Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος: «Και ποιος είσαι εσύ ρε φίλε Λιάγκα;»

«Πού είμαστε; Σε τι κοινωνία ζούμε;»

Έξαλλος έγινε ο Τριαντάφυλλος κατά την διάρκεια της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» που συμπαρουσιάζει. Ο γνωστός τραγουδιστής, εκνευρίστηκε με παλαιότερα αρνητικά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τα κιλά της Κατερίνας Πεφτίτση.

liagkas kentriki1306

Αφορμή ήταν οι δηλώσεις της Κατερίνα Πεφτίτση, στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας της Barbie, μετά από ερώτηση των δημοσιογράφων για τον Γιώργο Λιάγκα.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από τέσσερα χρόνια, όταν η Κατερίνα Πεφτίτση είχε λάβει μέρος στο «GNTM» ο Γιώργος Λιάγκας είχε δηλώσει: «Να ξεκινήσουμε από την κοπέλα αυτή, την Πεφίτση. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά, δεν ξέρω πώς να το πω, δε λέω χοντρή, να πρέπει να τη δούμε και να πρέπει αυτή να πείσει τον εαυτό της πως είναι υπέρβαση να βγαίνει να αλειφθεί με λάδι και να είναι υγρή στην παραλία σαν διαφήμιση της Greenpeace. Οφείλω εγώ να τη δω γυμνή στην παραλία, με τα παραπάνω κιλά; Δε θέλω να τη δω γατί αυτή δεν θα γίνει ποτέ μοντέλο. Γιατί αυτό με το plus size πολύ ωραία καραμέλα.

katerina 3
Η Κατερίνα Πεφτίτση κατά τη διάρκεια φωτογράφισης για το GNTM

Εγώ θεωρώ πως παίρνουν τους ανθρώπους με τα παραπάνω κιλά και τους ξεφτιλίζουν. Εγώ είμαι χοντρός και είμαι ο τελευταίος που μιλάω. Αλλά το ότι είμαι παραπάνω κιλά και κλαίω που κυλίστηκα με το λίπος στην παραλία, δεν το καταλαβαίνω. Άρα λοιπόν εμένα που με λένε χοντρό στον δρόμο, να βγω και εγώ με τις πατσές στην παραλία και να πω “αχ τι ωραία που με αποδέχεστε”. H αισθητική είναι ενιαία. Δεν είναι ωραία αυτή η εικόνα. Επιτρέπεται να διαφωνώ με αυτό;».

f2 KATERINA PEFTITSI
Κατερίνα Πεφτίτση

Η Κατερίνα Πεφτίτση, απάντησε στους δημοσιογράφους που την ρώτησαν για τον Γιώργο Λιάγκα: «Τι να σου πω για τον Γιώργο; Καλά να ‘ναι εκεί που είναι. Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. Πήγαμε να γίνει μία επικοινωνία στις αρχές αλλά δεν ήθελα να συμβεί κάτι τέτοιο. Ό,τι είναι να συμβεί, να συμβεί μπροστά στις κάμερες, άμα θέλει κι αν τολμά. Είχε γίνει μία απόπειρα επικοινωνίας για να μου ζητήσει συγνώμη για ό,τι είχε γίνει. Από έναν κοινό μας φίλο. Εγώ δεν το δέχτηκα όπως είχε γίνει γιατί θεωρώ σωστό, όταν κάνεις κάτι δημόσια και μετά αλλάζεις αυτό που λες και που κάνεις, καλό είναι δημόσια ξανά να τοποθετείσαι και να λες τη συγνώμη σου. Αν ήταν live και μπορούσαμε να μιλήσουμε άνετα θα πήγαινα καλεσμένη στην εκπομπή του».

triantafyllos mesa2007

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις της Κατερίνας Πεφτίτση, ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε λέγοντας: «Γιατί το είπε αυτό ο Λιάγκας; Συγνώμη ρε Μαριάντα, εσένα σου άρεσε αυτό που είπε ο Λιάγκας; Δηλαδή κάποιος που έχει περιττά κιλά δεν μπορεί να πάει στην παραλία; Πού είμαστε; Σε τι κοινωνία ζούμε; Επειδή είναι ο Λιάγκας;» και συνέχισε σε έντονο ύφος: «Και ποιος είσαι εσύ ρε φίλε Λιάγκα, για να κρίνεις κάποιον που έχει περισσότερα κιλά; Ποιος είναι ο Λιάγκας για να κρίνει κάποιον που έχει παραπάνω κιλά; Άλλους τους χτυπάμε για κάτι που είπαν πριν χρόνια, τώρα επειδή είναι ο Λιάγκας δεν λέμε κάτι; Είστε και γυναίκες».

Η Μαριάντα Πιερίδη, πήρε τον λόγο και είπε: «Όταν είχε γίνει αυτό το σχόλιο, είχε γίνει χαμός. Να πούμε ότι υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες που είναι plus size μοντέλα και είναι κούκλες. Εμείς τη συναντήσαμε από κοντά την κοπέλα χθες βράδυ και είναι μια θεά. Και ως προσωπικότητα και ως κορμί».

Στο τέλος ο Τριαντάφυλλος θέλησε να δώσει την δική του συμβουλή: «Κορίτσια, μία συμβουλή από εμένα για όσες μας ακούτε. Φάτε, πιείτε, μην ακούτε κανέναν Λιάγκα! Είστε όλες κούκλες, η προσωπικότητα, η ψυχή και η καρδιά είναι που μετράνε. Δεν έχει σημασία αν είμαστε όμορφοι ή άσχημοι, με αγάπη σας το λέω και μην ακούτε κανέναν».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...