Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Με τούρτα καρδιά γιόρτασε τα 48α της γενέθλια – «Σας ευχαριστώ για τις ζεστές ευχές σας»

«Λατρεύω ακόμα τα γενέθλια, τα πάρτυ, τις τούρτες σαν παιδί, γιατί μου υπενθυμίζουν ότι γελώντας και χορεύοντας μαζί με φίλους, η ζωή είναι ωραία»

Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ έγινε 48 χρονών και έσβησε τα κεράκια σε μια τούρτα καρδιά.

«Σας ευχαριστώ για τις ζεστές ευχές σας και τα γεμάτα αγάπη μηνύματα σας. Λατρεύω ακόμα τα γενέθλια, τα πάρτυ, τις τούρτες σαν παιδί, γιατί μου υπενθυμίζουν ότι γελώντας και χορεύοντας μαζί με φίλους, η ζωή είναι ωραία, είναι μέλι, νέκταρ των θεών. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου #thankyou #positivevibes #love #birthday #party #yolo», έγραψε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Έχω μια αγάπη με την ξινίλα. Δεν την ντρέπομαι την ξινίλα μου. Δικιά μου είναι. Γιατί να την ντραπώ; Με το ζόρι να την αλλάξω; Αν δε θες λεμονάδα, βρες μια πορτοκαλάδα. Έχω περάσει τη φάση που με ενοχλούσε η αντιμετώπιση και το γεγονός ότι δε με δεχόντουσαν όλοι έτσι όπως είμαι. Μετά από ένα σημείο λες “ρε φίλε”.

Έχω έναν σύντροφο 16 χρόνια και φίλες πάνω από 20 χρόνια. Τον μικρό μου κόσμο τον έχω εξασφαλισμένο. Η βάση μου υπάρχει. Δεν είναι ότι ξαφνικά θέλω να δημιουργήσω ένα εκατομμύριο φίλους… Όχι. Τους έχω.

Η δημοσιότητα δεν άλλαξε τη σχέση με τον σύντροφό μου, ούτε με τους φίλους μου, ούτε τίποτα… Αυτό που άλλαξε είναι αυτά τα πεσίματα που μου έκαναν στην αρχή με τις κάμερες, εκεί τρόμαζα λίγο στην αρχή, τώρα είμαι κουλ», έχει πει σε συνέντευξή της.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα