Η φωτογραφία του Μακαλιά και της συζύγου του με τον γιο τους στην Κεφαλλονιά

Ξημερώματα στα... ύψη!

Στον Αίνο, το ψηλότερο βουνό της Κεφαλλονιάς, ανέβηκαν χαράματα ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη με τον γιο τους Χάρη.

Το ζευγάρι κάνει διακοπές στο όμορφο νησί του Ιονίου, το οποίο διαθέτει πολλά σημεία που αξίζει να επισκεφθεί κανείς. Ενα από αυτά είναι και ο Αίνος, που προσφέρει μοναδική θέα.

Ειδικά την ώρα της ανατολής ή της δύσης του ήλιου το θέαμα είναι μαγευτικό. Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Δημήτρης και η Αντιγόνη το πληροφορήθηκαν και έσπευσαν να ζήσουν τη στιγμή με τον 6χρονο πλέον γιο τους. «06:34 στον Αίνο. 10:09 στο κρεβάτι έτοιμοι για ύπνο» σχολίασε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε στο Instagram ο ηθοποιός και παρουσιαστής!

Σημειώνεται πως ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι ζευγάρι από το 2013, το 2015 παντρεύτηκαν, το 2017 ήρθε στη ζωή ο γιος τους και το 2022 γεννήθηκε η κόρη τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.