Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Αθηνά Πολίτη: Η κούκλα businesswoman που απογείωσε την επιτυχία των 90s «Θα με ψάχνεις»

Φρέσκο look, νέο τραγούδι και μπίζνα στην Κρήτη για την Αθηνά Πολίτη. Η κούκλα τραγουδίστρια, που… μοιράζει εγκεφαλικά με τις εκρηκτικές εμφανίσεις της στις μεγάλες πίστες, ανανεώθηκε εμφανισιακά, επιλέγοντας να αποχωριστεί την (μέχρι πρότινος) πλούσια κόμη της και να υιοθετήσει ένα μοντέρνο καρέ – κούρεμα που συγκαταλέγεται στα top hair trends της φετινής χρονιάς.

Παράλληλα με την ανανέωση στο look της, που ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ, η Αθηνά Πολίτη έκανε και το επόμενο δισκογραφικό της βήμα, προχωρώντας στην επανεκτέλεση ενός κομματιού που είχε γίνει πανελλαδικά γνωστό στα 90s.

athina politi26072

Τώρα, λοιπόν, η αγαπημένη καλλιτέχνιδα το επανέφερε στο προσκήνιο με τον δικό της μοναδικό τρόπο, «τρελαίνοντας» το TikTok. Πρόκειται για το «Θα με ψάχνεις», το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Platinum, σε μουσική και στίχους του Βασίλη Σπανακάκη, ο οποίος ήταν και ο πρώτος ερμηνευτής του τη δεκαετία του ’90.

athina politi2607

«Θα με ψάχνεις/ και δεν θα ξέρεις τι να κάνεις/ Παντού μωρό μου θα με ψάχνεις/τη λογική σου θα τη χάνεις…» λένε, μεταξύ άλλων, οι στίχοι του up tempo νέου single της Αθηνάς Πολίτη, τους οποίους έχουν μάθει απέξω κι ανακατωτά και τραγουδούν οι fans της, ανεβάζοντας συχνά πυκνά και σχετικά βίντεο στο TikTok, με αποτέλεσμα το κομμάτι «Θα με ψάχνεις» να αποκτά καθημερινά όλο και μεγαλύτερη δυναμική.

Εσείς, ωστόσο, δεν χρειάζεται να… ψάχνετε την ερμηνεύτρια, γιατί θα σας αποκαλύψουμε εμείς τι κάνει και πού βρίσκεται. Η Αθηνά, αφού πέρασε ένα χρονικό διάστημα στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρήτη, όπου μοιράστηκε όμορφες στιγμές διακοπών με τους δικούς της ανθρώπους, ετοιμάζεται τώρα να επιστρέψει στην Αθήνα, καθώς έχει «ανοιχτές» συζητήσεις για τη συμμετοχή της σε μεγάλο μουσικό σχήμα τη νέα χειμερινή περίοδο. Στο μεταξύ, πρόκειται να κάνει προσεχώς και κάποια προγραμματισμένα live ανά την Ελλάδα.

athina politi26071

Πριν απ’ όλα αυτά, ωστόσο, η Αθηνά Πολίτη μπήκε δυναμικά και στον χώρο των επιχειρήσεων, εγκαινιάζοντας πρόσφατα στο Ηράκλειο το Morioca Healthy Habits, ένα μαγαζί που απευθύνεται στους fans της υγιεινής διατροφής, όπου ο καθένας μπορεί να απολαύσει το φαγητό του, διάφορα σνακ αλλά και ροφήματα – όλα με κοινή συνισταμένη την υγιεινή διατροφή. Η λειτουργία της οικογενειακής επιχείρησης της τραγουδίστριας άρχισε πριν από περίπου δύο μήνες και τώρα που η ίδια θα επιστρέψει στην Αθήνα θα έχουν την ευθύνη του χώρου ο αδελφός της, η νύφη της και η μητέρα της.

athina politi26073

Καλές δουλειές ευχόμαστε!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...