυτήν την εξέλιξη με το Open, ο δρόμος προς τον ΑΝΤ1 μοιάζει πλέον ορθάνοιχτος για τη Μαγγίρα, είτε στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου είτε στην καθημερινή απογευματινή. Τη Μαγγίρα ακούγεται ότι τη θέλει και ο Σκάι για τη ζώνη την οποία θα αφήσει κενή πίσω του ο Νίκος Μουτσινάς με την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι».mpetty maggira 3

«Αγκάθι» η Πηγη Δεβετζή

Τι ρόλο έπαιξε όμως η Πηγή Δεβετζή στο «όχι» της Μαγγίρα; Οι διαπραγματεύσεις της παρουσιάστριας με τους ανθρώπους του καναλιού, το προηγούμενο διάστημα, αφορούσαν και το θέμα των συνεργατών, ώστε η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» να μπει με μεγαλύτερη δυναμική στον ανταγωνισμό.

devetzi0607
Πηγή Δεβετζή

Στη συνάντηση που έγινε το βράδυ της Τρίτης, όμως, ανάμεσα στην Μπέττυ Μαγγίρα, στον Νίκο Κοκλώνη και τον Τζώνυ Καλημέρη, υπήρξαν έντονες διαφωνίες στα θέματα των προσώπων που θα πλαισιώσουν την παρουσιάστρια.

Οπως ανέφερε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 η Φωτεινή Πετρογιάννη, η παρουσιάστρια δέχτηκε πιέσεις για συγκεκριμένες νέες συνεργασίες: «Η Μπέττυ Μαγγίρα δεχόταν πιέσεις για να δεχτεί συγκεκριμένα πρόσωπα στο πάνελ της εκπομπής της για του χρόνου, όπως την ολυμπιονίκη μας Πηγή Δεβετζή και επιστήθια φίλη του Νίκου Κοκλώνη. Αυτός ήταν ένας ακόμη σοβαρός λόγος να έρθει το “διαζύγιο”, αφού η Μπέττυ ήθελε τους δικούς της ανθρώπους, όπως τον Δημήτρη Μακαλιά».
Πάντως, επιβεβαιώνεται από πολλές πηγές η δυσανασχέτηση προς το πρόσωπο της Δεβετζή, που έμελλε να γίνει και ένα από τα βασικά «αγκάθια» της διαφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.
{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...